• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Köszönöm hogy írtál!

    Az arc retusálása alatt mire gondolsz? Mert élőben tényleg nincs nagy fehér folt a fejemen... :) a fotózáshoz használt intenzívebb smink sem minősül retusnak ... :)

  • Egyeztetés:

    Érdekességként nekem még megvan az előző telefonszáma. :) Akkor egy másik partnerkereső oldalon találtam meg. Mikor hívom szerencsére többségében visszaszokott csörgetni ha éppen foglalt.Egyébként ma szerencsém volt egyből felvette és tudott fogadni is.Egyszer vette fel talán a barátnője régebben de amúgy ő kezeli a telefonját.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel szoktam menni a parkolást nem figyelem.Igaz régebben a piros autóját azért megcsodáltam.Az is kiderült hogy volt ott egy ugyanolyan másik autó is. :) .Béke tér villamossal vagy Hajdú utca a 32 jelzésű busszal egy kis séta és könnyen elérhető jó helyen van.Most ott azért nagy építkezés folyik az utcában, a parkolást nehezítheti.
  • Helyszín:

    A lakás tökéletes állapotban van.Még a lift is kibírta az utat.Tisztaság rend van mindenütt .Többféle tusfürdő és szájvíz megtalálható.Kis pohárból hol megvan a kettő valamikor az egy van de mindig ki van készítve.A törülköző mindig jó illatú .A szoba pontosan megfelelő nagy kényelmes ággyal.
  • Lány külseje:

    A képek vissza adják rendesen az alkatát.Retus biztosan megtalálható az arcánál de megnyugtatok mindenkit élőben szebb a mosolyával együtt.Van rajta tetoválás a hátán de megmondom őszintén a mellei jobban érdekelnek így nem szoktam az időt pazarolni.
  • Action:

    Lizzie piros köntösben fogadott. Hajmosás után volt és így nem volt összekötve a haja.Nekem nagyon tetszett így.Én mindig előre szoktam rendezni az anyagiakat így csak utána mentem fürdeni.Utána megkérdezte hogy hozhat e valamit inni én kértem sima vizet.Aztán ledobta a piros köntösét és elkezdtünk csókolózni állva.Én szeretek kezdeményezni így az ágyban is én voltam felül.Hosszasan csókoltam majd a melleit kényeztettem.Aztán haladtam lefelé és a nyelvemmel ízleltem finom punciját.Ami most talán kicsit szőrösebb volt ahol a nyelvem járni szokott.Szerencsére hagyni szokott hosszú ideig munkálkodni így azért sikerülni szokott többször élveztetni őt.Mikor megvan a bizonyos mennyiség amit ketten tudunk csak. :) Utána még szoktam simogatni és gyönyörködni a csiklóján.Ezután szoktam megint felfele indulni csókolni a melleit és a száját.Aztán ő került felülre ahol átölelve csókolóztunk.Igazából csak ekkor vettem észre a gyönyörű sárga színárnyalatú haját.Ami kibontva pompázott és Lizzinek furcsa volt hogy ezt megemlítettem.Ez a hátránya ha csak több hónap után jutottam be hozzá megint. :) Különböző okok miatt.Aztán ő kezdet lejjebb haladni és nagyon jól csinálta.Finoman használja a száját. Itt nálam szokott néha rövidzárlat lenni, mert megnyugvást jelent hogy őt már sikerült kényeztetnem és jó helyen a farkam csak eszembe jut hogy ezt miért nem a feleségemként csinálja.Most szerencsére sikerült ezeket a gondolatokat elhessegetni és csak arra összpontosítani amit csinál.Mikorra jó keményre felállította a farkamat gumit húzott és beleült.Nagyon jól mozgott.A melleit szokta kicsit félteni hogy mozog pedig szép látvány.Aztán ő került alulra a bal lába a vállamon volt és úgy toltam egy darabig.Befejezésnek kényelmesebb dolgot választottam .Gumi lekerült aztán csókolóztunk és ő kézzel elégített ki.Aztán el is röppent az idő vele szokott a legtartalmasabb szex lenni én nem szoktam időhúzó masszásokat kérni..Ittam még egy kicsit a vízből aztán mentem fürdeni.Utána öltözés közben kicsit beszélgetünk aztán távoztam.
  • Elszámolás:

    Külön extrák nála nincsenek Amit vállal az alapban van ami nekem megfelel.A rózsák száma a mostani átlag.Mivel én régi vendége vagyok nekem sokáig kevesebb volt szóltam neki hogy fizettek többet mert megérdemli.
  • Összkép:

    Lizzitől csak olyan érzéssel lehet távozni hogy na megint nem sikerült maradandót alkotnom hogy otthagyna mindent és velem jöjjön. :) Mindig nagyon jól érzem vele magamat másnak nem ajánlom mert akkor nekem nem jut a szabadidejéből.Aki túl sűrűn akar járni hozzá annak figyelmébe ajánlom hogy érzelmi függőséget okoz. :)
Happy Massage