• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal, és örülök hogy jól érezted magad nálam!! :))

  • Egyeztetés:

    Képei megfogtak és mivel nem ismerek senkit, akinek a „Sorsfordító önbecsülés” a kedvenc könyve, úgy döntöttem, hogy meglátogatom Dorkát. VTR-en kértem időpontot másnapra, hamarosan elfogadta. Itt kaptam meg a címet is. Indulás előtt még rácsörögtem, hogy mennyi virágot vigyek magammal, és megerősítettem, hogy pontosan érkezem majd.
  • Megközelítés:

    Kicsi a város, gyalogosan közelítettem a célra. Annyit mondhatok, hogy a Dózsa György metrómegállótól 5 perc gyalog, nem lehet eltéveszteni, a VTR-en kapott cím alapján egyértelmű az odatalálás. Mielőtt a bejárathoz értem, rácsörögtem, elmondta a csengő számát és az emelet/ajtó adatokat, ezeket jól megjegyeztem és miután letettük a telefont megnyomtam a kért csengőszámot.
  • Helyszín:

    Modern, több emeletes ház több lakással, kamerával figyelt bejárattal. Igazán biztonságban érezhettem magam. A megadott emeleten a megadott számú lakásban fogadott, egyedül. Tiszta, szép lakás, a fürdő is tökéletes, a felszerelés is mindent tartalmaz. A hálószobában tükör is van, talán valakinek fontos ez is. Egy dolog, ami talán negatív számomra: nem vagyok benne biztos, hogy a lepedő szuperfriss volt. Lehet, hogy tévedek. Mindenesetre ez nem volt annyira nagy jelentőségű dolog, ne lett volna kedvem maradni, mert egyébként vonzó a hely és főként Dorka.
  • Lány külseje:

    Dorka képei sokat megmutatnak, de kicsit csalókák. Nekem a képek alapján egy mindenben tökéletes, szinte megkaphatatlan szupermodell jött le, ehhez képest egy közvetlen jófej, beszédes és kedves lány fogadott, aki szerencsére koránt sem tökéletes, vagy legalábbis nem úgy tökéletes, ahogy a fotók sugallják. Tökéletes viszont abban az értelemben, hogy természetes formái szorgalmas karbantartásnak köszönhetően meglehetősen vonzóak. A mellek igazi kemény csodák, bár nem egyformák: egyik szebb, mint a másik. A fotókhoz képest szerintem nagyobbak, de mindenképpen aranyosak. Testalkata arányos, szép hosszú lábak, vékony derék és kerek popsiból van összerakva. Magassága pont jó, most kifejezetten jól esett, hogy alig pár centivel alacsonyabb nálam. Az oldalon megadott méretek valósak. A bőre hibátlan, picit szolizott, az illata azt jelezte, hogy készült a randira, friss és kellemes volt.
  • Action:

    Az akció szokás szerint nem lesz egy regény. A fürdésem után tisztáztuk, hogy semmi különleges kérésem nincs, valami kis simi, gumis francia ( én vagyok óvatos típus) , és ha lesz aktus, akkor az is lesz. Sose lehet tudni. Még állva simogattuk egymás, nagyon jól esett átölelnem és beleszagolnom a nyakába,érezni a meleg testét, nekifeszülni a kemény ciciknek, a popsit simogatni, miközben ő is igyekezett kellemes érintésekkel hangulatba hozni. Megvált a melltartótól is.Hamarosan kértem egy gumis franciát. A védőfelszerelést én pattintottam fel, a körmei miatt így volt biztonságosabb, bár szerintem nem voltak azok a körmök olyan durvák. Nem finnyáskodott, szájába vette rendesen a szerszámot, változatosan, mélyen, alaposan megdolgozott, miközben én selymes bőrét teszteltem a kezeimmel. Minden testrésze elérhető volt, és kellemes végigszánkázni rajta tenyereimmel. Többet is ki lehetett volna hozni a helyzetből, de úgy éreztem, itt az ideje váltani, így misszionárius pózban kértem a folytatást, amit a tanga gyors ledobása után máris megkezdtünk összehangolni. Segített a bejutásban, nem volt probléma, bár a gumi miatt némileg összementem. Részemről nem volt igény semmi extra koreográfiára, az ilyenkor szokásos mozdulatokat meg nem kell magyaráznom. Ő is mozgott és persze a hangjával is sokat tett érte, hogy jól érezzem magam. Amikor kicsit lankadtam, elég volt végignéznem az izmos, arányos testén, a meg-megfeszülő hasizmain, a hullámzó melleken és megsimítani a popót, hogy simán folytatni tudjam a menetet egészen a célig. A célszalagot csak én szakítottam át, viszonylag hamar, nem vagyok naív, nem gondolom, hogy ilyenkor a lányoknak feltétlenül jó az, ami történik, én már azzal kibékülök, ha legalább nem kellemetlen nekik túlzottan. Ő teljes természetességgel elfogadta, hogy nekem eddig tartott a buli, és miután újra levegőhöz jutottam, még dumcsiztunk picit az ágyon elterülve. Ez is jól esett, jó fejnek tartom Dorkát. Később leszerelvényeztem magam, és egy gyors zuhannyal zártam az eseményt, mire a fürdőből visszatértem, ő már felöltözött. Két puszi után utamra bocsátott.
  • Elszámolás:

    a telefonban rákérdeztem, egy órára egy szép nagy szál virágot kért, ami teljesen elfogadható. Érkezésemkor a szekrényen hagytam, nem igazán beszéltünk róla többet. Utólag nézve a dolgot, nincs okom panaszra, megérte.
  • Összkép:

    Magamfajta típusnak nehéz a választás: nem igazán kedvelem az igazán profikat, ők inkább tárgyaknak tűnnek a szememben. Nem igazán kedvelem a butuska kis tiniket, mert náluk meg zavar a korkülönbség, hiába a fiatalság varázsa. Dorka esetében valahogy megvolt a szerencsés középút, mert a fiatal és vonzó teste ellenére természetes emberi módon kommunikált, megértette, hogy miért vagyok ott, helyén kezelte a dolgokat. Nem várok sokat egy lánytól, ő ebben maximálisan partner volt, nem éreztem, hogy utálja vagy unja, amit csinál, és nem éreztem, hogy siettetné a randit, emiatt el tudtam lazulni teljesen, és pont úgy ment minden, ahogy szerettem volna. Most pont ez kellett. A legtöbb embernek elég egy szexi test a kikapcsolódáshoz, itt azért egy picit többet is kap ( törődést, odafigyelést), aki erre vágyik.
Happy Massage