• Regina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken egyeztettünk ma reggelre időpontot. Akkor könnyen elértem, ma a megbeszéltekhez képest kis csúszással, és sajnos a randi is csúszásba került. Viszont biztosan ő veszi fel.
  • Megközelítés:

    Több lány rendel itt, én ismerem a lakást, de elsőre is könnyű volt megtalálni és megközelíteni is. Ide azt szoktam írni, hogy kicsit messzebb van, mint a környékbeli többi rendelő, a villamostól a másik irányba, a panelek közé kell indulni, és parkolás az uszodánál állítólag.
  • Helyszín:

    A helyszínre is kb ugyanazt tudom írni, amit szoktam, felújítás nyomokban felfedezhető, pl dizájnos szögletes mosdókagyló (funkcióban szerintem jobb az egyenletesen mélyülő), átlátszó panel fröcsölés ellen a kád mellett stb, de a részletek miatt mégis szedett-vedett hatása van, pl egy csupasz égő a fürdővilágítás, kollégium hatású függöny stb. Pár apró pozitív változás van, megszaporodtak a tusfürdők, van a szemetesben zacskó, nem tudom, hogy ennek köze van-e Reginához, de dolgos teremtésnek tűnik, legalábbis a korábbi itteni tapasztalataimhoz mérve ez volt a benyomásom. Sokkal jobb pontokhoz ez sajnos nem elég, pl a síkosítóval összefoltozott lepedő az ágyon maradt, és nem hiszem, hogy azért lett kisimogatva rajta a gyűrődés, és lett szépen visszatűrögetve a matrac mellé, hogy a távozásom után kicseréljék, de lehet hogy ez történt.

    Ja és itt kell megjegyeznem, hogy több lett a lány, mint a szoba. Vagy, ha korábban is így volt, akkor a beosztás volt jobb. Hiába egyeztettük ugyanis pénteken a ma reggelt, azért kellett későbbre tennünk a randit, mert a lányok lestoppolták előlünk a szobákat... Ezt nem akarom külön felróni Reginának, mindketten elszenvedői lettünk a helyzetnek, de azért az igazsághoz hozzátartozik.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van. De a képeken nem igazán látszik, amit egyébként a hirdetésében megad, hogy az alkata telt. Tényleg az, kicsit meglepődtem, de amúgy nincs kifogásom. Ezzel együtt arányos teste van, szép bőre, az arca kerekded, illik az alakjához, szép és fiatalos, szerintem nem sok évet kerekít le. A fogszabályzó csak fiatalít rajta :) Az öltözéke a képein látható ruhadarabok kombinációja, rózsaszín+fekete, szexi volt.
  • Action:

    Egy órára mentem, egy hosszú menetet terveztem, popsival. Tusolás után Regina bugyiban és melltartóban várt, én eldobtam magam az ágyon, amíg zenét keresett (juteszembe, éppen verik szét az utcát, elég nagy zaj volt kint, lépcsőházajtóból telefonálni kb esélytelen). Nem vetkőzött le magától, rákérdezett, hogy szeretném-e én kibontani. Figyelmes, de nem akartam, sőt azt találtam mondani, hogy annál most türelmetlenebb vagyok. Erre ő is gyorsan kibújt mindenből, mellém helyezkedett és rögtön a szájába vett. Ennél azért több előjátékra gondoltam, de akkor minek beszélek hülyeségeket. Mindenesetre a franciája elfeledtette velem a kis malőrt, fiatalos kinézetét meghazudtolva igen jól csinálta, bő nyállal, jó ritmusban, kellő mélységben, kézzel csak közben masszírozgatva. Nem akartam, hogy végigmenjen, megkértem, hogy én is ismerkednék, hanyatt feküdt, váltottunk pár csók-kezdeményt, olyan ajakcirógatóst, aztán végigcsókolgattam a melleit, szép nagyok, kiterjedt bimbókkal. Aztán leszánkáztam a puncijához, pici borosta a szeméremdombon, nem vészes, húsos, redős ajkak, volt mit nyalogatni. Hatását keveset éreztem, hamarosan bent volt egy ujjam is, na így már lehetett reakciót felfedezni, apró szorítások formájában. Ez fel is izgatott kellően, hamar magamra öltöttem a gumit, amit az ágy szélére készítve találtam, Regina meg is jegyezte, hogy milyen önálló vagyok, aztán behatolás. Nedvekben semmi hiány, szűk punci szorítása, lassú de határozott ütemek, alattam egy szép, fiatal lány, minden testrésze bőséges, hát eléggé élveztem a helyzetet. A szemei főleg csukva, először kevés reakció itt is, aztán ahogy haladtunk, azért előkerültek a nyögdécselések, vékony kislányos hangon. Sok mindent terveztem, de jó volt így, mártózni a puncijában, csókolgatni az ajkait, hallgatni a nyögéseket, úgyhogy sutba dobtam a terveket, így lett vége.

    Szünetben beszélgetés, itt egy kicsit csorbát szenvedett a fiatalos illúzió és a meghitt hangulat, nem tudom más mit szólna egy felsoroláshoz arról, milyen nemzetiségű kliensekhez járkált sokat az X hotelbe, amikor éjszakánként eszkortozott, nekem kicsit fura volt hallgatni. Nemsokára megpróbálkoztunk a másodikkal, úgy voltunk, hogy megy amíg megy, ha nincs vége, akkor így jártam. Előkerült a síkosító, Regina ebben is gyakorlottnak tűnt, kis pacsmagolás ide-oda, és már elém is tárulkozott kutyapózban. Nem húzódozott kicsit sem, amikor a popsijába hatoltam, pedig ezt látva nem nagyon óvatoskodtam. Mint kiderült nem is volt rá szükség, hamar jöttek a kis nyögések a vékonyka hangján, amikor lassítottam, akkor pedig rásegített, ütemesen tolta magát rám. Jó nagy feneke van, itt is szép egyenletesen barnult bőr, kapaszkodtam is bele rendesen, néha szétnyitottam hogy jobban lássak, ha nem is teljesen, de azért nagyrészt magába fogadott. De hiába a pumpálás, elélvezni nem sikerült másodszor, még egy kis kézi ellenőrzés, hátha így összejön, közben segítségképpen Regina úgy fordult, ahogy kértem, de aztán lezártuk azzal, hogy így is jó volt. Gyors fürdés, puszi, indulás.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át, popó extrával, átlagosnak mondanám. Korrekt volt, mindent megkaptam, amit ígért és ami belefért időben.
  • Összkép:

    Keveset sikerült kipróbálni a repertoárból, de ezt magamnak köszönhetem, eléggé belefeledkezdtem az elején a misszibe. Tetszetős lány, ha valakinek nem probléma a telt alkat, vagy éppenséggel kedveli. Fiatalos külseje ellenére tapasztaltnak hat, bár visszajelzés lehetne több arról, hogy mi jó neki. Talán kell egy kis összeszokás. Szerintem nem jár rosszul az, aki meglátogatja.
Happy Massage