• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Ákoskám! :)
    Köszönöm a szép beszit...igen kedves vendég vagy számomra és èn is mindig örülök a hosszantartó,kellemes találkozásainknak. :) Köszönöm az ajikat is és a mindig kifogástalan Úriemberhez méltó hozzáállásodat!
    Remélem a jövőben is kellemes órákat szerzek majd neked.Legközelebbi találkozásunkig...
    Sokszor puszillak!
    Tia

  • Egyeztetés:

    Tiával a kapcsolatunk már néhány hónapra nyúlik vissza, de csak most szedtem magam össze, hogy beszámolót írjak róla, pedig már korábban is megérdemelte volna. Az adatlapján megtalálható telefonszámán hívtam, amit általában elsőre nem szokott felvenni, de diszkréten visszacsörget, amint elérhető, és olyankor gördülékenyen megy az egyeztetés. Ahogy az adatlapján is látható, nem egy koránkezdő típus, de mindig sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Egyszer volt már olyan, hogy egy lefixált időpontot el kellett toljunk egy kicsit, mert közbe jött neki valami, de időben korrektül informált és meg is beszéltük mikorra toljuk el a randit.
    De olyan is volt, hogy miattam szervezte át a programját, tehát a rugalmasság oda-vissza működik, szerintem ez így van rendben: azt kapsz, amit adsz.
  • Megközelítés:

    Nem olyan rég óta új helyszínen celebrál a Hölgy, ami őszintén szólva nekem kissé kedvezőtlenebb, mint a korábbi Allee közeli helyszín volt, de Tiáért jóval messzebbre is utaznék, szóval ez nekem mégsem téma.
    Amúgy tényszerűen Újbuda Albertfalva nevű városrésze, egy Fehérvári útból nyíló kisebb, csendes utca panelházának emeletén található meg a lakás. Én tömegközlekedéssel mentem, több villamos is megáll a Fehérvári úton, de a panelház előtti parkolóban autóval is meg lehet állni. Azt sajnos nem figyeltem, hogy fizetős-e a környék.
  • Helyszín:

    Ahogy fentebb említettem, egy panelház emeleti lakásáról van szó.A bejutási instrukciókat nehéz eltéveszteni, a lifttől két lépésre van a bejárat, de a lépcsőházi feljutás is egyértelmű. A lakás amúgy teljesen rendben van, aki látott már panel lakást, az nem fog meglepődni. Ma ugyan a konyhaajtóról leesett a kilincs :-))), miután Tiácska egy kicsit lendületesebben nyitotta, de hamar előkerült egy klasszikus pornóba való kellékként is értékelhető csavarhúzószett - a mesterember megszakért mindent az unatkozó szomszédlánynál majd végül őt magát is), aki selyemköntösben fogadja-, amivel a mester - azaz én szakszerűen visszaszereltem.
    Talán egyedül a tipikus zsebkendőnyi panel fürdőszoba az, ami lehetne nagyobb, de hát ezekben a lakásokban ez van, azt a rövid tisztálkodási időt ki lehet bírni, ráadásul a fürdő fel van újítva, a célnak teljesen megfelel. Van többféle tusfürdő, és szájvíz is bekészítve, szóval minden adott a higiénia karbantartására. A hálószobában franciaágy előkészítve lepedőkkel törcsikkel, hangulatvilágítás, hangulatzene, és persze a lakás éke Tia maga, aki mindig elvarázsol és tovább nem is érdekel a helyszín. Ma csak kettesben voltunk de amúgy talán más is rendel ott rajta kívül de indiszkrécióról szó sincs.
  • Lány külseje:

    Tia egy ízig vérig nő. Gyönyörű keleties vonásokkal megáldott arc, cicaszem, nyuszi ajkak, arányos gyönyörű test, szolizott bőr. Nem nevezném modellalkatnak, de csak azért nem mert a jelenkori média eltorzitja a nőiességről alkotott ideált: nekem viszont Tia az ideálom, teszek a médiára... Szóval hogy mi tetszik a legjobban? Természetesen az egész kisugárzása, nőiessége, ha valamit ki tudnék emelni, az a nyuszis szája a gyönyörű fehér fogsorával, ahogy kivillan, amikor nevet... És a kézbe simuló feszes feneke. És a kézbe illeszkedő gyönyörű keblei. És persze a mindig huncutul csillogó szemei. Egyszerűen imádom.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel hosszabb időre mentem, a masszás két kényeztető szekció között történt. Mivel a nemrég történt költözés során egy olyan szobában masszíroz, ahol korlátozottabbak a lehetőségei a masszázspad felállítására, így a masszázs a franciaágyon történt, ennek semmilyen hátrányát nem éreztem, én, ő valószínűleg igen, hiszen gondolom így kényelmetlenebb a masszírozás, mint állva a pad mellett. Ennek ellenére alaposan végigmasszíroz fejtől, talpig, és kellemesen el is lazul az ember. Krémmel vagy olajjal is lehetne csinálni, megbeszélésünk szerint krémmel csinálta, talán nem szárítja úgy a bőrt -ha ez számít valakinek. Masszázs közben, mint úgy a teljes randi alatt sokat beszélgetünk, mindenről van véleménye és minden érdekli: még a hölgyek zömének teljesen érdektelen műszaki munkámban is talált érdeklődnivalót, úgyhogy készséggel magyaráztam neki.
    Az időt nem is néztem, de az időráfordítás maximálisan rendben van, nem kapkod, nem siet, minden testrész sorra kerül. Miután megmasszírozott, felajánlottam én is, hogy megmasszírozom őt: botcsinálta masszázstudásomat jóindulatú füllentéssel díjazta :-). Közben egy-két csókot nyomtam imádnivaló fenekére, majd miután kellően megmasszíroztam, megfordult, és egy hosszas csókcsatába keveredtünk, és kezdődött a második felvonás. Na de ne olyan gyorsan, előbb vissza az elejére...
  • Levezetés:

    Miután érkezésem után átadtam húsvéti virágcsokromat a kis Húsvéti Nyuszimnak, forró csókokkal üdvözöltük egymást. Nagyon érzékien és lágyan csókol, egyszerűen már ott elkezd fickósodni az ember... Kicsit beszélgettünk, kilincset javítottunk -bemelegítve ezzel a pornófilmes feelingre:-), majd a kötelező tisztálkodási kitérő után a szobában fehérneműben várt, ami éppen fekete volt, de nagyon szexi. A törölköző már nem is esett le rólam, mert beleakadt ágaskodó férfiasságomba, amit Tiához lépve szinte rögtön kezelésbe is vett, közben csókokkal is egymásnak estünk. Simogattuk, csókoltuk és öleltük egymást, mit hol értünk, fantasztikusan izgató, főleg úgy, hogy kéjes sóhajok hagyják el közben ajkait. Nem sokáig álltunk ebben a pozícióban, mert magával húzott az ágyra, ahol tovább ölelgettük simogattuk és csókoltuk egymást. Majd egyszer csak azt vettem észre,, hogy befeküdt a lábaim közé, és szájjal kezdett el a kisbarátomon játszani, ami őrületesen izgató volt, néha kézzel is dolgozva nyitott szájjal, valóban, mint valami felnőtt filmben.Nem túl hosszan tudtam ezt a tevékenységét élvezni, mert egy hatalmasat robbantam, úgy, hogy szegénynek alaposan be kellett púderoznia az orrát -ahogy szokta mondani :-), ment mindenhova...
    Rövid púderozás után visszatért és következett a fenti részben taglalt masszázs, majd azután a második kényeztetés, ami igen hasonlóra sikeredett az elsőhöz, csak itt mar fekvő pozícióban. Szívesen viszonoztam volna valamennyit az örömszerzéséből, de sajnos a vörös ördögök ezt most elutasították, na sebaj, remélem lesz ez még így se!
    A szeánsz után kis tisztálkodás, majd összebújva meséltünk egymás iskoláséveiről, meg ki tudja még miről. Nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Nem is kérdés, teljesen megérte. Igaz, hogy már ismerjük egymást, így ezen a téren sem ért meglepetés, számomra annyira értékesek a Tiával töltött órák, hogy mindig megtoldom, ez a legkevesebb. Ismeretségünk a bizalmon alapul, így utólag szoktam lerendezni.
  • Összkép:

    Úgy érzem Tiával igen könnyű egy hullámhosszra kerülni, nekem legalább is mindenféleképpen. Lehet csak bebeszélem, vagy csak szeretném hinni, de szerintem érezzük egymás rezdüléseit, és ő legalább is mindig úgy nyúl hozzám, hogy a maximális vágyat hozza ki belőlem. Merem remélni, hogy én is pozitív érzéseket váltok ki belőle. Amit szeretnék még elérni, hogy a randijainkban legyen több kölcsönösség, de ennek megfelelően fogok én is hozzáállni.
    Sajnálom, hogy Újoncként nem megy a rangsorolás, de amúgy ez a lány Istennő!!! I'll be back!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-04-22 16:37:07
Happy Massage