• Nikol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több alakalommal próbáltam, végül egy SMS-re reagált vissza utána beszéltünk és készségesen tájékoztatott a kérdéseimre.
  • Megközelítés:

    Szeged legnagyobb lakóparkja a Tecso multi mögött. Kocsival mentem, nem volt gond a parkolás. Tömegközlekedés odább a körutaknál van csak ergó egy kis séta.
  • Helyszín:

    Mint írtam fentem lakópark. Kis navigálással könnyen megtaláltam. (lila világítás az ablakban) Földszinti konkrétan csak masszázsra kialakított helység. Hangulatos világítással és tükrökkel mindenfele. Tisztálkodási lehetőség adott bár én frissen tisztálkodva érkeztem így nem vettem igénybe. Masszázskrémek tömkelege illatos és ments is igénybe vehető.
  • Lány külseje:

    Tini kinézetű, bár szerintem közelebb van a 30-hoz. De ez semmit nem von le a látványból. Szép arcú kis fél roma lány. Gyerek már biztosan van mert annak jelei egy picit láthatóak voltak, de még így is bőven a feszes határon belül. A feneke nagyon nekem való volt ahol megérte elidőzni mint lentebb írtam.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs csak részére volt. Még civilben volt mikor odaértem. Előttem ért oda Ő is. Kért 5 percet tisztálkodására. Nekem nem okozott gondot. Mikor visszaért mindkét kezében 1-1 különböző fehérnemű, nyújtva felém ajánlásra a felvételre. Közöltem, hogy nem kell mert úgy is leveszem mert, hogy én szeretném megmasszírozni  Ő ennek nagyon örült és már hasalt is a tatamira. én is nekivetkőztem mert nem szerettem volna krémes lenni. Szép finoman átnyomkodtam. Hálás kis nyögésekkel és szavakkal is tudtomra adta, hogy ezt nagyon élvezi. Mikor tokától bokáig végeztem akkor elidőztem a popónál amit külön élvezett…”itt, ott fáj..” (gondolom a sok állástól). Mikor kellően átgyúrtam a két gömböt akkor elkezdtem finoman simogatni a kagylócskát. Finoman megdolgozva a csikóját. Egy kis idő múlva számomra is meglepően komoly nedvesség került előtérbe így először egy majd mikor már hevesebben vonaglott két ujjammal is bebarangoltam a G pontot masszírozva. max 4-5 perc lehetett innen és eléggé látványosan megélte orgazmusát. Az évek és a rutin alapján mondhatom valós volt a dolog. Utána megkérdezte kezével imitálva, hogy ezt hol tanultam :)
  • Levezetés:

    Kicsit pihegett és helycserét javasolt amit nem utasítottam el. A masszázst részemre kérésemre kihagytuk. Az oldalamhoz feküdt, hogy lássak a tükörben és lassú finom franciába kezdett a környéket sem hanyagolva megfelelő ideig és alakalommal játszott az ikrekkel ! Nagyon könnyen abszolválta a mélytorkot is amit kérnem sem kellett ! Egyszer használta csak a kezét akkor le is állítottam mert még élvezkedni akartam illetve a vég kezdetekor mert konkrétan a szájába verte jobb sorsra váró utódjaimat. Aztán még finoman levezette egy kis további franciával amiért külön köszönet. Kaptam nedves törlőt és felajánlotta fürdési lehetőséget, de mivel nem lettem krémes így otthonra hagytam a tisztálkodást.
  • Elszámolás:

    Előre a telefonban megbeszéltek alapján. Extra nincsen. Szegedi átlag már már a masszírozós hölgyeknél is.
  • Összkép:

    Részemről teljesen megérte pláne a számár nyújtott élvezetek miatt. Állítása szerint régen a másik kategóriában játszott, de már nem... Sajnos... Meg is beszéltük viccesen, hogy erről lemaradtam :(
Happy Massage