• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Aquila!

    Köszönöm a felejthetetlen élményt,nagyon örülök,hogy megismertelek,és köszönöm a csokit is!
    Remélem még lesz alkalmunk:)
    Legyen nagyon szép napod!
    Csóók

  • Egyeztetés:

    Írtam neki,hogy szeretnék talizni vele. Javasoltam is időpontot. Aztán beszéltünk is és mivel rövid lesz a kért nap így egy órával korábbi időpontot javasolt. Ezután küldtem a VTR-t, mit gyorsan vissza is igazolt. Pont csúcsforgalomban kellett Így átvágnom a városon. Számítottam rá és pár perc híján pontosan érkeztem.
  • Megközelítés:

    Új építésű szép nagy sarok ház a XI. ker-ben. Forgalmas út, villamos előtte áll meg. A másik sarkon üzemanyagot tankolhatsz. Pontos címet kaptam.Gps ismeri oda vezet. Bepötyögtem, de a célt ismertem. Parkolás nem egyszerű a közelben. Mázlim volt. Pont volt egy hely a bejárattal szemben. Nekem elég volt. Ez van, ha a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Belépő kód és máris a modern lift előtt álltam. nem tévesztettem kiszálláskor sem és máris a megadott számú lakás előtt álltam, melynek már nyílt is ajtaja. Egy jó illatú, tiszta kellően besötétített, tip top garzonban találtam magam. Nem nagy, de minden megtalálható és kényelmes. Francia ágy az egyik sarokban , méretes. Falon tükör.Apróságaimat az asztalra tettem. Fürdőben zuhany kabin. Jól fölszerelt, minden mi szükséges megtalálható. A helyszín minden igényt kielégít.
  • Lány külseje:

    Szép arc, csillogó smaragd zöld szemek, kedves mosoly és egy bombasztikus test. A hirdetésében is látható világos kék, melltartó, bugyi kombóban fogadott. Mellei méretesek szép, nagyon jól reagáló bimbókkal. Teste tökéletes. Ott kerek ahol kell, felesleg nélkül. Popsija kemény, markolást igénylő. Combja, lába kecses, szép ívű. Úgy kívánatos ahogy van és meg is kívántam.
  • Action:

    Belépve puszi, bemutatkozás és a nagyja gönc ledobva. Beszélgetünk a közlekedési nehézségekről. Itallal kínál. Közben egy simogatás egy csóókkal fűszerezve és vetkőzöm, fürdő. Értékeltem, hogy a taliról, mit hogyan, nem esett szó. Fürdés után az ágyon ülve, kacér mosollyal arcán várt. Láttam, hogy érzi, tudja, hogy bejön nekem.
    Mellé helyezkedtem és csóók. Kezem végig simította testét és már bontotam is a cicifixet. Csodás két halma máris tenyeremben, szám pedig már a bimbókat csócsálja. Ráncosodó udvartartásuk közepén meredeztek barna bimbói, mit gazdájuk sóhajtásai kísértek. A bugyit nem levenni, kioldani kell. Ebben hangosan mosolyogva segített Sylvi. Ezután vízszintesben összegabalyodtunk. Kibontakozott és a kezével már megtalált lompim felé araszolt puszilgatva testemet. Keresztbe fordult így mindenét könnyedén elértem. Simogattam, hol értem Ő pedig lompin szorgoskodott. Hol csak nyalogatta, majd akkurátusan tövig nyelte. Érzéssel, élvezettel nyalt falta, kemény árbócom. Minek hatására,vagy csak úgy puncijába tévedtek ujjaim. Elvoltunk így egy darabig és felváltva sóhajtoztunk a kapott kényeztetések hatására.
    Hátára fordítottam és csóók. Kicsit zártan csinálja, kértem kicsit nyissa száját. Majd nyaka és csodás mellei következtek. Innen ember legyen a talpán, ki könnyen elszakad. Főleg ha kínálják és sóhajtoznak közben. De megemelte csípejét,mi egyértelmű célzásnak vettem és tovább indultam. Feszes hasiját is csóókokkal borítottam és értem lassan a kitárulkozó puncihoz. Finom nyalintással és puszival üdvözöltem. Kis remegés futott végig rajta és egy akarós sóhaj volt a kísérő. Végig nyaltam és fejemre fogott, irányított,hogy minél jobb legyen neki. Először nyelvem toltam hüvelyébe, mit ujjaim követtek. Így élvezkedtünk jó ideig,majd ujjaim megálltak és csak remegtek és nyaltam, szívtam e gerjedő puncit. Egyre hevesebb reakciók és Kedvesem csúcsra jutott. Én legalább is a jelekből erre következtettem. Ekkor kaptam az eddigi legodaadóbb csóókot.
    Egyszerre érett meg bennünk a gondolat és már varázsolta is lompira az esernyőt. Hogy szeretnéd? De ezt olyan komoly képpel kérdezte,hogy majd elnevettem magam. Nyeregbe pattant. Az előkészítés hatására simán nyársalta föl magát és kezdett egy guggolós lovaglásba. Nagyon jól, jó ütemben kivitelezett akció vette kezdetét, miben aktív résztvevő voltam. hangos csattogással adtuk a világ tudtára ténykedésünk.
    Pozit váltottunk Elém térdelt és így kínálta föl magát. Csodálatos látvány kemény ,gömbölyű feneke. Külön élmény ,hogy magam igazíthattam helyére lompit. Sok lány maga igazítja irányba és az azért más.Egyből egy magasab sebesség fokozatban kezdtem. Tolta rám magát és sóhaj és biztatás. Csattogva ostromoltam, majd melleit markolva ráborultam. Fenekét megemelve aprítottam puncusát.
    Kihúztam és újra négykézláb pucsított és ekkor popójába Csussszantam. Simán ment egyből tövig. Volt egy kis döngetés, de igazándiból puncijába vágytam.
    Gumi csere és missziben folytattuk. Mozgásunk harmonikus volt. Finomabb, keményebb menetek váltogatták egymást. Sóhaj, biztatás, lábak szét, föl és tövig keményen. Telt az idő, de annyira jó volt, hogy éreztem a folyamat visszafordíthatatlan irányt vett. Hörögve ért a vég. Remegtem az átélt élménytől, a fizikai ténykedéstől. Türelmesen megvárta lenyugvásom és megtakarított. Sportolsz? kérdezte, mert nagyon jól bírod. Hát e kérdést öröm volt hallani. Össze bújva beszélgettünk. Fölajánlott még egy kört, de az előző teljesen kielégített, nem éltem vele. Így utólag kár volt nem kipróbálni.
    Megittam a maradék almalevem. Fölajánlott egy új törcsit, de elhárítottam és gyors fürdés, öltözés, csóókos búcsú, remélem látlak mégg, mondta. Ez utolsó volt tán legjobb csóókja.
  • Elszámolás:

    Ezt telóban tisztáztuk előre. A helyszínen sem változott. Első tali, de nem kérte. A végén tettem az asztalra. Teljesen rendben van, megérte.
  • Összkép:

    Kedvesen fogadott, de éreztem egy kis óvatosságot, mi a talink alatt teljesen eltűnt. Bizalom vette át a helyét és örömmel adta át magát, kívánós vágyaimnak. Soha rosszabb napindítót, mondta, mi nagyon jól esett. Nőként kezeltem, Sylvit, hisz ebben az órában a kedvesem volt. Ezt érezte és jókedvűen adta át magát . Én pedig élveztem ezt az ízig, vérig Nőt. Fizikailag kiürülve, szellemileg, érzésektől feltöltődve távoztam Tőle. Köszönöm Kedvesem. Csóókollak.
Happy Massage