• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem, szokásos módon történt az egyeztetés. Nem volt nehéz elérni.Itt jegyzem meg hogy Pamela-nak nagyon kellemes hangja van a telefonba.
    A kapcsolat felvétel gyorsan ment és már az első pillanatban nagyon kedves volt! Körülbelül egy fél óra múlva ott voltam, azaz csak lettem volna.....
  • Megközelítés:

    Az új M3-ason történt , nem az autópálya, hanem , ami a fémen siklik :) Jobb, mint az autó, mert gyors és sok ülőhely is volt rajta. Most ez a leggyorsabb út oda szerintem.
    Ennek ellenére elnéztem a háztömböt de ez megesik velem is , mindenki tévedhet, pár perc múlva már a megfelelő ajtón mentem be. To be continued...
  • Helyszín:

    Bár engem nem érint de a parkolás egyszerüen megoldható és nem fog gondot okozni senkinek. Belépve a lakásba otthonos hangulat, tisztaság, kedves fogadtatás vár. A fürdőszoba környezete célorientált, tusfürdőből izlés szerint lehet válogatni. Ami kellhet egy ilyen randihoz, abból minden van ebben a lakásban.
  • Lány külseje:

    Pamela külseje : vonzó , csábító a külseje , látszik rajta, hogy nem 25 éves de a testét bármelyik 25 éves nőtársa megirigyelheti.
    Rendkivül pozitiv érzéseim vannak a hozzáállásával kapcsoltaban. Nagyon kedves és ami ilyenkor fontos az az, hogy figyel rád. Már amikor megérkeztem szexi fehérneműben, puszival fogadott.
  • Action:

    Megérkeztem majd rögtön lezuhanyoztam,majd vissza mentem a szobába. Ő már készre vetkőzve fogadott.
    A sablonos bevezető műveleteket kedvesen irányította, segítette. Igyekezett ráhangolódni vágyaimra, kívánságaimra. Kérésemre előjátékként kis puszilkodás volt, ezután kezdte a franciát szép lassan érzékien. Jó volt, amit ez után ő produkált szájával, kezével. Örömmel éreztem, hogy hamar juttatott olyan szintre, hogy kérhettem a behatolást. Előtte azért szerettem volna megkéstolni én is , így gy kis kölcsönös 69-es pózt vettünk fel . Ezután történt a gumi húzás. Kértem legyen Ő felül. Igyekezett kedvemra tenni, jól mozgott, és Érezhettem, hogy kellően tud szorítani. Éreztem, hogy kellően szoros és ebből még bármi lehet majd más pózt már nem tudunk kipróbálni.... Így felül mozogva és Pamela melleit elérve a számmal ,szép teste, szűk puncija hamar meghozta a hatását, mert nem sokkal később beleürítettem a tárat. Rajta kívül még Szilvy tudott így kivégezni felülről lovagolva sajnos Ő már nem elérhető.... Picit lenyugodtunk mindkettem, majd megtörölgetett. Ezután kértem egy kis masszázst, amit Pamela kézségesen teljesített is.
    Kedvesen megtörölgetett, aztán sokat beszélgettünk megint. Itt jegyezném meg, hogy nagyon kedves, intelligens lány. Szívesen beszélget, és lehet is vele, ha megkapja a kellő tiszteletet. Második körben maradtunk a kézi munkánál, már nem kértem gumit. Megkóstoltam újra a ciceket majd a fenekét is és nemsokkal utána a fenekére lőttem a második töltényt. Ez szépen szétterült és végigfolyt rajta, igyekezett letörölni.
  • Elszámolás:

    A végén történt meg felöltözés közben adtam oda az ajándékot neki. A kölcsönös bizalom megvan, nem kell attól tartania, hogy becsapom.
  • Összkép:

    De hát igazából hiába is írok én ide bármit! Meg kell tapasztalni! Nem fogja senki megbánni ez itt a lényeg! :)Mindenképpen ajánlom, azoknak akik megfelelő tisztelettel bánnak vele, és elég tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy kihozzák belőle a maximumot.
Happy Massage