• Rubi Swallow

  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Köszönöm neked édes Power Macim :) Nagyon jól éreztem magam veled és örülök hogy megismerhetelek téged ❤️❤️ Várlak vissza bármikor téged kis macim és addig is duplán vigyáz magadra :)) Millió csókok mindenedre de legjobban........ :)) Rubi

  • Egyeztetés:

    Már régóta a kedvencek között volt. De most érkezett el az a pillanat, hogy fel is keressem. Az egyeztetés VTR-en történt. A kora reggeli időponthoz képest is gyorsan válaszolt és elfogadta.
  • Megközelítés:

    A ház néhány perc sétára található egy közeli forgalmas csomóponttól, így busz,metro,troli és villamos is jár arrafelé. A cím pontos volt, könnyű volt megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és tágas. Igazi búvóhely. A fürdőben több tusfürdő és szájvíz közül lehet választani. Friss törölköző is rendelkezésre áll. A hálószobában kényelmes elfér egy nagy és kényelmes franciaágy, de mellette akár táncolni is lehetne.
  • Lány külseje:

    Rubi arca nagyon bejött. Vágyakozó tekintetével folyamatosan engem fürkészett. Testén van mit fogni, de az sosem baj:) Igazi végzet asszonya. Egy fekete egyberészes ruhában fogadott, ami a fürdés után azonnal lekerült.
  • Action:

    Azzal kerestem fel, hogy ki szeretném próbálni a kényszerfranciát és a torokba élvezést. A mai napon ezzel az érzéssel keltem, más nem is jöhetett számításba, csak Ő. Miután bejutottam az ajtón, puszival üdvözölt és bevezetett a hálóba. Rövid beszélgetés következett mialatt levehettem a ruháimat, hogy aztán a fürdőben frissíthessek magamon. Visszaérve szinte azonnal lekapta magáról a ruhát, hogy "egyenlőek legyen a feltételek", és megkérdezte, hogy akkor hogyan legyen. Megbeszéltük, hogy mi legyen és mivel ezen a téren még kezdő vagyok, át is vette az irányítást. Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell. Amint elengedett, én lezuhantam az ágyra, ő pedig mosolyogva mellém feküdt, és elkezdtünk beszélgetni, mialatt végig simogatott, amíg összeszedtem magam. Beletelt néhány percbe, de újra tudtam mozogni, fel is pattantam és mondtam neki, hogy akkor most én jövök. Azonnal kényelmesen a hátára feküdt, én pedig már puszilgattam is a pocakját lefelé haladva. Mikor a lába közé értem, elkezdtem feltérképezni, mi és hogyan jó neki. Amikor ez megtörtént, kicsit még eljátszadoztam vele, majd határozottan a csúcs felé kezdtem terelni, amit végül sikeresen el is ért. Most neki volt szüksége néhány pillanat pihenőre, de nem kellett neki sok, most ismét az én kényeztetésem következett, de most már én is az ágyon feküdtem. Szerencsére ebben a körben sem változtatott a jól bevált technikáján, így ismét csak néhány percnek kellett eltelnie, hogy a szájában végezzem. Mellém feküdt, és visszatértünk a simogatós témázgatáshoz, amíg már csak annyi időm volt, hogy gyorsan lezuhanyozzak, felöltözzek és elbúcsúzzak.
  • Elszámolás:

    Az elején egy borítékban helyeztem az ágyra az ajándék csoki mellé. Egyáltalán nem beszéltünk róla, a bővebb infóban minden benne van. Maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Még soha nem sikerült kétszer a csúcsra jutnom ilyen rövid idő alatt. Ez mind az Ő érdeme. Iszonyatosan érti, hogy tegyen a férfiak kedvére. Egy élmény volt a vele töltött idő. Azt hiszem, vissza fogok még látogatni hozzá.
Happy Massage