• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves utazó! Örülök hogy ismét jól érezted magad, én is mindig szuperül érzem magam veled. Várom mielőbbi találkozásunkat csók
    N

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, voltam már nála csak a masszázs kategóriába, könnyen elértem 2. Csengetés után felvette. Reggel 9 kor hívtam ,1030 ra már volt is időpont számomra
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyen megközelíthető, de gondolom bkv val se okoz gondot. A cím pontos, gps odavisz. A ház elott fizetős a parkoló de mindig van hely, számomra tökéletes.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, lifttel megközelíthető a lakás, melynek állapota szép, tiszta, higiénikus. A fürdőben bőven van választék kb minden fajtábol minimum 2, legalább 5 üveg szájvíz, 5 spray szóval jobb mint egy dm :) törülköző melyt kaptam finom, illatos,puha. A szobába hatalmas franciaágy, komód, szék ,fogas, hangulatvilágítás , halkan zene szólt .

    Teljesen diszkrét hely egy kolléganőjével rendelnek itt, megjegyezte imád vele dolgozni. :)
  • Lány külseje:

    Huu hát hol kezdjem, formás combok, a popsi kemény, Bőre szoli barna, haja popsiig érő nekem ez tetszik benne a legjobban. Körme szépen ápolt, fogai egészségesek, szabályosak és hófehérek, sminkje szolid, egyszerűen lenyűgöző. Arca es a szeme elkápráztat. Na és amibe volt kis fekete köntösbe várt, alatta szexi fekete szett , csipke tanga amit imádok;) Gyönyörű kék szemei elvarázsoltak, mint mindig.
  • Action:

    Megbeszéltük hogy 2x kényeztetésben szeretnék részesülni, így is lett, a fürdőből visszatérve az ágyra fektetett, ekkor már nem volt rajta ruha, jól beolajozta cicijeit, melyeket imádok és kezdetét vette az első felvonás, egy igazi csúszka masszázsban volt részem, utána egy francia leckét mutatott. Először nekem egy kicsit gyors ütemben kezdte, de amikor ezt mondtam azonnal lassított úgy ahogy én szeretem. Kézzel és szájjal is dolgozott, nem hagyta ki a golyókat sem. közben gyakori szemkontaktus, cinkos pajkos mosoly, örömmel adtam át magam az élvezetnek így sikerült a csúcsra jutnom. Utána mindketten egy gyors fürdőt vettünk. Azután egy gyors frissítő masszázsban volt részem, melyet kisvártatva természetesen én is viszonoztam. Kérdezte rátérhetünk e a második kényeztetésre, természetesen nem volt ellenemre, először egy kis 69 , frissen borotvált, illatos, és kimondhatom gyönyörű punciját imádtam. Soha nem láttam ilyen szép puncit! Ő hol finoman lágyan, hol erősen munkálkodott csodaszép szájával. Gumit kértem mert éreztem mindjárt itt a vég, előbb lovagló pozícióba került fölém, egy kis idő után javasolta, hogy váltsunk. A kutyus a kedvence, fantasztikus volt nem is bírtam sokáig csípője mozgását hamar végem lett.

    Ezután ismét irányba vettük a fürdőt, tiszta türcsi kézbe, majd fürdés után ittam üdítőt és még egy kis csokit is kaptam.
  • Elszámolás:

    Semmifele extrát nem vettem igénybe, így tökéletes volt minden. Pesti átlag melyt utólag az asztalra helyeztem, szóba sem került.
  • Összkép:

    Imádom minden vele töltött percemet, szeret jókat beszélgetni, imád nevetni, mindenről megvan a saját véleménye melynek hangot is ad. Csak ajánlani tudom ha valaki nem a megjátszós plázacicát keres hanem egy igazi nő társaságára vágyik!! Ritkán írok csak beszámolót, ezért lehet, hogy nem elég magas a rangom istennőnek értékelni, nekem akkor is istennő volt. Én jövök még drága!
Happy Massage