• Happy Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Igazából Barbival egyeztettem, de Hannához készültem és készségesen segített az időpont egyeztetésben. Ez itt már megszokott; legalábbis személyes tapasztalataim szerint.
  • Megközelítés:

    Elég egyszerű mind autóval mind BKK-val. Parkolóhely akár a ház előtt is akad. Metróállomástól 1 megálló trolival hétköznap egy másik trolival 2 megálló és valamivel közelebb visz.
  • Helyszín:

    A már jól ismert Happy szalon. Lányok képei az előszoba falon. Összesen 9+1 lány képe (az egyik lány már nem elérhető). Hannával a bejárat melletti masszpados szobában voltunk és az ezzel szemben lévő fürdőszobát használtam kétszer. Diszkréció 100%-os nem látni senkit, de egy-két hang hallható, ha csöndben vagy és az az előszobában kell tartózkodni ekkor (bár nem illik hallgatózni), de a szobák hangszigeteltek, ezért semmi sem zavarja a szeánszt. Tükrök az akció szoba falán a tökéletes vizuális élmény érdekében. A fürdőben választható kb. 10 féle baba tusfürdő közül.
  • Lány külseje:

    Na itt ért néhány meglepetés. nem negatív értelemben természetesen. A képekhez képest egy kicsit kisebb lány fogadott. Ő volt Hanna. A cicik tényleg szép nagyok; a gigacici itt nem kamu. Helyes arca mellett a teste is elég feszes a popsi és szép nagy olyan markolni való fajta. Kecses lábai vannak. Nőiesen telt alkatával engem lenyűgözött. Egy kék topban és egy fekete bugyiban fogadott. Utóbbitól nem szabadult meg a lányos napok miatt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem beinvitált a szobába és üdítőt ajánlott fel, de ezt én elhalasztottam. Dumcsiztunk a két videóról, amit készített korábban, de most azok nem elérhetőek. Ruha le és irány a fürdő. Visszatértemkor Hanna még nemvolt a szobában de pár másodperc után megjelent. megkért arra, hogy helyezkedjek hason a masszázspadon és utána még megtörölgetett egy kicsit a törölközővel utána a tükörből figyeltem ahogy leveszi a toppot és a szemem elé tárultak azok a csodás halmok. A sarkaimhoz lépett és a bokáimnál kezdte a masszázst. Érdekes hőfoka volt az olajnak, mert nem igazán éreztem se hidegnek, se melegnek. mintha megegyezett volna test-hőmérsékletemmel. korábban ilyet nem tapasztaltam. A masszázs inkább simogatós mint gyúró, mert gyengédebb fogások szerepeltek benne. Csevegtünk közbe az ő karrierjének alakulásáról és megkérdeztem, honnan szerzett ilyen testi adottságokat, amire nem tudott igazán válaszolni. Kérte, hogy forduljak és a lábaim megmasszírozta elölről is. Utána jött az erotikus rész.
  • Levezetés:

    Megkért arra, hogy kenjem be a felsőtestét amit örömmel megtettem. A masszázsolajjal bekentem a kezeimet és rendesen kenegettem a felsőtestét és a ciciket élvezet volt markolgatni és egy kicsit gyurmázni. Miután ez megtörtént akkor vissza a masszpadra és jött a csúszka. ez nagyon kellemes hála a tekintetes méretű ikreknek. utána egy elég intenzív tempójú kézi kényeztetésre tért rá, ami számomra meglepő, de az még inkább, hogy ezt én még jobban kedveltem mint a többi Happy lány technikáját. Próbáltam bugyi levételét, amit nem igazán hagyott. felültem és adtam neki egy-két puszit, mert itt a kölcsönösség ebben merül ki. Amikor megkértem, hogy vegye le a bugyit akkor rettentően zavarba jött és szégyenlősen bevallotta, hogy most "nagylány" és nem mert szólni nekem erről. Megnyugtattam, hogy nem probléma és megsimogattam a testét egy picit. miután összeszedte magát akkor folytatta a kézimunkát és én éreztem, hogy már nincs sok hátra és egy perc el is ért engem a vég.

    Adott pár nedves törlőkendőt és letörölgettet engem. Újabb fürdőt vettem és ő addig hozott egy frissítőt, amihez mellékelt egy szívószálat is. Kértem törölje meg a hátam, mert azt nem igazán tudtam megtörölni és utána elfogyasztottam a frissítőt. Ruhák fel és vissza az előszobába. Csokorrendezés és cipő fel majd búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi a happymassage.hu oldalon is szerepel és szerintem teljesen korrekt. A kapott élmény itt teljesen más mint máshol, de ennek is megvan a maga varázsa.
  • Összkép:

    Felemelő érzés volt Hannával ez a találkozás, mert volt ebben újdonság; de ehhez nagyban hozzájárult Ő is. Nagyszerű élményt kaptam tőle és örülök annak, hogy visszatért a Happy szalonhoz egy kisebb kihagyás után.
Happy Massage