• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből elértem telefonon, könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot még aznapra.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, elfogadható közelségben találtam fizetős parkolóhelyet. BKV-val hibátlanul megközelíthatő.
  • Helyszín:

    Igényes lakás, mind a fürdő (nedvszívó törcsi, tusfürdőválaszték, szájvíz stb.), mind a szoba (kényelmes, nagy ágy) rendben van. Egyedül rendel, garantálva a légyott meghittségét.
  • Lány külseje:

    Kis ruhában fogadott, mely mire a zuhanyból visszatértem, lekerült róla. Elképesztő teste van, nagyon ritka ilyen vékony lányon az ennyire formás és méretes cickó. Hamvas fiatal barack, jól esik "beleharapni". Helyes arca van és végtelenül közvetlen, hamar beavat a magánéletébe is, amit én szeretek, mert csak személyesebb a találka.
  • Action:

    Ismerősként üdvözöltük egymást, bár új helyén még nem jártam. Zuhanyzásaom után már csodálhattam is mezítelen testét teljes valójában. Azok a cicik ezen a gazellatesten mindig elképesztenek. Rövid csacsogás után az elmúlt hónapokról hamar rájuk is vetettem magam. Csókolóztunk is, amiben szintén elég odaadó. Lejjebb kalandozva megkaphattam csodás kelyhét, melyet méretes kisajkak szegélyeznek. Ahogy ettől nedvesedett, ujjaimat is bevetettem, innentől kezdve az aktus végéig szinte mindig benne volt valamelyik testrészem, egyáltalán nem zavarta. Sajnos a csúcsra nem tudtam juttatni. Franciázásom után ő mutatta meg hangszertudását, igen jól esett, egyszer le is kellettt, hogy állítsam. Nem mélytorkos, de ahogy föl-le lágyn mozgatja a fejét a farkamon, közben ujjaim a puncijában, másik kezemmel a szuperciciket simogatom, az azért sokáig visszatérő emlék. A gumihúzást rámbízta, hát én elég ügyetlen vagyok ebben, de végül sikerült. Mennyei volt, ahogy guggolva mozgott rajtam, majd beleültettem és hol rámhajolva, hol felegyenesedve, csípőjével körözve folytatta, közben feszes popsiját megfogva néha alulról én is döfködtem. Bár másképp terveztem, egyszer csak átbillentem azon a bizonyos ponton és hatalmasat élveztem belé (a gumiba persze). Megvárta, míg lecsilapszom, majd leszállt és leápolt. Hamar témát talált és beszélgetünk vagy egy negyedórát, aztán kis zuhanyzás után távoztam is. A táskámat sikerült otthagynom nála, úgyhogy 3 perc múlva újra kopogtattam nála, nem vette rossz néven, nevetett rajta (ő sem vette észre).
  • Elszámolás:

    Amit kértem, az az alapban van nála, ennél több is van benne, amit terveztem is kihaszálni (pl. nem a gumiba élvezni), de most így sikerült, sajnos nehéz türtőztetnem magam vele. A végén számoltunk el, pesti átlagnak megfelelő, sőt lassan az alatt.
  • Összkép:

    Másodszori találkozásunk után is remek érzésekkel távoztam, nagyon kellemes és meghitt volt a randi. Ilyen fiatal lány ilyen bombatesttel, kedves arccal és akivel értelmesen lehet beszélni, nekem nem kell ennél több.
Happy Massage