• Hanna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találtam rá Hanna adatlapjára. Pár nappal előre, már rendelési időn túl, este küldtem egy VTR-es bejelentkezést biztos ami biztos, egy személyes üzenet kíséretében. Másnap délelőtt megérkezett a visszaigazolás egy válaszlevél társaságában. Ezt követte egy néhány perces, kötetlen hangvételű telefonos beszélgetés, majd a találka reggelén SMS formájában a megerősítésem. Azt hiszem, ezzel kipipáltam minden fórumot, hogy biztosíthassam róla, ott leszek.
    A megadott idő alatt nem volt nehéz elérnem, vele tudtam egyeztetni és megnyugtatott róla, szívesen fogadta az előre tervezés tényét. Immáron csak ki kellett várnom az időpont elérkeztét, hogy kíváncsiságomat felcserélhesse a valós érzékelés.
  • Megközelítés:

    A Nagykörút budai részén, híres gépészmérnökünk nevét viselő liget tőszomszédságában található a helyszín. Pontos címet kaptam, így könnyen megtalálható, nem is kell keresgélni sem.
    A tömegközlekedők számára egyszerűbb nem is lehet, hiszen a "kiesünk a villamosból, beesünk a kapun" kifejezés, kétszáz méter híján meg is valósul.
    Autóval érkeztem, erről tudok inkább nyilatkozni. Aki nem ismerős a környéken, annak a GPS segítségére van a megközelítés terén, de a fizetős, ugyanakkor szabad parkolók vadászatában, már magunkra maradunk. Kell bőven időt hagyni a vas elhelyezésére, mert a környék parkolás szempontjából, közel sem az ideális kategória fogalmát meríti ki.
    Két kört is megtéve, bő tíz perc után a szomszédos utcában találtam helyet, ami azért a hétvégét tekintve sem volt egyszerű feladat.
  • Helyszín:

    A körúti házakra jellemző, múltszázadi épület a célállomás. Kicsiny belső udvar jellemzi, a lépcsőházról, illetve a liftről nem tudok mércével szolgálni, mert nem kell használni. A házban a lakásba lépésig nem találkoztam senkivel, nagy távolságot sem kell megtenni a kaputól, így a diszkréció tekintetében sem lehet okom panaszra.
    Belépve, még félhomályban úszva is jól kivehető, felújított, szerintem több kezelő helyiségből álló polgári lakás.
    A fürdő számomra kifogástalan állapotú, tiszta és karnyújtásnyira elérhető benne minden.
    Zuhanykabin, kilépő és egy komplett kosárnyi tisztálkodószer fogadott, bár a sajátomat használva, a választék teljes tartalmát meghagytam nektek. Nagy méretű, tiszta és száraz törölköző tette teljessé a Wellness látogatásomat.
    A szoba, melyet láttatni engedett velem Hanna (... már amennyire egyáltalán láttam), kisebb méretű, ízlésesen erre a célra berendezett, hangulatos szentély. Tatamival, mellette vízszintesen szerelt tükörrel, alacsony komóddal, szobainassal és fotellal találtam magam szemben. A hangulatvilágítással, a berendezéssel a kellemes környezet benyomását ébresztette fel bennem.
  • Lány külseje:

    Az adatlap jó tájékozódást biztosít a paramétereket illetően. Az arcot is megmutató fotók lerántják a leplet az elképzeléseink homályáról. Az én esetemben talán mégsem ez történt. A művészinek ható fotói az elképzeléseimet kicsit tévútra sodorták. Érdekes kontextussal találtam magam szemben akkor, amikor a személyiségén töprengtem. (A randira is jellemző volt, de erről később, bővebben...)
    Először mikor megláttam a fotóit az jutott a fejembe, hogy egy, mindig a tökéletesség igényét hajhászó, visszafogott, megközelíthetetlen és feltérképezhetetlen Nő néz vissza rám.
    Ez felcsigázta az érdeklődésemet, ellenben a telefonbeszélgetéstől a randi végéig éreztem egyfajta érdekes kontrasztot.
    Éreztem rajta a visszafogottságot, a nagyon a szélére kitolt és élesen meghúzott határvonalat, amin belül nem engedett láttatni magából. Éreztem ugyanakkor, hogy időnként akár ösztönből fakadóan is, de "elveszi magának" azt, amit akar, ezzel megajándékozva engem igen ritka érzékelésekkel. Amennyiben tudatos volt nála, akkor tökéletesen képes volt alkalmazkodni az adott állapotomhoz.
    A külső jegyek a fotói alapján felismerhetővé teszik, igaz nekem vékonyabbnak tűnt a személyes találkozás során. A hajkoronája ezúttal feltűzve engedte látni az arcát, mely nekem tetszik és azt gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
    Enyhén szolizott bőre látványra és simogatásra is egyaránt csábító. Pici, formás cicijei, csupasz, illatos puncija kellemes élményekkel gazdagítottak. Kerekded, formás popsija szemet gyönyörködtető és feszes tapintású, edzésről árulkodó remekmű.
    Fogadó ruhának egy fekete szettet választott nekem. Az együttest egy baby-doll és egy falatnyi bugyi alkotta. A pazar látványban lubickolva szembesültem a természetességének egy szeletkéjével, amivel mosolyt csalt rögtön az arcomra.
  • Erotikus masszázs:

    Megítélésem szerint megfelelő rutinnal és szakszerűséggel végzi a masszázst.
    A svédmasszázst közepes erősséggel állítottuk be, főként a derekam és a hátam gyömöszölésére koncentrálva. Talált egy két helyet, amit célirányosan, picit erősebben is megdolgozott így segítve a kötött izomzat fellazulását. Módszeresen kimasszírozta a lapockák alsó részén levő területet, szépen kiemelgetve a csontozatot. Itt megállapította az életvitelemből adódó különbséget, akkor mégértettem, valódi tudás rejlik a tevékenysége mögött. Főként a tenyerét és az ujjait használva döngölte belém az olajat, én pedig a felfrissülés élményével gazdagodtam.

    Nem voltam épp szószátyár állapotban, de megérezte a verbalitásra vonatkozó igényemet és kezében tartva a vezérszálat, kellemesen elbeszélgettünk. Voltak pillanatok, amikor a csend került előtérbe, ilyenkor irányítottan hagyott pihenni, lazítani.
    Ebben a fázisban/fázisokban csak a cirógatásé volt a főszerep. Az egész hátamat, lábamat érintette, egyre többet törődve a fenekemmel és a zacsimmal.

    Leheletfinom játékkal sodort a fordulás mezejére, amikor is már az erotikus rész került terítékre.
    Bőséges olajozás után látott neki a lingam masszázsnak. Ugyan, csupán ízelítőt kaptam belőle, de meggyőzött a tettének hasznosságáról.
    Egyik kezével markolta a rudat, míg a másik kezének ujjbegyeivel a makkom vette kezelésbe.
    Simogatta, masszírozta először csak finoman és épp a kalapot érintve, majd kicsit erősebben, ugyanakkor hosszan elnyújtva, már a rúdra is tévedve. Egyenes és csavarodó mozdulatait szemlélhettem egymás után, már amennyire a homályos ködbe révedt tekintetem láthatta. Két tenyere közé vett és lágy szorítás mellett ösztönzött a barlangos testek méretének megnagyobbítására, de már nem volt hova nyújtóznom. Immáron keveredtek a mozdulatai, szándékosan eltévedve a gát és a golyók területére, majd vissza és újra ismételve.
    Hanna nagyon megérezte, hogyan húzhat fel, ezt a fokozatosság elve alapján végig is csinálta, nem kicsit az önkívület határára taszítva vele.
    Felfrissülve, ellazítva, ugyanakkor meredezve kértem el tőle a "gyeplőt" egy kis időre, mert szerettem volna viszonozni valamicskét a kedvességéből, no meg már nem is bírtam magammal...
  • Levezetés:

    A parkolás kálváriáján túljutva maradt még negyed órám, amit egy kis sétával töltöttem. Időben jeleztem telefonhívás során érkezésemet és némán hallgatva a folyamatos instrukciókat jutottam el, pár lépést megtéve, a szentély kapujáig. Belépve a lesötétített lakásba, szoknom kellett az árnyat, viszont kedves vendéglátóm rögvest összekuszálta a róla kialakított szemléletemet.
    A megközelíthetetlennek tűnő, már-már magasztos fotói sarkallt gondolataimat kidobhattam a szemétbe. Lenge fehérneműben várva, puszikkal tarkított bemutatkozást követően olyan szorosan ölelt magához, hogy hirtelen azt sem tudtam, merre van a lábam, hogy a cipőimtől megszabadulhassak.

    Belépve a szobába bemutatta a kis oázisát és pár szót váltva, megismételt ölelés kíséretében kaptam is az illatos törölközőmet.
    Visszatérve a fürdőből Hanna a tatami előtt állva várt rám a fogadó dresszében. Újabb ölelkezés, az arcára elhelyezett puszi és kölcsönös mosoly kíséretében győződtünk meg a "készen lennék" tényéről.
    Fél lépést hátralépve csodálhattam meg, amikor is hátat fordított nekem. A baby-doll vékony pántjait letolta kecses vállain és lefelé csúsztatva, popsi riszálás közepette kilépett belőle. A pici tanga kiemelte csodás formáját, ámulatot keltve bennem.
    - Te jó ég! Mi lesz ebből...?
    Ekkor tudatosodott bennem, hogy furcsa ugyan, de a vezérfonal nem nálam van. Itt az fog történni, amit alkalmi Kedvesem eltervezett.

    Kérte, hogy hasonfekve helyezkedjek el a matracon, közben érdeklődően kíváncsiskodott a miként szeretném a masszázst kérdéskört taglalva.
    A randink kicsivel több mint fele, a fent leírtak szerint ezzel telt. Jó érzéssel, felüdülve, erre a megfelelő időt engedélyezve zajlott. Kellemesen elbeszélgettünk közben, néha belepunnyadtam a pihentető szeánszba, majd ismét kirángatott, előcsalogatva a vágyakat.
    Egyfolytában a húzd meg, ereszd meg érzése körözött felettem, kíváncsivá és elfogadóvá téve engem.

    Folyamatosan vezetett át az erotikus rész világába. Mellettem térdelve végigcirógatott a tarkómtól a lábujjamig először az egyik, majd a másik lábamon. Benyúlkálva a gátam, a zacsi vidékére gördített egyre előbbre.
    Éreztem egyszerre simogatja a combom, a hátam, a mozdulatai hosszabbodtak, keze lecsúszott a bokámig és beleharapdált a fenekembe. A tarkómon éreztem a jól eső borzongást, az arcomat a párnába fúrtam és mély sóhajok kíséretében az járt a fejemben:
    - Mit csinál ez a lány velem?
    Még hason feküdtem, amikor éreztem, hogy mellőlem, a lábaim közé helyezkedik át. A combjaimtól kezdve felfelé puszilgatni kezdett. A fenekem, a derekam, a hátam, a tarkóm sem maradt ki, miközben simult rám. A cicijei birizgálták a hátam, ajka incselkedő kísérőjerként a kifújt levegő borzolta az idegeim. A farkam már szinte lukat fúrt a matracba, de nem engedett ki az édes "rabságból". Végigcsókolta a tarkóm, a vállam és a nyelve a fülcimpámmal kezdett játszadozni. Nyalogatta, szívogatta, közben tapadt rám mint a mágnes. Bizonyára érezte, hogy a hatása nem maradt el, mert minden egyes négyzetcentiméter rajtam gúnárbőrbe burkolódzott.
    Megfordulhattam végre és olajba pácolva a farkam, kezdett a lingam masszázsba.
    Nehezen bírtam tűrtőztetni magam, simogattam, amit csak elérhettem belőle, az agyam viszont egyre erősebben kolompolt.

    Elszakadt a cérna, nem bírtam tovább. Nem akartam adós maradni és a felgyülemlett ködben totálisat fordítva a helyzeten megszabadítottam Kedvesemet a bugyijától.
    Nyelvemmel végigpásztáztam minden fellelhető gyönyörűségét, kiélvezve a halk engedélyét. A csuporhoz érve megismerkedtem a környékkel, húzva és fokozva Hanna vágyait. Nedvesedett kellőképpen és a borsószem érintése már sóhajt csalt elő belőle. Felpillantva, hol a szemembe nézett, hol pedig csukott szemmel, a mutató ujját az ajka között tartva, koncentrálva engedte szabadjára a vágyaimat. Finoman nyaltam, habzsoltam és pár perc elteltével halk nyögdécseléssel, apró remegéssel, megfeszített, megemelt csípővel hozta tudomásomra, megkaptam az ajándékát.
    Simogatásokkal lenyugtattam és amikor rámnézett, a revans csillogó tényét véltem felfedezni a szemében és huncut mosolya mögött.

    Újfent a hátamra keveredtem és az ajkaink most sem ismerkedhettek meg egymással. Módszeresen a nyakamtól végigpuszilva a felsőtestem jutott el az ágyékomig.
    Visszakaptam mindent. Mellettem, szinte párhuzamosan térdelt már, nem volt elérhetetlen pozícióban. Végignyalta a környéket, szándékosan tovább ingerelve ezzel engem. Nyelve alaposan feltérképezett mindent, amig a kezem a hátának egy részét és popsiját szkennelhette.
    Játszva, szippantgatva a golyókat kezdte meg a végső rohamot ellenem. Felnyalintva a rúdon, célként megjelölve, tűnt el lüktető makkom az ajkai között.
    Lágyan, érzékien szopizta, majd nyalogatta és ismét csak szivogatta. Egyre intezívebb vákummal félig eltűntetett. Kicsit kézzel segítve, utána csak a száját használva nyüstölt az elkerülhetetlen felé.
    Kikerülve az ajkai fogságából kézi vezérlésre kapcsolt. Erőteljes húzások közepette méregette a helyzetet, belőlem pedig sóhajok törtek elő.
    Visszabólintva ismételten bekapott. A feléig végigjárva, folyamatos, egyenletes tempóban haladt rajtam. Jött a nyál, a cuppogás, a forró szája körbeölelte a farkam. A keze csak támasztékként szolgált egészen addig, amikor is újra a kézi hajtány nem került sorra.
    Szorította, tekerte, húzta, vonta. Én pedig felpöndörödve, nyögve lőttem agyon a saját hasamat.
    Visszabicsaklott fejjel, zihálva éreztem, ahogy az utolsó cseppeket is kikényszeríti belőlem.
    A mozdulatai finomodtak, simogatóvá váltak, nem hagyott magamra. A szuszogásom végét felhasználva megtisztogatott és pár mondatos diskurzust követően kezdtem öltözni.
    Nem tartottam igényt újabb törölközőre, mert szeretem néhány órát magamon tartani a krém avagy az olaj tartalmát, hogy kifejthessék hatásukat.
    Az eufóriám mi sem bizonyítja jobban, hogy szoros öleléssel, puszival, de szédelegve mint a Chemotox-os légy indultam utamra.
    Hanna mosolyogva nyugtatott meg arról, ez természetes velejárója a szeánsznak.
    Mivel nem éltem a felajánlásával, még jó tíz percet ücsörögtem a kocsiban, majd egy liter vízzel hidratálva magamat. Akkorra tértem vissza a bolygóra, hogy érdekes emlékekkel gazdagodva indulhassak haza.
  • Elszámolás:

    A portfólióban megtalálható a rózsaszálak mértéke, melyek az új átlag alsó régiójában helyezkednek el. Az elején, előre adtam át a 90 perces kalandra vonatkozó díszcsomagolt csokrot némi meglepetés kíséretében. A randi végéig a komódon elhelyezve szemlélte az eseményeket és a mértéke sem változott a megbeszéltekhez, illetve a kiírtakhoz képest. Korrekt módon zajlott és a kapott élmények tükrében, extra nélküli mérete a valós alapot jeleníti meg.
  • Összkép:

    Hannában egy érdekes Nőt ismerhettem meg, de inkább csak ismerkedhettem meg vele.
    Izgalmas, hogy én nem a középutat, hanem (talán nem túlzás állítanom) a szélsőségeket tapasztalhattam belőle.
    A visszafogottsága és némi távolságtartása áll szemben az időnként felsejlő és kitárulkozó bujaságával. A céltudatossága, a maximalizmusa az olykor megmutatkozó ösztöneivel.
    Értelmes, okos Hölgy, beszélgető partnernek is kiváló. Több témát sikerült érintenünk, közös érdeklődési körökre is fényt derítettünk, így a verbális szekciót is megelégedéssel abszolváltuk.
    Csupán pihenésre vágytam, kicsit enerváltan érkeztem hozzá, de kézen fogva egy csuda sejtelmes világot mutatott magából. Máig nem tudtam megfejteni a titkot, de nem is rugozóm rajta mert valószínű, nekem több időre van szükségem ehhez. Nincs mit szépíteni rajta, ez a randi így volt jó, ahogy volt, ez adta meg a sava-borsát mindennek és hagyott nekem kinyitni való ajtókat.
    Elégedettséggel a tarsolyomban tudom számotokra ajánlani, főként azoknak, akik a barátnős vonal közelében szeretnek kalandozni.
    Drága Hanna!
    Nagyon köszönöm azt az időt, amit nekem szenteltél és az élményt, amivel megajándékoztál!
    Millió csók neked, köszönetképpen... :)
Happy Massage