• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam láttam, hogy elérhető. Így is volt, azonnal felvette és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Már a telefonon keresztül is kedves hangja volt, nem gépiesen sorolta a mitmikorhogyanokat. Szóval meggyőző volt. Kért egy megerősítő sms-t még odamenés előtt egy órával, gondolom voltak rossz tapasztalatai a jelzés nélküli nemjövetelekről...
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető BKV-val és autóval egyaránt. A parkolással se lehet gond, sőt még tankolni is lehet (van benzinkút a közelben), ha valaki azt is el akarja intézni.
  • Helyszín:

    A hely egy ismerős lakókomplexum területén található egy 11. kerületi uszoda szomszédságában. Szalon-lakás annak minden előnyével és hátrányával. Tiszta, kulturált, mindenk Ok, de nem annyira meghitt és azért hallható időnként a jövés-menés.
  • Lány külseje:

    Evelin nagyon szép lány. Bár az arca nem látható, de ez nyilvánvalóan csak a diszkréció miatt van. Alakja elképesztően jó, szinte bármelyik divatlapban megállná a helyét, arca kedves, mosolygós. A képek egyébként visszaadják a valóságot. Evelin tudja, hogy mit akar és tisztában is van képességeivel, de nem rátarti, viszont nem is szende.
  • Erotikus masszázs:

    Masszás technikája nagyon kellemes, igazi relaxáló élményt nyújt, én még élveztem volna legalább egy órán keresztül, de sajnos pont annyira mentem, és hát azért másra is sort kellett keríteni... A masszázst tanulta, és tudja is, hogy mit szeret a munka után megfáradt férfiember. A fordulás előtt finom érzéki cirogatások is vannak, amik jelzik, hogy valami más is fog következni. Masszázs közben jót beszélgettünk, de nem erőlteti - a végén már csöndben voltunk. A zene kellemes, a relaxációt segíti. Tatamin történt az esemény, én ezt amúgy is jobban szeretem, mint a masszázságyat.
  • Levezetés:

    A kényeztetés előtt a melltartó már lekerült, majd beolajozta formás melleit és finom csúszkára váltott Evelin. Halkan kérdeztem, hogy az utolsó ruhadarab is lekerülhet-e, a válasz pedig megelégedéssel töltött el. Az én kezem sem tétlenkedett simogattam, ahol értem, egyre jobban egymásra hangolódtunk, egy idő után én kerültem fölülre, puszik és simogatások tették különlegessé és egyre izgatóbbá a folyamatot. A betetőzés egy intenzívebb lingam után jött el - azt hiszem mindkettőnk jól érezte magát.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, pont úgy, ahogyan a telefonban már előtte megbeszéltük.
  • Összkép:

    Evelin egy nagyon kedves, eszméletlen jó alakú lány, aki a megfelelő mértékben vagány, nem tolja túl, tudja hol vannak a határok, ezt el is várja, finoman érzékelteti, ugyanakkor ha kedves vagy vele nagyon meghálálja és valódi közös élményben lehet részetek. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Nem úgy távoztam, ahogyan odamentem, (hanem sokkal jobb kedvvel, érzésekkel.)
Happy Massage