• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon váltottunk pár üzenetet, sms-ben is komunkiáltunk, de végül az oldalon ajánlottam időpontot, amit elfogadott.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, könnyű megtalálni, a waze is ismeri. BKV tekintetében a trolok járnak a környéken, de az 1. metró is közel van. Parkolás fizetős, de lehet találni 50-100 méteres távolságon belül.
  • Helyszín:

    Kittana új helyszínen rendel az előző ittlétéhez képest. Ez a lakás hasonló,mit az előző, kis garzon, szoba, konyha, zuhanykabin. A masszázs történhet tatamin, vagy padon.
  • Lány külseje:

    Már a legelső találkozásunk óta elfogult vagyok Kittanával szemben. Nekem nagyon bejönnek a vonásai, alakja, haja, illata. most sem kellett csalódnom, az új képek pár hete készültek, pontosan visszaadják azt a lányt, akivel az ajtó mögött találkozik az ember. Igazi párducestű amazon !
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, ebben kétszeri kényeztetés van, közben egy masszázzsal. A masszázs a padon történt, lábujjak végétől, a nyakig szépen sorba véve a sarkalatos pontokat, kilazítva a letapadt izmokat.
    Melegített olajat kent a testrészeimre, közben közepesen erősséggel, de nagyon jólesően lazított el. Közben mindenféléről beszélgettük, róla, az elmult időszakról, a jövőbeli terveiről, stb.
    Szóltam, hogy úgy ossza be a masszázsra szánt időt, hogy én is szeretném viszonozni. A massz. végén helyet cseréltünk és én is inkább lelkesen, mint szakszerűen, de remélem jólesően masszíroztam végig testét. Még a padon feküdve le ellenőrízte kézzel, hogy eléggé harcra készen vagyok-e a második kényeztetésre. Mivel már ismét kezdtem keményedni, javasolt egy csúszkát a második levezetés felvezetésére.
  • Levezetés:

    Az első kényeztetés előtt állva egymáshoz simultunk, simogattam a fenekét, hátát, csókolgattam a nyakát, cicijeit. Majd meglepetésemre kaptam egy szájrapuszit, ami, ha jól emlékszem legutóbb még nem volt a portfólióban. Ezen felbátorodva most ln adtam neki egy hosszabbat, egy kis nyelvkidugással és még ez em volt tabu. Javasolta, hogy terítsük szét a tatamit, majd elfeküdtünk rajta egymás mellett és elkezdtem még intenzívebben kényeztetni a testét. Simogattam ahol értem, Csókolgattam a ciciket, popsit, puncikát. Hamarosan 69-be fordultunk és most Ő kényeztetett engem, egészen a végkifejletig. Letörölgettük magunkat, majd jött a masszázs rész.

    A 2. kényeztetés egy kis csúszkával kezdődött, jól beolajozta magát, meg engem is és szépen csúszkált a farkam körül, simogatva, kézzel, cicikkel, meg a kis pocival. Közben természetesen én sesm maradtam adós, simogattam a popsiját, néha besimítottam a puncihoz, de csak óvatosan, semmi ujjazás. A 2. végkifejlet is 69-ben ért. Ismét törölgetés, majd zuhi. Segít a hátamat lemosni, mert eléggé olajosak voltunk mindketten.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt, pont annyi, mint legutóbb. Másfél óra, a pesti átlag alatti virágcsokorért.
  • Összkép:

    Kittana a megjelenése óta a kedvenceim között van, és míg hírdetni fog, ott is marad. Eddig mindig elégedetten távoztam, szerintem mindent kihoztunk most is ebből a másfél órából, amit a jelen keretek között ki lehet. Már várom az ismétlést :)
Happy Massage