• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-t próbáltam, nem sikerült elsőre, sajnos nem látta már aznap este, én meg reggel mentem volna, így jártam. Másnap sikerült telefonon is beszélni, kedvesen tájékoztatott, harmadnap reggel ott is voltam, de azért küldtem még VTR-t, hogy megerősítsük. Nagyon rugalmas volt, és ami különösen tetszett, hogy elmondta, mikorra vár vendéget, és úgy javasolt időpontot, hogy bőven hagyott időt a két randi között. Mondjuk nem tudom mikor keltem utoljára ilyen korán, hajnali fél hétkor, de érdemes volt.
  • Megközelítés:

    Sétáltam, hogy biztosan felébredjek, bő negyed órát. Valami busz megáll pár lépésre, kicsit messzebb de még kényelmes távolságon belül villamos, metró, vonat, flixbus, mindenféle távolságból jövet akad valami. Parkolás passz. A házon belül precíz útmutatás, az ajtó halk koppantások után nyílt.
  • Helyszín:

    Kellemes hangulatú lakás, beszélgetés közben szóba került, hogy van még egy kis szoba, ahol el lehet rejteni a teregetni valót meg ilyesmit, szóval ami látnivaló marad, az nagyon otthonos, kényelmes. Fürdő szerintem kifejezetten igényes, a felszerelés bőséges, a tisztaság már szinte természetes, fura lenne, ha pont azzal lenne gond. Csak a teljesség kedvéért: ketten voltunk, senki nem zavart. Rögtön itallal kínált, vizet kértem, de lett volna választék ebben is.
  • Lány külseje:

    A képeit előzetesen nézegetve kicsit bajban voltam, mintha több különböző lányról készültek volna. Utólag végignézve őket minden a helyére kerül, most már mindenhol megismerem, csak ugye a haj sokat számít :) Jelenleg hosszú fekete, nekem a rövid is tetszik és a szőke is, viszont háromfélét nem kívánhatok egyszerre. Miközben a képeket nézem, rájövök hogy a helyszínen nem szenteltem ennek elég időt. Vagy más pózból néztem rá, vagy nagyon közelről vagy nem is láttam, mert pl masszírozott. Na majd pótolom. Ami biztos, hogy piros valamiben fogadott, ennél jobban nem tudom felidézni. De hogy is tudnám, az előszobában még félhomály volt, aztán szinte rögtön csókolózni kezdtünk, közben szabaddá tette a cicijét, amit kezelésbe is vettem azon melegében és vetkőzés közben már ő is türelmetlenül markolászott. És közben még lássak is? :D
  • Action:

    Nehéz volt elszakadni tőle a tusolás idejére, siettem is vissza, már az ágyon várt. Folytatódott a csókcsata, a simogatás, markolászás. Hamar magához vette a szerszámom, nem tiltakoztam. Nagyon finom franciát kaptam, puha meleg, mélyre csúszkálósat, fűszerezve a golyók kényeztetésével, amik eléggé visszavonultak a zacsiban, nem mintha ez sokakat érdekelne, inkább csak magamnak feljegyezve. A megfelelő pillanatban 69-be fordulás, kérés nélkül. Jellemző volt ez az egész együttlétre, hogy amikor már majdnem megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy fokozzuk az örömöt, de még csak majdnem gondolat volt, Brenda már akkor "reagált", és nemhogy mondanom, de igazából gondolnom sem kellett, elég volt sodródni, pont az történt, amit akartam volna, ha gondolkodom is. Szóval megkaptam a punciját az arcomba miközben folytatta a kényeztetésem, én is igyekeztem gyönyörködtetni. Hamarosan egyre nagyobb tetszését fejezte ki, hangokkal és testbeszéddel egyaránt, én pedig örömmel habzsoltam, amíg lehetett fokozni. Hogy valódi volt-e az orgazmusa, nem akarom eldönteni, nem volt egyáltalán megjátszott jellege, nemrég kelt ő is, miért ne lehetne igazi, és különben is jó abban a hitben lenni, hogy ügyesen csináltam és eredményesen :) Kicsit pihentünk, én még halmoztam a lassabb, érzékibb csókokat a puncija környékére, aztán megint átvette a kezdeményezést, szájával úgy rámvarázsolt egy gumit, hogy ha nem látom, mire készül, észre sem vettem volna. Lovaglásba helyezkedett, örömmel nyugtázta, hogy síkosítás aztán egy csepp se kell már, ezzel csak egyetérteni tudtam, olyan finoman és magától értetődően csusszantam be. Nagyon finom volt, ahogy magába fogadott és mozogni kezdett, közben újra kezembe kaphattam a ciciket, mondhatom igen hamar végem is lett.

    Szünetben jóleső masszázs, folyamatos beszélgetés, talán egy kicsit többet is megtudtam, mint ami az egyszeri makkernek kijárna, én örültem a bizalomnak, mert annak vettem. Gondoltam, hogy szalad az idő, mert ilyenkor nagyon meg tud szaladni, elkezdtem újra csókokkal halmozni, főleg azokat a szép ciciket, amit egy ideig jól fogadott, aztán francia újraélesztésbe kezdett. Kérdésére elmondtam, hogy persze hogy akarja még, mindig sokat akar, azt elhallgattam, hogy nem mindig bírja. Amikor az ismét nagyon élvezetes technikával előidézte a megfelelő állagot, kutyust javasoltam, aminek külön megörült. Érezhetően élvezte is, elmondása szerint nagyon jó szöget találtunk el, nekem is nagyon finom volt, igen kívánatosan domborította oda magát, nem volt rest rámozogni, amikor lassítottam az iramon, és látványnak is igen izgató volt. Aztán egy idő után eljött a beismerés ideje, nekem ennyi volt, elfáradtam, hiába ágaskodok még, nem lesz meg. Gyors ellenőrzésképpen átfordultunk, centiméterekről csodálhattam, ahogy a punciját masszírozza előttem jóleső nyögésekkel, bele-belenyalintottam, közben én több évtizedes rutinnal húzkodtam magamnak, de csak újabb megerősítést nyert, hogy ideje letusolni és elbúcsúzni. Még kifelé menet is loptuk egymástól a csókocskákat, kicsit túl is szaladtunk az órán, de remélem egyikünk se bánta, én biztosan nem.
  • Elszámolás:

    Korrekt tájékoztatást kaptam, nem volt mit összeadni-kivonni, egyértelmű volt az elszámolás. Az elején elfelejtettem, de ez nem az én hibám, lásd fent :) Nem került szóba a végéig, akkor pótoltam.
  • Összkép:

    Nagyon közvetlen és kedves lány, annyira kezdeményező, hogy gondolatolvasó. A körülményekben nem lehet hibát találni, a tetszés szubjektív dolog, nekem panaszom erre sincs, élvezetben biztosan nincs hiány. Hamar elröppent egy óra, menni kell még, hogy kiteljesedjen az élmény. Jó lenne minden reggelt így kezdeni, de estére úgy elfáradtam, hogy csak ekkora beszit tudtam összehozni.
Happy Massage