• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Lala! ❤️
    Különleges beszamolo egy különleges eseményről és egy különleges év után !
    Köszönöm szépen ezt a kitüntető bizalmat amivel megtisztelsz immáron több mint 365 napja !
    Köszönöm , hogy egy ideje az istennőd lehetek ed köszönöm , hogy ez a kapcsolat más tekintetben is sokat jelent Neked is !
    Több ez mint vendég és szolgáltató ez egy sokkal mélyebbre ható barátság ami kezdetektől a mindennapokban is jelen van egy -egy “ hogy vagy “ mi történt veled” hogy telik a napod “ és sorolhatnám még a sok sok érdeklődő mondatot !
    Lehet másnak furcsa ez a dolog de létezik ilyen !!!!
    Van aki ezt túl gondolja de nem kell !
    Köszönöm hogy nagyon sok ideig megtiszteltél az egyedüli kitüntető figyelmeddel , annak ellenére higy mások biztattak menj el máshoz is ! :)
    Remélem elégedett a kedves társadalom azon része :) de valóban ez egy idő után úgy mond kötelező hisz akkor a sorrend elég élesen borul;)
    Drágaságom Te tudod miért írtam ezt le! És Én is tudom mi miért tortenik ;)
    Köszönöm Neked a sok szépet és sok jot !
    Mindig tudsz nekem ujat nyújtani hol felviditasz hol elszomorítasz de ez így van jól !
    Minden oldalamat ismered !
    Különleges dolog ez amit köszönök !
    Koszonetemet ez a kis vers fejezi ki amiben talán minden benne van !
    “Már egy éve
    Ma egy éve, hogy megíródott az első pár szó,
    Nem gondoltuk volna, hogy utána következik még több millió,
    Volt közte késként támadó és kedves,
    Erősen biztató és szerelmes.

    A szerelmes elbukott de maradt biztató
    Kétségbeesett éjjelen reményt hozható,
    Becsúszott pár smile szívecske és puszi,
    Mégis olyanok vagyunk mint két nyuszi.

    Lessük egymás szavait ne legyen megbántás
    Bár valahogy mindig könnyű volt a megbocsátás.
    Mindig mások vagyunk hangulatunk hozza,
    És ez néha a beszélgetést megkínozza.

    Én ontom magamból néha unalmas szavaim,
    Te mindig meghallgatod panaszos soraim,
    S ha találok neked megfelelő témát,
    Neked sem lehet lefogni szavaid áradatát”
    Sok sok ilyen alkalmat kívánok Nekünk !
    Millió csok drága Lalácskàm !
    ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Ennek a randinak az időpontját kicsit rendhagyó módon egyeztettük. Részemről régen betervezett volt, emiatt az előtte lévő találkán személyesen kértem a konzultációs dátumot. Ezt később Viberen és VTR-en is megerősítettem. Nem merült fel akadályozó tényező, így a visszaigazolás is megérkezett.
    Na jó..., egy pindurka akadály azért mégiscsak lett, de erről majd később... :)
    Szyszy maga kezeli az elérhetőségre vonatkozó fórumait, így első kézből érkező információk alapján, hamar döntés születhet a látogatást illetően.
  • Megközelítés:

    Ferencváros kultikus része, a Boráros tér és a Körút vonzáskörzetében.
    A környék frekventáltsága miatt a BKK, a troli kivételével minden fellelhető eszközét hadrendbe állította. A hajótól a villamosig bármivel megközelíthető, ilyen szempontból igazi kánaán a helyszín.
    Az autóval érkezőknek a navigációs rendszer segítségére lehet, de enélkül is könnyedén megtalálható a cím. Parkolót, ha nem is közvetlen a ház előtt, de a környező utcákban mindig találtam.
    A parkolókkal kapcsolatban érdemes körültekintőnek lenni, mert hétköznap 08:00-18:00 között, az Önkormányzat, erre szakosodott társasága folyamatos gyűjtést szervez. Kis időt mindig szánok a helykeresésre, így nyugodtan, kapkodás nélkül érkezhetek az "utókezelésre".
  • Helyszín:

    Budapest belvárosára jellemző, múltszázadban épült, kis belső udvarral rendelkező, körfolyosós házban található a rendelő. Tiszta környezettel, modernizált lifttel talkoztam a látogatásom során.
    A lakás otthonosan berendezett, felújított, egyszobás oázis. Rend, tisztaság, hangulatos légkör jellemzi. Kupifeelingnek nyoma sem lelhető fel benne, inkább a meghitt környezet lehet a méltó titulusa.
    A fürdő tágas, káddal, zuhanyfüggönnyel, kilépővel és drogériával ellátott része a lakásnak. Kiválóan alkalmas a rendeltetésszerű használatra, melyet Szyszy tiszta, illatos és nagyméretű törölközői tesznek teljessé.
    A folyosón és a szobában is találhatók mécsesek, hangulatfények, melyek tökéletesen kiegészítik a kialakított harmóniát.
    A szobában egy társalkodó rész, szekrény és egy nagy méretű ágy kapott helyet. A kiegészítőkkel felvértezve belepillanthattam abba az ízlésvilágba, mely eme tüneményes Nőt jellemzi.
  • Lány külseje:

    Több ízben leírtam már, milyennek is látom Őt.
    Javasolnám, inkább olvassatok mások "tollából" származó jellemzést, mert én úgy sem tudok róla normálisan nyilatkozni... :)
    A portfólió bőséges tudástárral lát el bennünket és valós adatokat hordoz a felületén.
    Az arcos és egész alakos fótói retusmentesek, kitűnő támpontot biztosítanak a választáshoz.
    A külső jegyei láthatók és sejthetők, de személyesen megtapasztalni, amikor a kisugárzása is arcul csap, na az izgalmas kaland.
    Már láttam és tapasztaltam belőle sok mindent, az incselkedő, érzéki Nőtől a csalódott és sértett Végzet Asszonyáig bezárólag, tényleg szinte mindent. Ugyanakkor mégis azt kell írnom, folyamatosan meglep, újabb és újabb apró mozaik darabokat nyújt át magából, amik teljesebbé tehetik majd azt a bizonyos portrét.
    "Mi tetszik rajta? "
    Ez az, amire nincs válaszom, mert kiemelni semmit nem tudok. Számomra így kerek az egész, ahogyan van!
    " Mi nem tetszik rajta? "
    Nincs ilyen és engedelmetekkel ezt a felvetést, én észre sem akartam venni!
    Ezúttal kiengedett hajkoronával, az alkalomhoz illő miniruhában, tűsarkúban fogadott...
    Sokszor átélhettem már vele a viszontlátás örömét, de most megint össze kellett szednem magam, no meg az államat a padlóról is, mint egy évvel ezelőtt, az első találkozásunknál.
  • Erotikus masszázs:

    Azt gondolom ideje lenne frissíttetnem, mert kopnak az emlékeim a klasszikus értelemben vett masszázsával kapcsolatosan. Tudom, hogy tanulta. Tudom, hogy rutinos, így bátran merem feltételezni, semmi sem változhatott ebben a tekintetben.
    Szakszerű és eredményes a kezelése. Odafigyeléssel, alaposan kimozgatva minden letapadást igyekezett mindig a kedvemre tenni. Az ujjaitól a könyökéig, minden részével masszíroz, változatos technikával járul hozzá az eredményességhez.
    A krémet, egyéni igényeimnek megfelelő helyen és erősséggel juttatta a szervezetembe, nem volt kérdéses a végére a teljes felüdülés ténye.

    Ismét a tantrikus érintésekkel tűzdelt, lingammal kombinált csúszkamasszázst helyeztem előtérbe.
    Ehhez már olaj dukál, melynek viszkozitási határértékeit kezeivel, cicijeivel, puncijával és popsijával teszteli. Érzékien, finoman, szenvedéllyel veti bele magát az erotikus rész örvényébe. Mindent elkövet annak érdekében, hogy fokozatosan a csúcs közelébe juttasson, ott tartva lebegtessen, majd katartikus élményekben részesítsen.
    Szisztematikus klisék léteznek nála, de változatos repertoárjával a varriációk száma a végtelen határát súrolják. Fergeteges játék ez vele, ugyanakkor mindig megtalálja a módszert, az épp aktuális állapotomhoz, fenntartva ezzel a magas élményszintet, ami miatt állandóan repetára szorulok nála.
  • Levezetés:

    Bizonyos értelemben ez a randink, már az előestén elkezdődött. Készülve, izgatottan vártam az évfordulóra szervezett eseményt. Vágytam már ott lenni, de nem csupán ez okozta, hanem Szyszykémtől késő este érkezett egy üzenet.
    - ... volna egy kis baj a holnapi randinkkal!...
    Ehj-ha, ilyen még nem történt. Bőven időn belül vagyunk és bárkinek közbe is jöhet bármi, meg akármi is, gondoltam.
    - Mi lenne az? Lemondjam a VTR-t?
    - Azt majd te eldöntöd. - érkezett a válasza.
    - Az a baj, hogy a Vörös Hadsereg épp elfoglalta a várat.
    Ugye most látjátok magatok előtt, ahogy méltatlankodva a homlokomra csapok.
    "Griiiiisa, hogy a szapora f.... kergessen hazáig téged egy raklapnyi szilvakompóttól... "
    - Ááh, ezt nem hiszem el..., ez a nap nem jön vissza mégegyszer, nem változtatunk rajta,
    legfeljebb "éhes" maradok!

    Másnap a megbeszélt időben érkeztem, telefonáltam, csengettem, lifteztem és már ámulhattam is Kedvesem Welcome szettjén.
    - Bámulatosan festesz Drágám ebben a ruhában!
    Ölelés és csók üdvözlésképpen, majd a cipőtől megszabadulva irány a szoba.
    Átadtam a csokrot és megemlékeztünk az eseményről sütivel, alkoholmentes pezsgővel, személyes ajándékokkal egy kis beszélgetés keretein belül.

    Sebesen elrobogtam fűrdeni és visszatértemkor Szyszy már fehérneműben tündökölt.
    Megszabadulva a felesleges "textil" tartozékainktól már az ágyon gabalyodtunk össze és csókolózva, olajozva húztuk egymást. A hátamon feküdtem, ráült a combomra és kezeivel elkezdett merevíteni még rajtam. Simogatott, masszírozott, a teljes harckészültség bekövetkeztekor lehajtotta a hasamra a farkam és puncijával (pacit imitálva) finoman csúszkálni kezdett rajtam. Sikamlós kezeivel közben a mellkasomat, a hasamat cirógatta. Rövidebb és hosszabb mozdulatokkal simított végig rajtam, fel és le, amit a szeméremdombja is akkurátusan követett. A vágytól fűtve a kezeim a cicijeire tévedtek, sarjadásra bírva a bimbócskákat. Felült és tekergetni kezdte a csípőjét, majd ismét előre-hátra. A farkam a hasamra tapasztva is lüktetett ebben az IQ romboló állapotban, ekkor megkegyelmezett kicsit és felemelkedve rólam a cicijeivel csúszkált a mellkasomon. Puszik, csókok csattantak és a bimbócskák karistolták ismét a bőröm. Lejjebb csusszanva a cicikkel a családi ékszert vette kezelésbe. Csúsztatta a farkam a mellei között, aztán az egyikkel, majd a másikkal ingerelte. Vissza fel a hasamig, utána újra le. Örületes, amit művel. Levegőhöz sem igen jutottam, de az ajkai már a zacsimat ostromolták. Nyalta, szívogatta egyiket a másik után. Kinyújtott nyelvvel felcsúszott a rúdon és a makkomat habzsolta mint egy fagyit. Körözött rajta, majd megpuszilta és csücsörített zárt ajakkal végig csúszott a rúdon ismét oda-vissza. Felérve a makkom eltűnt a szájacskájában és lassú bólogatás közepette ízlelgette a kalapot. Finom mozdulatokkal egyre beljebb engedett, én felkönyökölve a kezem a tarkójára téve kísértem az ütemet.
    Nyelve tapadt a nagy érre, siklott rajta szüntelen. Hirtelen elengedett és sebesen végignyalta a rudam és szempillantás alatt, megint eltűntetett. Jött a vákum, gyorsult a tempó, a kezével is erősebben segített. Megállt és csak a makkomat szívogatta és megint félig le. Visszahanyatlottam a párnára, de Szyszykém csak nyüstölt szűntelen. Volt nyál, néhány cuppantás, a másik kezével a golyókat masszírozta. Egyik pillanatról a másikra éreztem, hogy nyílik az óvodaajtó, de elengedni még nem akartam őket. Vártam, küzdöttem, de Kedvesem ajkai térdre kényszerítettek. Megfeszített testtel, nyögve engedtem szájnak magoncaimat, mely egyrésze a pocakban, másik része pedig az ujjacskákon landolt. Nem engedett el, tartott, amig lehiggadtam, kipréselve az utolsó lustaságokat is belőlem
    - Ez szép mennyiség volt! Köszönöm szépen! - hallottam foszlányként eme tündéri Nő szavait.
    Nedves kendővel rendbe rakott mindkettőnket, majd egy kis időre a fürdőbe távozott. Ugyan nem volt mit, de egy kis tisztogatásra váltásként követtem a példáját.

    A következő felvonásban engedte, hogy masszírozhassam, remélem ez kölcsönösen szolgálta mindkettőnk örömét. Neki talán jól eshetett, az "ostrom" ideje alatt és egy vállcsomót sikerült is kimasszíroznom belőle, de erre autentikusan én válasszal nem tudok szolgálni.
    Azt viszont bizton állíthatom, hogy számomra a "legális taperolása", mindenképpen örömöt okozott.
    - Jól van, köszönöm elég lesz, mert nem marad időnk a második kényeztetésre. - szólt halkan a párnák közül.
    - Engedelmeddel nekem ez az egy most elég volt, ha jól esik, Te maradj a főszereplő.
    Engedélyt kapva erre a maradék időben, így egymáshoz bújva (Ő hason, én szorosan mellette) beszélgettünk, közben simogattam, cirógattam, kényeztettem, amennyire csak tellett tőlem.

    Csendes, kellemes záróakkordja volt ennek az esztendőnek, számomra méltó és emlékezetes randival ünnepelve.
    Öltözködés, közben beszélgetés, ölelés, csók és indulás vetett véget ennek a csodálatos élménynek.
  • Elszámolás:

    A megszokott rend szerint zajlott ismételten. A három órás randinak megfelelő méretű csokrot köttettem és ezt extrával megfejelve az elején prezentáltam, díszcsomagolásban a személyes ajándékok társaságában.
    Az extrák fel vannak tüntetve az adatlapon, itt sincs meglepetés.
    A bővebb infóban található rózsaszálak mértéke az új átlagot tükrözik, a kapott élmény tekintetében viszont egyértelműen "a megérte kategória".
    Az elszámolás most is korrekten zajlott, nincs varriálás, minden a megbeszéltek szerint marad a végén is.
  • Összkép:

    Számos alkalommal taglaltam a tudását, a kedvességét, az odaadását, ezt most nem ragoznám tovább. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akinek felkeltette az érdeklődését és aki egy igazán kellemes élményt szeretne a magáénak tudni.

    Édes Szyszykém!
    Sok minden kavarog bennem végiggondolva ezt a tizenkét hónapot. Rengeteg mindent kaptam és tapasztaltam meg tőled. A mindennapokban is képes vagyok használni ezt a tudást, nem is lehet kérdés, hogy számomra nem szolgáltatót jelentesz, hanem egy Ikont.
    Megélhettem melletted a Mariana-árkot közelítő mélységet és a Csomolungmán túli magasságokat is. Csodás élmények, emlékek fűznek hozzád, mely minden találkozásunkra, minden beszélgetésünkre igaz. Minden évszak hozott valami újat nekünk és merem remélni, hogy még hosszú ideig megmarad ez a körforgás. Igen, tudom és teszek róla, hogy többé Döbrögi szerepében ne tetszeleghessek, de azt gondolom Te tudod csak igazán, mennyit formált ez rajtam.
    Köszönettel tartozom a személyes ajándékért, ajándékaidért, élményért, emlékért!
    Én hálás vagyok az ismeretségünkért, azért a varázsért és természetességért, amit kaphattam tőled!
    Bízom benne, vissza is adhattam belőle, mert számomra ez inkább fontosabb!
    Szeretnék sok szeretettel emlékezetes évfordulót kívánni Neked!
    Kicsit önző módon, még sok ilyen változatos, fordulatokban bővelkedő, pazar esztendőt kívánok magunknak! :)
    Nagyon szépen köszönöm neked!
    Nagy-nagy ölelés és millió csók...! :)
Happy Massage