• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Maradsz-e még, ha a
    hajnal részeg csókon ér?
    Egy perc elég, és leszek
    bolond a kedvedért.
    Ringat a vágy,
    Piszkos tangót táncol a szívemen át...
    Drága Tozo !
    Köszönöm , hogy ilyen részletességgel írtad le a
    Mi kis randinkat !
    Ügyeltél minden részletre :)
    Minden találkozásunk más és más mindig tartogat valami pluszt !
    Egyedi az érzés amikor csak egymást szorosan ölelve némán állunk nézve egymás szemébe ! Megmagyarázhatatlan összhang !
    És mi lett volna még ha a gyümölcs is időben felkerül ;) na de majd legközelebb :)
    Köszönöm ezt a magasztos írást ami majdnem az “ égbe “ emel :) Várlak vissza mert sok dolgunk van még egymással !
    Köszönetként ez pedig Neked szól :

    “Maradsz-e még
    mellénk bújó reggelért
    Jöhetsz elém,
    szemfényvesztő keddekért.
    Lopott világ, a tilos szögén
    lógat egy életen át.

    Érj hozzám még egyszer
    Hadd, hogy lássam a szárnyad
    Csak meg ne mutasd másnak
    Érj hozzám még egyszer
    Hagyd, hogy szorítsalak jobban
    Vesszünk el a mostban...

    Várni rád, és remélni,
    hogy lesz még pár
    Találkozás, nyárutón a Dunánál.
    Ismerős vágy, piszkos tangót
    Táncol a szívemen át.

    Érj hozzám még egyszer
    Hadd, hogy lássam a szárnyad
    Csak meg ne mutasd másnak
    Érj hozzám még egyszer
    Hagyd, hogy szorítsalak jobban
    Vesszünk el a mostban...

    Váltakozik nap és éj,
    Borban ringó tükörkép,
    Lepke vagyok,
    Fényednél
    Oooooo...

    Érj hozzám még egyszer
    Hadd, hogy lássam a szárnyad
    Csak meg ne mutasd másnak
    Érj hozzám még egyszer
    Hagyd, hogy szorítsalak jobban
    Vesszünk el a mostban...

    Legyen szép heted ! Millió édes csok és nagy ölelés !
    A Te eper “ királynőd” :)

  • Egyeztetés:

    Szöszivel egy ideje kacérkodó levelezésben vagyunk és bár korábban megígértem neki, hogy újra találkozni fogunk, valahogy sosem akart összejönni az a fránya időpont.
    Na, de most igen. Az időpontot rögzítettem vtr-en is és számoltam a napokat a randiig. Az időpontot azért kellett előzetesen többször egyeztetni, mert nekem dr. Szöszi normál rendelési idején kívül eső korai időpont lett volna csak jó. Szöszi elfogadva a kérésemet addig szervezett, míg megoldotta nekem ezt a lehetőséget így vendégközpontúságból csillagos ötösre vizsgázott nálam.
  • Megközelítés:

    A búvóhely a IX. ker frekventált részének egyik fő utcájában található, gyalog távolságban a Nagykörúttól. A ház környékén mindig találtam parkolóhelyet (most kb. 150 m-re). A parkolás fizetős, de ez már megszokott ezen a vidéken. BKV-val érkezőknek a körútról érdemes gyalog menni. Az időpont foglalás után Szöszi nagyon részletes leírást küldött a megközelítésről, parkolási lehetőségekről (még a közeli parkolóház helyéről is). A korai időpont és a húsvét utáni első nap jelentősen nagyobb dugót okozott a városban, emiatt autózás közben tartottuk a vonalat és egymásnak drukkoltunk hogy odaérjek. Teljesen felpörögtem a közlekedők bénázásain, nyomkodtam a gps-t, hogy találjak egy gyorsabb útvonalat, mert én nagyon nem szeretek késni sehonnan. Soha nem ismert kis utcákon keresztül, másfél órás araszolást követően szinte már megérkeztem, amikor az utolsó utcában szétfoszlott minden reményem a pontos érkezésre, ugyanis a kelepcémet egy kukásautó okozta, amit 400 m-en kellett végigkísérnem. A parkolóhely megtalálása után futottam a házhoz, hogy csökkentsem a szégyenemet.
  • Helyszín:

    Szöszi egy öregedő társasház legfelsőbb szintjén rendel. Lift repít a magasba, balra a függőfolyosó legvégén várt rám a résnyire megnyíló ajtó. A lakás belül fel van újítva. Az előszobából jobbra nyílik a nagyméretű, káddal és zuhanyfüggönnyel ellátott fürdő, az előszoba végén jobbra pedig a rendelő várja kedves vendégeit. Az előszobába toppanva kellemes félhomály fogadott, amit 6-8 db húsvéti témájú pohármécses pislákoló-cikázó lángnyelvei tettek varázslatossá, amik az előszobaszekrényen és a földön sorakozva jelezték a helyes irányt az erotika birodalmába. A szobában meghitt hangulatfény, halk kellemes zene fogadott. Az étkezőasztal melletti székre (de akár külön fogasra is) le lehetett a ruhákat és irány a fürdő.
  • Lány külseje:

    Szöszi kibontott szőke hajjal az ajtó háta mögé bújva fogadott. Ekkor át akartam adni a hozott ajándékomat (finom gyümölcsök)..... ha zavaromban nem hagytam volna a kocsiban.... de Szöszit megpillantva nem volt kedvem visszamenni érte, pedig nagyon dühös voltam magamra. Viszont sokkal csábítóbb volt az, hogy Szöszi mosolyába feledkezve, egymás nyakába borulva örültünk az újabb találkozónknak. Az érzés kölcsönös volt, amit a napokkal korábbi felcsigázó levelezésünk vágyakozása tett még izgalmasabbá. Szöszi fülig érő mosolyba burkolózott, ahogy én sem tudtam eltitkolni örömömet. Átöleltük egymást és forrón egymás ajkának estünk, amolyan habzsoló öröm csókolózással. Szöszi alkata az adatlapjából tökéletesen kiolvasható. Teste arányos, szép, gondosan karbantartott, csinos. A fotói akármennyire is trükkösek, a valóságban mégis könnyen rá lehet ismerni. A kora az adatlapnak megfelelő. Szépek az ajkai, csókra lettem teremtve. Hatalmas igéző szemeit műszempillái még jobban kiemelik és nézése így válik még mélyebbé és vonzóvá. Szöszi látványa kiváltja belőlem a legfinomabb barátkozós, ölelős, csókolós énemet, ami neki is nagyon tetszik és találkozik az ő finomságával és elegáns modorával is. Bőre fiatalosan feszes, ápoltsága miatt illatos és persze tetoválástól mentes. Mellei kellemesek, feszesek és ügyesen is bánik velük. Puncija huszonéveseket idéző, kicsi ajkakkal rendelkező.
  • Erotikus masszázs:

    A mécsesek megvilágította folyosón kézen fogva vezetett be és vetkőzés után megmutatta, hogy hol találom a fürdőt. Egészen a kádig követett, nehogy eltévedjek. Szerintem a félig nyitva hagyott ajtón keresztül még kukucskált is. A szobába visszatérve egymás nyakába borulva köszöntöttük a húsvéti ünnepek elmúltát egy csóközönnel. Átkaroltam és erősen magamhoz szorítottam, közben a fülét, és a nyakát puszilgattam. Jól esett belefeledkezni a mély nyelves csókjaiba, amely megemelte a pulzusomat és a derekamra csavart törölközőmet is. Szöszi hátat fordított nekem és emelkedő farkamat a törölközőn keresztül a fenekéhez szorítottam. Kezeimmel előre nyúlva a hasát és a melleit simogattam, kacéran hátravetett pofikáján puszik cuppantak. Benyúltam a melltartója alá, amitől a sóhaja mélyebbé vált, a szíve szaporábban vert. Izgalmas volt a melltartójában kotorászni és a bimbó után kutatni. A puncija is kapott egy besimítást, majd a bugyiját félrehúzva pucér nagyajkai közé vezettem az ujjaimat. Szöszi megkért, hogy segítsek levenni a melltartóját. Kikapcsoltam hátul, majd nehogy stressz érje a szépen ágaskodó melleit, ezért a kezemmel push up-ot játszottam és újraformáztam őket tenyereim alakjának megfelelően. Az ágy mellett állva Szöszit előrehajoltattam az ágy fölé és a feneke mögé guggolva fenék puszik kíséretében végignéztem, ahogy kéjesen megszabadul a bugyijától. A panoráma magáért beszélt, egy igazi csendélet volt tavaszi virágokkal és ici-pici szárnyú megilletődött rózsaszínű pillangóval.

    Szöszi kérésére hanyatt vágtam magam az ágyon, a fejem alá párnát tettem, hogy mindent láthassak. Sajnos itt nincs az ágy mellett tükör, pedig jó volna. Szöszi nem spórol a masszázshoz használt síkosítóval, beáztatta mellkasom és a combjaimat, a farkamra pedig annyit öntött, hogy a seggemig folyt az olaj. Szöszi ezután belekezdett egy olyan csúszka-lingam kombi masszázsba, amivel bajnokságon lehetne indulnia. Mérhetetlen rutinnal kerekedik fölém, az ingerek elözönlik a testem, ahogy a mellei közelednek az arcomhoz és a számba erőszakolja a mellbimbóit, majd lecsúszva a lábaim közé a szerszámom a mellei közötti dombvidék szurdokában igyekszik kijutni az alföldre. De ez mind semmi, amikor váltunk az azt jelenti, hogy csupasz puncival ráül a farkamra és mintha korlát volna fel- és le csúszkál rajta, a csípőjével adja a ritmust, mintha engem sarkallna vágtára. Közben az egyik tenyerével alányúl a hasamon fekvő farkamnak és a csípőmozgását kiegészítve a kezével ritmusra simogatja a farkamat. Minden második mozdulatra a kézi rásegítést elhagyja és a mellemet simogatja. Közben néha a farkamat felállította és a fenékvájatához illesztette, majd így lovagolta tovább a hasamat. Érzésre ez már szinte szex volt a javából, bár értelemszerűen itt valódi szexről szó sem lehet.
    Ez a mozdulatsor pont azon a határon tart, hogy éppen nem sülök el, de a legfelsőbb fokozaton képes tartani. Hogy hogyan tudja ezt ilyen stabilan eltalálni, azt elképzelni sem tudom. Mindenesetre a látásom és a gondolkodásom beszűkül és átadtam magam a mindent elsöprő élvezkedésnek.
  • Levezetés:

    Ekkor Szöszi kénye-kedvének kiszolgáltatva magam szétnyitom hatalmas terpeszbe a lábaimat, Szöszi közéjük térdelt és nagyon lassú kézmozgás mellett puszilkózni kezdett a makkommal, mintha ő lenne a barátja és nem pedig én. A féltékenységem csak fokozódott, amikor csókolni kezdte, majd nyelves puszikat adott neki, majd ahogy van egy búvármozdulattal a torkáig engedte, addig ameddig csak be tudta fogadni. Ez nálam már mélytorok, még ha csak majdnem, akkor is. Ekkorra már teljesen kikészültem az érzések viharától és megemelgettem a csípőmet, jelezve hogy a szájába szeretnék élvezni.

    Picit begyorsított a mozgáson és ez elég volt ahhoz, hogy azonnal hatalmasat lőjek, miközben Szöszi végig a szájában tartotta a farkamat. Szájával egy pillanatra sem engedett, sőt nyelvével csiklandozott, ami még inkább elősegítette, hogy a teljes tár a szájában landoljon. Amikor elindult a lankadásom, kacéran mosolyogva felnézett rám és láthattam, ahogy a egy hatalmas nyeléssel kivégezte az utódjelöltjeimet.

    A fürdőbe ment tisztálkodni, majd engem is rendbe szedett akkurátus gondoskodó nővérként.
    Ezek után hasra vágtam magam és hosszas beszélgetés közben alapos masszázsban részesített. Mozdulatai kellemesen határozottak és szakszerűek voltak. Nem maradt ki a zacsi és a combbelső érintése sem, sőt alám nyúlva kezei keresték a farkamat is. Ez nem használt a beszélgetés gondolataiba való elmélyülésemben, sőt inkább megakasztotta a kifejező képességemet. Egy kellemes fél óra után, ismét a fordulás következett, de most 69-es pozitúrát kértem, ami ugyan nem Szöszi kedvenc póza, de készségesen teljesítette kívánságom. Ahogy megláttam a punciját és tudtam hogy ez az enyém, nyaltam faltam, majd az ujjamat is bevezettem a diáklányosan szűk és rózsaszín szirmai közé. A popsi bejáratot is végignyalogattam és az ujjammal nyomás alatt tartottam, de csak az illetékességi területig. Szöszi, ahogyan az első felvonásban is kisajátította magának a farkamat és a rá jellemző megismételhetetlen technikával immár másodszor is kivégzett. Most is csak feszengeni tudtam, mert újra elvette ami az övé és újabb mosoly, újabb nyelés és még csak reklamálásra sem volt lehetőségem. Szédület, hogy ezt milyen profin csinálja. Itt nincs nyifi-nyafi, mellébeszélés, itt csak az erotika van és abból is a legjava. Gyorsan két pohár vizet kértem.

    Az randi hátralévő részét egymás mellett fekve töltöttük és a Szöszitől megszokott érdeklődő stílusának köszönhetően az élet sok területén érintő beszélgetést folytattunk. Ezt megszámolhatatlan csók és ölelés kísérte, amit nem szakított meg még a fürdőbe vonulás vagy az öltözködés sem.
    Nagyon bosszantott, hogy a kocsiban hagytam a hozott ajándék gyümölcseimet, ezért gyorsan elköszöntem, hogy legyen időm még visszarohanni. Egy gyors futás oda-vissza 300 méter, de megérte látni az arcán a kedves háláját, már csak azért is, mert a ház kapuja mellett közvetlenül is van egy zöldséges..... de amit én hoztam, az sokkal jobb volt!
  • Elszámolás:

    A randi alatt ez szóba sem került, amit korábban lebeszéltük (illetve a bővebb infójában megkaptam), az nem változott. Távozáskor tettem az asztalra, Szöszi nem gondolta úgy, hogy meg kellene néznie. Szöszinek egy extrája van, mégpedig a NFVSZ, ami emeli a rózsaszálakat, de ezt egyszerűen nem szabad kihagyni, mert ebben Szöszi világbajnok.
  • Összkép:

    Szöszi számomra egy külön fejezet ebben a világban. Ő igyekszik a vendégnek mindent megadni, a barátja lenni, testileg és lelkileg is kielégíteni. Érdeklődő stílusa miatt könnyű vele beszédtémát találni.
    Szívesen megyek hozzá, mert mindig kicsit mást kapok, de az nagyon jó.
Happy Massage