• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyből elértem és aznap kora délutánra tudott is időpontot adni. Mivel a bővebb infóból már tájékozódtam így beszélgetésünk csak az a időpont egyeztetésre és a pontos címre korlátozódott.
  • Megközelítés:

    Autóval és BKK-val is egyszerű. Az épülő Puskás Ferenc stadion mellett található a ház. A Récsei centerben a parkolás 1 óráig ingyenes.
  • Helyszín:

    Aránylag új építésű ház. A lakás nem nagy, de funkcionálisan a célnak megfelel, valószínüleg többen dolgoznak itt a lányok, de én senkivel nem találkoztam. A szoba átlagos nem túl nagy a célnak megfelelő puritán berendezésű. Fűrdő kulturált, a tusfürdő és szájvíz kínálat is kielégítő, hát még Cintia, de erről majd később :-)
  • Lány külseje:

    A leírtaknak és a fényképeknek teljesen megfelelő kedves, aranyos lány bújik meg az ajtó mögött. A megadott kor is valós, Cintia egy pici, formás csinos lány, vállig érő hajjal, szép mellekkel. Egy fekete melltartó, bugyi kombóban fogadott. Nekem arcra is tetszett. Miután maradhattam, nagyon szívesen maradtam és nem csalódtam.
  • Action:

    Megérkezésemkor a cípőt még az előtérben levéve Cintia bevezetett a szobájába, ott levetkőztem és egy friss törülközővel már indulhattam is fürdeni. Közben Cinti friss lepedőt terített az ágyra. Fürdőből visszatérve Cinti még egy pár pillanatra kiszaladt. Visszatértekor odalépett hozzám, átölelt, majd érzékien megcsókolt. Én sem maradtam adósa és vadul csókolózni kezdtünk. Eközben a derekamra csavart törülköző valahogy lekerült rólam, miközben én a melltartóját próbáltam kikapcsolni. Miután sikerült, ágaskodó mellbimbói majd kiverték a szemem, így gyorsan ajkaim és ujjaim közé vettem őket, miközben ő már nemesebbik részem simogotta odalent és még a bugyijából is kibújt valahogyan, majd leült az ágyra a szájába vett és nagyon finom francia leckébe fogott. Nem volt mélytorok, sem vad szopás, hanem egy érzéki barátnős francia figyelve minden rezdülésemre. Nem bírtam sokáig így állva, ezért az ágyra feküdtem, úgy élveztem tovább a franciaórát. Közben felajánlottam a kölcsönös megoldást, ami Cintnek sem volt ellenére. Bár szépen nedvesedett és hanghatások is jelezték, hogy Cinti számára sem közömbös a ténykedésem, de mint ahogy erről később beszélgettünk, ő ebben a pózban nem képes a csúcsra jutni, így gumit húztunk és meglovagolt. Közben nagyokat smároltunk, vagy a melleit izgattam. Hol ő diktálta a tampót, hol én dugtam alulról keményen, majd ismét ő vette át az irányítást, volt hogy guggolva, volt hogy rámborulva, hozzám bújva csináltuk. Cinti egyre hevesebb lett, egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, miközben azt zihálta, hogy most ne hagyjuk abba, mert most nagyon jó! Kisvártatva altaste megermegett, majd ez a remegés az egész testén végig hullámzott és megfeszült, majd ernyedten rám borult - elélvezett. Kicsit lenyugodva újra elkezdett lassan mozogni rajtam, de éreztem, hogy neki ez már nem lenne kedvére, mert élvezés után sok lány nagyon érzékennyé válik odalent, ezért javasoltam, hogy szájjal végezzen ki. Újra finom puha ajkai közé kerültem, de most keményebb franciába kezdett kézzel is rásegítve és a hatás nem is maradt el, nemsokára hatalmasat élveztem a szájába. Kellett pár perc míg újra magamhoz tértem. Cinti látva, hogy kicsit kikészültem megkínált egy pohár ásványvízzel amit szívesen elfogadtam. Ezután kicsit még összebújtunk, beszélgettünk, majd gyors fürdés öltözés búcsúcsók és el.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, a bővebb infóból minden kiderűl. Megérkezésemkor kérés nélkül, kis ajándékom kiséretében letettem a polcra. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, csinos, közvetlen lány akivel, ha valakivel megvan a kölcsönös szimpátia, tényleg olyan a szex mintha az ember a barátnőjéhez ugrana fel. Idő nézegetes, TP, siettetés abszolút nincs. Jó beszélgető partner és odafigyel a vendégre.
Happy Massage