• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Csengő-bongó hangján ecsetelte a részleteket és elmondta a címet. Indultam is felé nagy boldogan. Amikor odaértem telefonon felszóltam és már el is mondta a kapucsengő kódját.
  • Megközelítés:

    Nagyon forgalmas helyen található a kéjlak. Metró, busz a közelben. A parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Felújított panel házban van a tiszta, szépen berendezett lakás. A fürdő felszerelve minden jóval, szóval tökéletesen megfelel a helyszín a célnak.
  • Lány külseje:

    Vadítóan jó csaj!!! Nagyon helyes, csinos leányzó Hannácska.Teste izmos, a cicikről ódákat lehetne írni, egyszerűen tökéletesek. Feszes popó, izmos, kívánatos kehely. Ne cifrázzuk, BOMBANŐ!
  • Action:

    Amikor beléptem régi ismerősként köszöntöttük egymást. Letisztáztuk az apróbb részleteket és már kaptam is a törölközőmet, irány a zuhi.

    Lecsutakolva magam már indultam is a szobába, ahol várt rám. Pihe-puha simi-sumival indítottunk. Persze lekerült róla is a textil és kezeimben érezhettem az ikreket is. Élveztem a feszes és izgató testét mindenhol. Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vette kezelésbe. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba. Ezt élvezi a legjobban egyértelműen. Kis gondolkodás után úgy döntöttem, hogy így megyek el. Durrantottam is egy jókorát a gumiba. Jó darabig nem voltam magamnál.

    váltottunk misszibe, amiben is egy jót kavartunk így ért el a jó Lekaptuk a pajzsot, és egy robbantam Hannácskára.

    Lecsapattuk magunkról a ragacsot és az ágyon kellemes beszélgetésbe kezdtünk. kiderült, hogy nagyon komoly lány, de a vágy ismét győzött. A második fordulóra lustival kezdtem. Jó köpködős NF, kézimunka és cici segítségéve ismét tele lettek a vérerek. Misszibe hatoltam be. Csodálatos volt ahogyan a kelyhe körbefogta a velemegykorút. Ezután lekaptam a pajzsot és a hátamon néztem végig, hogy a már jól bevált köpködős NF, kézimunka és cici hatására a testén a bimbijén landoltam. Nagyon szép orgazmusom volt.

    Utána zuhi, kis beszélgetés és indulás.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag felett, de minden benne van ami kell a jó szeretkezéshez. Nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes szex egy csodálatos leányzóval.Bombázó és tudja, hogy mi kell a férfinek. Minden részletre odafigyelt. Üdítővel kínált és leste minden kívánságomat.Mindenkinek nagyon ajánlom!:-)
Happy Massage