• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemezgettem Blanka hirdetésével mire rászántam magam, hogy felhívjam. Telefonon értem el viszonylag késő esti időpontban, de még a megadott elérhetőségi időtartamon belül. Nagyon készséges és kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, nem siettette a beszélgetést, már ekkor is áradt belőle a nyugodtság.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a helyszínre. Parkolással nem volt probléma könnyen találtam helyet. Mivel munkaszüneti nap volt nem kellett foglalkoznom a díjfizetéssel sem.
  • Helyszín:

    A helyszín elsőrangú! Tégla építésű társasházi lakás szépen felújítva. Ketten rendelnek a helyen, így nincs nagy forgalom. Minden nagyon igényes mind a masszázsszoba mind a fürdő, ahol zuhanyzó van kialakítva. Ami merőben eltérő az eddig általam tapasztaltaktól a masszázsszoba mérete. Legalább 20 m2 így egyáltalán nincs az embernek zsúfoltság érzete és kényelmesen elfér a földön a matrac, a masszázs ágy és a bőr kanapé is. A szobában többféle hangulatvilágítás közül lehetett választani ha valakinek ez is szempont. Érkezésemkor innivalóval kínált többféle ital közül lehetett választani és ráadásként még egy kis ajándékot is kaptam az ünnepre való tekintettel.
  • Lány külseje:

    Blanka a képeknek teljesen megfelel. Aranybarna bőrű magas vékony nő feszes testtel kisebb mellekkel. Beszélgetésünkből kiderült, hogy rendszeresen sportol, így ennek az eredményét élvezheti aki meglátogatja. Muszáj megemlítenem Blanka belső értékeit is mivel nagyon kedves odaadó és figyelmes volt az ottlétem minden pillanatában.
  • Erotikus masszázs:

    Igen ő tényleg masszőr! Rendesen kitanulta a mesterséget és több éves gyakorlattal a háta mögött várja a vendégeit. Ha vkit nem érdekel az erotikus része a dolognak akkor is érdemes eljárni hozzá. :) Az érkezés után feltett néhány kérdést, hogy milyen masszázst szeretnék, mik a preferenciáim, vannak-e olyan területek amire jobban fókuszáljon. Ennek megfelelően vett kezelésbe és nagyon jólesett. Vádlit combot hátat vállat kart végiggyúrta, majd megfordulva a combomat elölről is. Többre már nem volt idő mert kellett a levezetéshez, amire ő figyelmeztetett. :)
  • Levezetés:

    Mivel másfél órára mentem ezért kényeztetéssel indítottuk és egyúttal zártuk is az ottlétemet. Érkezésemkor csipkés hálóingben fogadott ami a fürdést követően már csak egy bugyira redukálódott, de ettől is gyorsan megszabadultunk. A kanapén kezdtünk, én leültem ő elém térdelt és Nagyon érzékien elkezdte a kényeztetést én pedig hagytam hogy tegye amit szeretne. Nem csak a farkammal foglalkozott hanem a környékével is végig tartja a szemkontaktot és nagyon igyekszik a vendég kedvében járni, kérte is, hogy mondjam mit szeretnék, de én csak élveztem a látványt. Egy idő után kértem, hogy vegye olyan mélyre amennyire csak tudja, ehhez pózt és helyet váltottunk. Az új hely a matrac lett, ahol 69-be fordulva már én is kényeztethettem kislányos punciját. Mivel szerettem volna minél nagyobb örömöt okozni neki, újra visszatértünk a kanapéra csak most én térdeltem és nyaltam. Mint kiderült túl heves voltam, de így sem, vagy pont ezért nem sikerült eljuttatnom a csúcsra. Ezután felálltam és úgy folytatta kényeztetésem amíg el nem ért a vég a szájában. Tiszta munkát végez, szilviát nem vette igénybe, ami nagyon tetszett.
    A szakszerű és erős masszázst úgy időzítette, hogy maradjon idő utána még a levezető kényeztetésre. A masszázs után háttal az ágynak dőltem ő elém térdelt és így szopott, miközben időnkét kézzel is rásegítettem. Egy idő után kértem, hogy feküdjön fel keresztben háttal a masszázspadra a lábait a nyakamba vettem és dugást imitálva mozogtam a farkamat a puncijához dörzsölve. A végjátékban elém térdelt és újra a szájában ért a vég.
  • Elszámolás:

    Az időpont-egyeztetéses telefonbeszélgetés után szóba sem került. A szeánsz végén, távozás előtt tettem le a kis asztalra az előre megbeszéltet.
  • Összkép:

    Minden szempontból nagyon elégedett vagyok. Nagyon igényes maga a helyszín és a hölgy is, nagyon profi az egész úgy ahogy van. Abszolút etalonnak ítélem meg, 100% diszkréció, 100% odaadás, 100% profizmus.
Happy Massage