• Lola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már elég régen a kedvenceim közt volt Lola, elsősorban a képei miatt. Mikor megjelent a második "felejthetetlen" beszámolója már a kedvencek listájának dobogós helyére került nálam. Reggel kerestem Lolát, de nem vette fel. Mikor éppen közel jártam a piachoz, rámcsörgött. Azonnal visszahívtam és láss csodát, ráért Ő is én is, 10 perccel később már nála voltam.
  • Megközelítés:

    A Lehel piac közvetlen közelében van a cím, nem lehet eltéveszteni. talán a HÉV kivételével minden BKV jár a környéken. Parkolást nagyban segíti a piac parkolója ami, függően a hét napjától egy vagy másfél óráig ingyenes. Az utcán már sokkal nehezebb helyet találni. A ház előtt megkaptam a bejutó kódot valamint a belső útvonalat. Nekem volt szerencsém két nyugdíjas nénit is köszönteni, egyet a lift előtt, a másodikat pedig már az emeleten a körfolyosóra nyíló ajtónál. Aranyosan fogadták a köszöntésemet. Befelé nem, de kifele menet láttam a portást, de nem érdekeltem őt sem.
  • Helyszín:

    A célnak nagyon megfelelő lakás. Már évek óta sikerrel üzemel szalonként, csendes, diszkrét, viszont a lányok fluktuációja elég magas. Ez persze engem most egyáltalán nem érintett, hiszen az én kiválasztottam éppen engem várt. A bejárat melletti szobácskát kaptuk. Érdekes, legutóbb néhány hónapja szintén ebben a szobában kaptam ápolást egy másik hölgytől. A szobával szemben egy függönnyel elhatárolva halk csivitelést lehetett hallani, gondolom az a lányok pihenő helye lehet. Közvetlen közel pedig a tiszta száraz fürdő helység. A tusoló-kád egy harmonikás fallal zárható, hogy ne fröcsköljük össze a helységet. Nagyon praktikus. A szobában tükrök, tatami, ruhainas, asztalka zeneforrással, egy puffra lehet ülni a zokni felhúzásához, hangulat világítás és nem utolsó sorban a nap kedvence Lola.
  • Lány külseje:

    Lola egy pozitív kisugárzású, nagyon kommunikatív, aranyos tündér. Alakja megfelel a hirdetésben szereplő képeknek, arc nélküli fotók vannak ezért rögzítem, hogy kedves mosolygós az arca, szép selymes bőre van, én nem találkoztam az elődöm jelezte tetkóval, igaz, a hangulatos világításban nem is kerestem. Sokkal inkább érdekelt az összkép, ami felejthetetlen. Ha annak idején ilyen lány lakott volna a szomszédban, megspórolhattam volna az első házasságomat, talán a másodikat is. Fehérneműben fogadott, de a tusolás után már meztelenül várt a szobában.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt kontyba kötötte haját, ami nagyon jól állt neki. Hasra vágtam magam a tatamin és elkezdtem mozizni a kb. 30 centire lévő tükörben. Először krémet használt, lábtól indult felfele, közepesen erős mozdulatokkal. Alaposan meggyúrta a vádlit, combokat majd a fenekem következett. Itt még nem voltak benyúlások, érezhetően komolyan vette a program első részét. A hátamon alkarját is használta, közben végig beszélgettünk. Kiderült, hogy tényleg új a szakmában, nem csupán név és fénykép csere történt, ahogy ez sok "újonc " esetében szokott lenni. Kezdeti tapasztalanságát mára már levetkőzte, hatékony és frissítő volt a kezelés. Fordulás követően azonban megérkezett az erotika. Olajra váltott és elkezdte az olajos masszázst a combjaimon és elkezdte cirógatni a zacsit és simogatni kisbárót. Alaposan beolajozta melleit is és azokkal vadította a kis harcost.
  • Levezetés:

    Kifejezetten szeretettel bánt a velem egykorúval (is), cici dörzsölés közben nyallintott egyet-egyet a zacsin majd a rúdon, közben simogatta a combjaimat. Közben belemosolygott a tükrön át a szemembe, ettől le sem tudtam venni szemem a "moziról". Egyre jobban felizgatott mire végre forró ajkait rázárta a makkomra és lassan elkezdte bekebelezni a rudat. Közben intenzív nyelvmunkáját is érezhettem a szájába zárt kisbárón. Most is érzem a gatyámban az emlék hatását. Lecsúsztatta ajkait a tövéig, majd továbbra is lassan felment a makkig, egy pillanatra sem elengedve azt. Én megkérdeztem, szabad-e dorombolni, de Ő teleszájjal csak bólogatott, hogy igen.
    Többek közt azért is felejthetetlen ez a randi, mert minden előzetes egyeztetés, vagy útmutatás nélkül pont úgy csinálta ahogy én is kértem volna. Hihetetlenül működött a kémia. Ahogy érezte, hogy közelít a vulkán kitörés, nem gyorsított, nem kezdte kézzel pumpálni, ami általában nekem nyomáscsökkentést szokott okozni, hanem tovább lassított, és mélyebbre engedte farkam, majd mikor jöttek a picinyek, teljesen megállt, tövig szájában a célszerszámommal. Már nem doromboltam, hanem nyüszítettem és szinte fulladoztam a gyönyörtől. Nem köpte ki hagyta, hogy lüktetésekkel jól ürítsek, majd még jól kiszívta az esetleg csőben rekedt növendékeket. Csak ezután engedte el, és fordult el szilviáért. Szólni sem tudtam, csak bazsalyogtam ki a fejemből.
    Az idő közben úgy elszállt, hogy a tatamiról egyenesen a fürdőbe mentünk, együtt tusoltunk, Lola kedvesen eltávolította a krémes-olajos fedőréteget a hátamról és a többi érintett felületről.
  • Elszámolás:

    Előre intéztem, mert első alkalommal így szoktam. Egy extrával együtt semmiség a kapott élményhez képest. Vittem egy frissen készített sütit, csak a barátság kedvéért amit meglepően jól fogadott, láthatóan örült neki.
  • Összkép:

    Lola egy csoda.Lehet, hogy ezt már mondtam, de ilyen empatikus, önzetlen nővel már nagyon régen volt szerencsém eltölteni egy kellemes, felejthetetlen órácskát. Kifogástalan partner úgy a beszélgetésben mint az erotikus masszázshoz. Sajnos most nem volt több szabadidőm, legközelebb jobban szervezzük a randit, és feltétlen időt kerítünk arra, hogy én is kényeztethessem Őt. Tudom, hogy nem lesz ellenére és még teljesebb lesz a program.
Happy Massage