• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lolát nem könnyű telefonon elérni, mert normális polgári életet él és emellett csak kedvtelésből randizik férfi partnerekkel. Aki viszont kifejezetten unja a futószalagos szolgáltatókat, nagyon is exkluzív hölgyre lel, Lola összesen heti 3-4 randit vállal!
    Én mindig SMS-ben keresem meg és két-három napra előre javaslok időpontot, amit ő néhány órán belül meg is válaszol.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület Béke térhez közel eső részén egy nemrég épült lakóparkjában találod meg Őt. Parkolás mindig egyszerű az utcában.
  • Helyszín:

    Nappali-hálószobás klassz kis lakás, a háziasszony gondosságával és igényei szerint berendezve. Minden kifogástalan, a hálószobában nagy és kényelmes franciaágyon lehet hancúrozni.
  • Lány külseje:

    Lola középtermetű széparcú nő, vállig érő hajjal és mosolygó barna szemekkel. Harmincas éveinek második felében jár, de izmos és ruganyos teste, formás csipővonala és remek lábai, finom bőre alapján sok évet letagadhatna. Cici doktor bácsitól van, de tapintásra nagyon igazinak érzed. A fényképek valósak, azt a klassz csajt látod, amit élőben kapsz.
    Stílusa kedves és megnyerő, közhelynek hangozhat, de Ö tényleg elhiteti veled, hogy olyan, mintha a barátnődhöz ugranál be egy lopott órára!
  • Action:

    Szerencsémre Lola nagyon szeret velem csókolózni, és ez kölcsönös. Amíg állva műveljük ezt az élvezetet, addig fenn hagyja a magas sarkút, jól megölelgetem, nyakába is puszikat lehelek és gyorsan le is hámozom fekete cicifixét és bugyikáját.
    Az ágyban tulajdonképpen semmi különlegest nem művelünk, azt tesszük, amit két olyan ember, akik nagyon kívánják egymást, és összeszokott párosként tökéletesen tudják, mivel lehet a másiknak a legnagyobb örömet okozni. Mondjuk azért mi már mostanáig többször is szexeltünk, de már az első találkozás is elég jól sikerült.
    A jó szex nekem és Lolának is sok finom érintést, csókot jelent, odavan a figyelmes és hozzáértő kényeztetésért. Rendkívül felizgat engem is, ahogyan kemény mellén szopogatom bimbócskáit, aztán V alakban combjait a levegőbe felemelve széttárom és nedvesedő szép kinyíló puncusát addig nyalom, amíg csak meg nem hallom extázisát, és el nem tolja buksimat érzékennyé vált nőiességétől.
    Sose marad el a franciás viszonzás, végigcsókolja a kemény rudit, majd változatos nyelvtechnikával rendes ápolásban is részesiti. Semmi durvaság, nincs mélytorok meg ilyesmi, de vele ez nem is lenne helyénvaló. Kezét is használja, nagyon jól.
    Szeretnélek magamban érezni, mondja és hát én is pont erre gondolok, és sokáig összeölelkezve, smárolva papás-mamást játszunk, huh most is beleborsózok olyan jó. Szinte ebben az egy pózban is el tudnék jutni a végkifejletig, persze azért ezt is cifrázzuk, lábak a nyakamba tövig behatolás meg ilyesmi, de igazából tudom a gyengéjét, ami a lovacskázás. Szép lassan ráguggol kopasz asszisztensemre, szeretem nézni ahogy ki-be jársz bennem mondja, aztán rendesen belémül. Kis fészkelődést követően betájolja a számára legjobban izgató szöget, és varázslatos csípőmozgásba kezd. Alig tudom hol vagyok, hol le-föl fickándozó melleibe, hol karcsú derekába kapaszkodok. Látom, ahogy szép arcát elönti a kéj, légzése szapora lesz, és miközben remegő testét szorítom, orbitális kitöréssel pakolom tele a gummert, és rajtam is végigfut a libabőr, nem tudom, hogy lehetne még ennél is jobban élvezni egymás társaságát! Percek telnek el, még mindig rajtam ül, de már újra nevet, két kezével mellkasomra kitámaszt, megcsókol és megköszöni, hogy ismét meglátogattam. Hát, akár hiszitek, akár nem, ilyen élmények is érik olykor a megfáradt vándort...
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven, már a vetközés elött elhelyezem ajàndékomat, mely a mostanában jellemzö mértéket jelenti. A ritka és egyedi élményt tekintve, igencsak megéri.
  • Összkép:

    Kivételes élmény egy kivételes érett és tapasztalt fantasztikus testü hölggyel, aki hozzám hasonlóan a legjobb élményeket gyüjti, kevés kiválasztottal bújik ágyba, mindig is ilyesmire vágyik az emberfia.
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben konkrét randiról várunk leírást
Happy Massage