• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm, hogy ismét meglágogattál! :) most nem voltam toppon, mint az előző randikon, ami miatt bocsánat, csak a migrén miatt nagyon rosszul voltam. Következő randin kárpótollak, ígérem! :)) :*

  • Egyeztetés:

    Már nem az első randinkat terveztem Dorkával, így a telefon már szerintem kihagyható. Személyes üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot még hét elején. Délelőtt felvázoltam egy időpontot a hét második felére, és délután (amikor biztos lett) elküldtem VTR-en is. Ezt el is fogadta, legközelebb már csak a kapu elől hívtam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, Csilla (Waze) egészen a bejárat elé navigált, ahol volt több szabad parkoló is. 18 óráig fizetős.
    Tömegközlekedőknek troli és villamos is van a közelben, szerintem nem vészes.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasház, ennek megfelelően minden rendben benne. Könnyű megtalálni azt az ajtót, ami mögött Dorka várakozik szexi köntösében :)
    Fürdő rendben, tusfürdő, szájvíz vannak, minden adott.
  • Lány külseje:

    Itt egy picit elfogult leszek, mert nekem nagyon bejön Dorka külseje. Szeretem amikor valaki ennyire odafigyel a testére, nagyon jó érzés átkarolni, és végig simogatni. A feneke még mindig nagy kedvenc ;-)
  • Action:

    Belépés után a becsukódó ajtó mögül Dorka mosolyog rám. Már lent a telefonba hallottam, hogy rossz a kedve, és határozottan ezt észleltem fent is. Gondoltam hátha valami rossz üzenet, és mire megfürdök, már nyoma sem lesz. Ruháimat ledobom, kapok egy pihe-puha törölközőt, és fürdőbe el. Visszatérvén látom, hogy a rosszkedve nem múlik, így hát rákérdezek, kiderül, hogy migrén gyötri. Bevallom itt egy picit megijedtem, de később rájöttem, hogy felesleges volt az ijedtség.
    Köntösét ledobja, és egy fekete szexinemű marad rajta, átkarolom, néhány szájrapuszi (csókot most annyira nem erőltettem). Közben persze meglátom a tükörben formás fenekét, majd kiesik a szemem a helyéről :-) Megfordítom, feneket az ágyékomhoz nyomva, én bénázok picit a melltartó csatjával, de csak sikerül, majd átkarolom hátulról, közben megmarkolászom picit az ikreket. Leguggolok, hogy közelebbről is szemügyre vegyem partnerem (sztem díjnyertes) popóját, közben megszabadítom tangájától. Itt egy pillanatra eszembe jut, hogy úúúúúgy beleharapnék :-DDD De inkább felállok, és újra átkarolom, immár szemből.
    Az ágyon folytatjuk, én kedvesem ikreivel játszadozom, közben ő simogat ahol ér, aztán elindulok délnek, és kelyhét bevéve kitartó nyelvmunkával eljuttatom őt a csúcsra. Utána még néhány puszi a csini puncira, és elindulok vissza, átkarolni őt. Kis pihi után Dorka indul el, és egy nagyon finom franciás felvezetésben lesz részem, amit viszonylag hamar meg kell szakítanom, amit partnerem elégedett mosollyal nyugtáz ... szerintem tudja ő, hogy ezt nem sokáig bírnám :-) Gumit kapok, majd misszionárius pózban kezdünk. Először óvatosan mozgok, mert Dorka nagyon szűk. Amikor már úgy érzem, hogy mehet a menet, akkor egy közepesen lassú tempót veszek fel. Több verziót is kipróbálunk a missziből, majd egy óriásit lövök a gumiba. Kellett egy kis idő, amíg össze szedtem magam.
    Romeltakarítás után beszélgetésbe kezdtünk, már a kezdeti rosszkedv sem látszott annyira. Annyira belemerültünk a témáinkba, hogy el is beszélgettünk a randing hátralevő idejét. Ami azért is érdekes, mert alapesetben nem vagyok egy szószátyár típus. Nekem ilyenkor időérzék nuku, csak a "maradnék még" érzés.
    Gyors fürdés, búcsúzkodós ölelés az ajtóban, az egyik kezemmel még letapogatom Dorka fenekét. Egy ilyen ölelésért felugranék minden nap simán :-)
  • Elszámolás:

    Dorkával nekem mindig megéri. Igaz most egy menetes voltam, ami számomra rendhagyó vele, de szerintem nem unatkoztunk egy pillanatig sem, én jól éreztem magam vele.
  • Összkép:

    A kezdeti rossz kedvet a végére sikerült megfordítani, és én is jól éreztem magam. Igazi win-win szituáció lett a mai randinkból. Azt nem tudom, hogy Dorkának mennyire volt maradandó, de én vigyorogva távoztam.
Happy Massage