• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Sajt2!

    Nagyon köszönöm , hogy megtiszteltél a látogatásoddal és külön köszönöm , hogy a drága idődből szakítottál időt a szeanszunk megéneklésére!
    Köszönöm a beszámolót és külön köszönöm , hogy az istennőd lehetek !
    Randinkat sok sok beszélgetés előzte meg , melynek kapcsán egy nagyon önzetlen , kedves pasas képe bontakozott ki !
    Nagyon örülök hogy megismerhettelek hiszen egy nagyon intelligens és nemes lelkű , segítőkész barátra találtam benned !
    Örülök hogy sikerült pozitívan feltöltődnöd nálam ! Tudod drága akár rendelési időn kívül is bármikor fogadlak !
    Engedd meg hogy egy kis hozzad illő idézettel kedveskedjek és köszönjem meg mégegyszer hogy az istennőd lehetek !❤️


    “A lélek nemességének legszebb vonása az emberi, baráti szeretet, mely az élet sötét ösvényein biztatólag int fe­lénk s bátorít a nemesebb tettekre.”

    Köszönöm hogy egy ilyen nemes úriember “barátja “ és istennője lehetek!
    Szép napot és csodás hétvégét kívánok !
    Sok sok Puszika

  • Egyeztetés:

    Nem az első találkozásunk a mostani, szoktunk személyes üzeneteket váltani, mint egy barátnővel, mindent meg lehet beszélni Vele. Könnyen elérhető üzenetben, telefonon és VTR-en is jól kommunikál.Bőven rendelési időn kívül fogadott, rugalmassága megkérdőjelezhetetlen.
  • Megközelítés:

    Villamos jár az utcában, parkolás fizetős, mindig van 50 méteren belül szabad hely is. GPS ház elé navigál, eltéveszthetetlen a cím.
  • Helyszín:

    Régi, körfolyosós bérház magas emeletére lift repít fel, ahol egy otthonos eleganciával, funkcionálisan berendezett lakás vár a tettek mezejére. Fürdőben kád függönnyel, száraz kilépő, megfelelő tusfürdő választék, hatalmas törölköző várja a pihenésre, feltöltődésre érkező vándort.
  • Lány külseje:

    Képeinek teljesen megfelelő igazi érett Nő fogadott, nem is tudom milyen ruciban, mert az ajtóban lecövekelt a tekintetem formás alakján. Tündéri mosoly, feszes test és mélységes intelligencia jellemzi vendéglátómat. Igéző tekintet, ápolt selymes bőr és kacér mosoly varázsoltak el.
  • Erotikus masszázs:

    Hosszabb szeánszunk második része volt a masszázs, melyet a megbeszéltek szerint lágyan simogató mozdulatokkal végzett, Lábtól indult vádli, comb és fenék ( már most is erotikus benyúlásokkal tarkítva), majd a hát következett deréktól vállakig szakavatott mozdulatokkal. Közben átadtam magam a pihenésnek, regenerálódásnak csak a halk zene szólt és élveztem minden pillanatát az érintésének. Fülembe súgta, hogy megfordulhatsz, majd kezdetét vette a sokak által megénekelt teljes testes csúszka és a puncimasszázs, de erről majd a következő részben.
  • Levezetés:

    Megérkezésem után megbeszéltük a programot, majd gyors fürdés után megérkeztem a gyönyörök birodalmába. Felvezetéssel nyitottunk, mely egy puncicsúszkával kezdődött. Bekente magát és engem is olajjal, lingam kényeztetett kézzel, majd jött a punci, hát teljesen olyan volt, mintha benne lennék, érzékien simogatott közben, majd lejjebb helyezkedett és lágyan szopni kezdett, közben a zacsit kézzel izgatta, nem volt mélytorok, de nem is kellett, azaz átélés, amivel ott akkor megajándékozott, leírhatatlan, nagyot robbantam a szájába, melyet teljesen eltüntetett. Megvárta még lenyugszom, megtörölgetett, majd kiszaladt rendbe szedni magát ( szájvízzel öblített).
    Második kényeztetés is hasonlóan kezdődött, olajozás csúszka és lingam, de itt én is bekéredzkedtem a lábai közé és próbáltam visszaadni azt az odaadást, amit az egész randi alatt kaptam. Egy érzéki babapunci tárult elém, melyet nagy élvezettel vettem kezelésbe, a kispárna hamar keze ügyébe került és jólesően adta át magát az élvezeteknek. Nem hangosan élvezős típus, szolidan megremeg, fejemet satuba zárta és megköszönte ténykedésemet. Ezután ő következett, újból az érzéki csúszka, lingam és a kényeztetés, át kell élni ezt a gyönyört, amit kaptam.
  • Elszámolás:

    Bővebb info mindent tartalmaz, amit kell, illetve érdemes elolvasni a bemutatkozóját is. Rózsaszálak nem változtak a helyszínen sem, azt kaptam amire vágytam és amiért mentem.
  • Összkép:

    Kimagasló barátnő feeling, nem csoda, hogy sok a visszatérő vendége. Odaadása és kedvessége párját ritkítja, nyílt, őszinte személyiség, minden női fortéllyal megáldva ( tudja, hogy kell a férfiakat levenni a lábukról) a legjobb értelemben.
Happy Massage