• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt láttam az oldalon és a Róla írt beszámolóktól indíttatva telefonon értem el Őt. A randi előtt két héttel hallottam meg először a hangját, és már akkor megbeszéltük a pontos részleteket. Utána egyszer voltam kénytelen hívni, mivel sajnos végül a tervezettnél rövidebb időre kellett módosítanom. Mindenkivel szemben úgy volt korrekt hogy ezt mielőbb tudattam vele is. A megbeszélt napon és időben hívtam fel a kapuból és jutottam be minden probléma nélkül az épületbe.
  • Megközelítés:

    Parkolni eszembe sem jutott, azon a környéken volt dolgom és arra a környékre a BKV tökéletes megoldás az útra kelőknek. Amennyiben autóval mentem volna: a közeli - pár perc sétára lévő - fizetős parkolókban lett volna mód letenni a kocsit.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve egy nagyon jó állapotú lakásba léptem. A tisztaság tökéletes volt, ilyen helyen a cipőből magától is kilép az ember - mondani sem kell - nehogy az utca porát egy méterre is bevigye... A hátam mögött bezáródó ajtó kilincsét a természet egy újabb (bár a képek miatt váratlannak nem nevezhető) csodája tartotta a kezében. Köszönés, kölcsönös szimpátia nyilvánítás és két puszi után irány az egyik szoba (ebből legalább kettő van, de most csak a miénk volt az egész lakás). A szobában rend, leterített masszírozó ágy, hajtogatott törölközők sokasága és halk zene és az átlagosnál több fény fogadott. A sarokban egy hatalmas tükör áll a kellő szögben. A fürdő is tökéletes és tiszta volt, kád zuhanyfüggönnyel, tiszta és száraz kilépő, a tusfürdők hegyekben, egyszóval: tökéletes.
  • Lány külseje:

    Élőben, kézzel fogható távolságból minden más egy kicsit mint a képeken, de itt ezt egyáltalán nem éreztem. Elolvasva róla minden eddig írt beszámolót - ezt a beszélgetésünk során elmondtam Nikinek is - nagyon elégedett voltam a látvánnyal is. Egyetlen különbség: a haja most egyenes, nem fodrokkal viseli.
    A csillogó, huncut szeme, az arca mind-mind nagyon édes, a testét pedig látni kell... Az öltözködéséről nem tudok mit mondani, lévén egy apró bugyiban és melltartóban fogadott amely miatt megerőltető volt beszéd közben csak a szemébe nézni.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből kilépve már a szoba ajtóban várt rám, majd becsukva azt az ágy szélére ültetett. A törölközőt kivette a kezemből és hogy ne érezzem magam kellemetlenül Ő egy mozdulattal megszabadult a felsőjétől. Egy futó csókváltás után nem bírtam ki és megcsókoltam mindkét mellét és magamhoz öleltem a feszes fenekénél fogva, de aztán a kérésének megfelelően hasra feküdtem az ágyon. A jobb lábamat a lábai közé fogva mögém térdelt és elkezdődött a krémmel sikosított masszírozás és beszélgetés. Nagyon jót beszélgettünk, de ez nem érdekes, a masszírozás viszont annál inkább. Egy picit hátra húzódott a bokám és a vádlim miatt, majd megindult felfelé, egészen a vállig, a karokig, de derék magasságtól már nem csak a kezeit használta. A szétnyitott lábaim közé térdelve az egész testével simogatott, rendkívüli élmény volt amikor több "ponton" is érintkezett a testünk...
    Itt ugrunk egy picit az időben, mert a legvégén még kaptam egy nagyon kellemes talp masszázst is, majd az időm végén még segített a hátamat lemosni.
  • Levezetés:

    Több ponton is érintkezve masszírozott, közben a szemkontaktust a tükörben tartotta velem amikor egymás látómezejében voltunk. A simogatásokká átváltozó masszírozó érintések egyre többet érintették a combjaim belső felét, majd egyre többször éreztem a meleg kezét a hasam alatt kutakodni. Ezt fokozva - még leírni is beleborzongok - forró érintést éreztem a golyóimon, majd a megemelt hasam alatt hátra hajtott velem egykorún is. Nekem ilyen élményben nem volt még részem, ez valami csoda volt. Hátranyúlva néha sikerült elérnem Őt, de ekkor a tükörben nem is láttam, láthattam mert nem a szemkontektussal volt elfoglalva.
    Aztán megszólalt: "Megfordulhatsz!"
    Ekkor azt hittem hogy akkor lassan vége, de nemsokára megtapasztalhattam ez nála még csak a vágykeltés, majdnem hogy csak az előjáték volt.
    Az ágy mellé állt nekem a bal oldalamra. A bal combját felrakta az én lábam mellé -> a csodálatos popsija, puncija ezzel elérhető távolságba került a kezem számára és simogatni kezdtem mindenhol ahol értem, de aztán feladtam. Mert fel kellett adnom. Ellentmondást nem tűrően franciázásba kezdett, de volt ott minden száj, kéz, nyelv, torok, és ezek minden kombinációja, a csak tövénél, csak a makknál, csók a golyóimon, simogatás az ánusz környékén,... leírhatatlan.
    Így jött el a kitörés és a vég. De még ekkor sem engedett, megvárta amíg teljesen lenyugodtak az idegek és csak akkor engedett el, szenzációs volt.
  • Elszámolás:

    Nem kértem/kaptam extrát, ennek megfelelően a telefonon megbeszélt virágcsokorral érkeztem. Ezt és egy pici ajándékot én előre odaadtam, utána már nem esett szó róla. Rendkívül korrekt volt (arra az apróságra felhívtam a figyelmét hogy javítsa ki a nyilvánosan elérhető rózsaszál adatait mert némi eltérés van a számok között, de tökéletesen elégedett voltam mindennel).
  • Összkép:

    Kilépve az ajtón leginkább a felfrissül szó jutott az eszembe a többi szokványos jelzőn kívül. Olyan élményben volt részem amit még nem tapasztaltam. Végtelenül örülök hogy rátaláltam a hirdetésére és nem térített el semmi az elhatározásom után. Biztos hogy visszajáró vendége leszek, kell ennél több ajánlás?
Happy Massage