• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Édes Viviani!

    Csodás, hangulatos beszámoló egy csodás vendégtől :)

    Köszönöm az írásodat :)

    Remélem nem tűntél el örökre és találkozunk még :)

    Homlokpuszi,

    Wanda

  • Egyeztetés:

    Elolvastam a tudnivalókat, majd üzenetben egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    BKV hosszú sárga villamos, utána gyalogosan pár perc. Természetesen autóval is el lehet menni, de parkolást nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Tetthely régi építésű bérház egyik emeleti lakása. Többen is rendelnek ott, de a diszkréció maximális. Kis szoba tatamival, gyertyák és szék a ruházatnak, kis asztalka a berendezés. Fürdő teljesen OK, nagyon tiszta és higiénikus. Frissen fertőtlenített táblácska a kádban, többféle tusfürdő és szájvíz. A fürdő a folyosó másik végén volt, de tisztálkodás végeztével kissé ki kellett nyitni az ajtót, hogy Wanda értem jöjjön. Fürdőnél 1 macska tanyázott, később Wanda, aki a gazdája bemutatott minket egymásnak. A cicát Lilinek hívják és nagyon nyugodt, aranyos.
  • Lány külseje:

    Wanda nagyon szép lány, különösen épp a randi előtti napon feltett képe tetszett, és a valóságban is gyönyörű! Igéző szemek, szexi arányos test és azok a fantasztikus mellek! A látvánnyal és szépségével sokáig nem tudtam betelni, azt hiszem még most sem :). Hosszú haja befonva, körmei pirosak, a lábikóin is, amelyek szintén nagyon tetszettek. Minden leírás nagyon gyenge lenne... Röviden, egy Istennői szépséggel találkoztam!
  • Erotikus masszázs:

    Fürdő után le kellett vennem a magamra tekert törülközőt, és rögtön hasra fektetett, majd meleg olajjal bedörzsölte a hátam, lábaim. Nagyon-nagyon finom kezei vannak, masszírozott és olyan jól esett, hogy tényleg sikerült ellazulnom. Fájt a hátam, de teljesen elmúlt. Nagyon hatékony volt a masszázsa! Közben beszélgettünk, ismerkedtünk is. Sok közös témát is találtunk mindkettőnk örömére. Massage után mellém heveredett, simogattuk egymást és folytattuk az érdekes beszélgetést. Nagyon finom selymes bőre van, hozzáérhettem a melleihez is, ami nagyon jó érzés volt!
  • Levezetés:

    Időnk utolsó negyedében jutott eszünkbe, hogy itt lenne az ideje a lingam levezetésnek, ami azért érdekes, mert még sosem volt benne részem. Elmondása szerint régóta csinálja, így nyugodtan rábízhatom magam. Kényelmesen elhelyezkedtem, és olajos kézzel nekiült foglalatoskodni a cerkával. Néha rámpillantott sejtelmesen mosolyogva, és tovább csinálta, finoman a golyóbisokkal is törődve, én közben simizhettem combját, karját, kicsit a cicit is; beittam szemeimmel a látványt, ahogy egy ilyen gyönyörű nő kényeztet! Lassacskán meg is lett az eredménye kitartó munkájának: hihetelen nagyot élveztem! Hagyott kicsit lenyugodni, aztán szépen megköszöntem neki, még kicsit beszélgettünk, aztán újra fürdő.
  • Elszámolás:

    Minden teljesen korrekt, borítékban hagytam a virágokat, nem kellett visszaadnia :)
  • Összkép:

    Nagyon nehéz időszakot élek át jelenleg is, de most Wanda abszolút barátnős lénye, mosolygós kedvessége és profi masszázsa teljesen feloldott. Még sokszor szeretnék Hozzá menni, amikor csak lehetőségem és időm lesz. Meghódított! Mindenkinek ajánlom Őt, aki tisztelettel és kedvességgel viszonyul hozzá!
Happy Massage