• Bahár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, kérdeztem a részletekről, megbeszéltük miben fogadjon a képeken lévő piros szerelésre esett a választás.Kedves hangja van Bahárnak.
  • Megközelítés:

    A belvárosban az Erzsébet térhez nagyon közel találjuk Bahárt. A Deák Ferenc tér közelsége miatt, forgalmas tömegközlekedési csomópont így tehát könnyen megközelíthető. A cím egyértelmű, könnyen megtalálható a GPS ismeri! Eredetileg egy órára mentem volna, de monda a telefonban el kell majd mennie, így én úgy döntöttem nála, hogy félórát maradok.
  • Helyszín:

    A kapu csengő nem volt jó ezért elém jött Bahár nagyon szép farmer volt rajta a szép fenekét rögtön kiszúrtam olyan mint a képeken. A lakás társasházban van, az udvar amin át kellett menni épp felújítás alatt volt így furcsa volt a bejutás. A lakás egyszerűen berendezett nem mai bútor darabokkal a célnak tökéletesen megfelel. Mikor mentem tisztaság volt, de nem a tipp topp típusú. A tetthely galérián van, ide fel menni nem egyszerű. Az ágy egészen magas érdekesen van megcsinálva kellemes és puha jól esik benne elfeküdni. A fürdő tiszta volt rendezett mikor én jártam arra látszott, hogy már jártak arra felé a lábtörlő vizes volt. Láttam én már rosszabbat is ennél. De én nem a lakás miatt mentem, hiszen nem is tudtam mi vár rám hanem Bahár miatt. A környezet is fontos, de túl lehet élni azt, hogy nem tipp topp helyen pancsolunk. A törülköző rendben volt.
  • Lány külseje:

    Bahár kérésemre a képeken lévő egyik piros ruhát vette fel, miután átöltözött. Nagyon szexin festett benne. A képekről egyből fellehet ismerni kor minden stimmelt a valóság és az adatlapja között. Szép arcocska, fekete nagyon hosszú haj és persze ellenállhatatlan szép húsos puncival van megáldva. A piros bugyi szettben nagyon kívánatos szexi látványt nyújtott. Szép szemei vannak mosolya és szépsége teljesen elbűvölt. Akinek a képeken tetszik, annak élőben még jobban fog tetszeni.
  • Action:

    A fürdésből vissza siettem hozzá.Ő már az ágyon várt a kért szerelésben szexin festett benne. Letérdepeltem és puszival láttam el a punciját a piros bugyin keresztül, majd félre húztam és hatalmasat belenyaltam a puncijába,nagyon finom volt szép rózsaszín nagyajkakkal van megáldva a piros bugyi árnyékából még élvezetesebb volt őt nyalni. Pózváltás után elfeküdtem az ágyon majd a gumit szájjal tette fel egy kettő keményre varázsolt. Papás mamásban kezdtünk finom volt belé hatolni majd a piros bugyi is lekerült. Fordulás után kutyus pózba helyezkedtünk, de az ágy nem volt annyira kényelmes erre a pózra. Fordulás után megmutatta a puncija rejtelmeit nekem játszott magával közben én is majd elélveztem kicsit rá is élveztem nagyon tetszett, ahogy kommunikált velem nézett rám. Az idő rövidsége miatt sietni kellett és ő is sietett én ennek tudom be az ott történt dolgokat. Ha nem lettünk volna idő szűkében, akkor talán másképpen alakul a randi. Jól éreztem magam, csak sietni kellett.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem amit illik a megszokottól egy hajszállal tért el. Félórát voltam nála.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam, de egy kicsit siettetős tempóban zajlottak a dolgok ezt tudjuk be az idő rövidségének is. Nem tetszett, hogy a francia gumival történt és testre élvezésre se volt lehetőség. Tudtam, hogy valahová siet így egy óra helyett egy félórát maradtam. Talán ezért is sikerült egy kicsit siettetősre az együttlét. Ezeket leszámítva nagyon jól éreztem magamat benne és vele. a szexi piros szerelés még dobott rajta. Összességében elégedett vagyok, de egy pici hiány érzetem van.
Happy Massage