• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Edda!

    Nem győzöm elégszer megköszönni és gyönyörködni a beszámolódban, amit rólam írtál!
    Nagyon jólestek a dicsérő szavaid.
    A megközelítés részen jót derültem, egész történelmet írtál le, olyan dolgokat, amiket még én sem sejtettem :)
    Ismételten megjegyezném, hogy most is, számomra igencsak imponáló módon zajlott minden, ami előtte, közben, és utána történt, és nekem is nagyon kellemes emlék maradt az együtt töltött idő.
    Itt most az időpontegyeztetés módjáról, a pontos, kulturált, ápolt, higiénikus megjelenésről beszélek, és a megbeszéltek betartásáról, ami egyébként nem csak akkor van így, amikor beszámoló írásról van szó.
    Nagyon sok szeretettel várlak máskor is, és nagyon sok, szép, jó élményt kívánok Neked, amerre éppen jársz, mert megérdemled!
    Természetesen nem mindenkinek felelhetek meg ennyire, de nagyon örülök neki, hogy jó pár, számodra fontos és kellemes tulajdonságra leltél bennem!

    Puszi : Kiki

  • Egyeztetés:

    Vissztatérő vendég vagyok. Az első alkalom után írtam beszámolót, a következő kettőről nem, de most a negyedik után íme az új változat. Az egyeztetés telefonon történt. Könnyen rugalmasan, sőt túl rugalmasan, mert jól félreérettük egymást, de így volt a legjobb, mert így került a leggyorsabban sor a randira (másnap reggel).
  • Megközelítés:

    A terület 1950-ben – Nagy-Budapest kialakulásakor – vette fel jelenlegi nevét, azon belül pedig kezdő angolsággal "Lower Cancer"-nek vagy "Lowecrab"-nek nevezhetnénk. Ezen kerületrész déli szögletéről van szó. BKK nincs közel, a piros járnű megállója 605, a sárgáé pedig 448 méterre található. Piros alatt nem a 2-s metrót vagy a tűzoltó autót értük, sárga alatt pedig nem a taxit vagy a kisföldalattit. Így tehát magántulajdonú személygépkocsi, esetleg kerékpár javasolt, bár ez utóbbit lehet, hogy gond letenni. Ezt még nem gondoltam át. Az instrukció tökéletes volt, GPS odavisz, parkolás ingyenes, eddig mindig volt 50 méteren belül helyem. Kiesik a városból, az tény, de épp ezért jól tervezhető az odaérési idő (magasabb a várható érték, de kisebb a szórás), ami nem hátrány. Sőt.
  • Helyszín:

    Kertvárosi kis társasház első emeleti lakása. Egy friss beszámolóban említi egy MT (igen, olvasom K. beszámolóit), hogy összeakadt egy másik lakóval, aki "biztos tudta, hogy mi járatban van". Hát ez bizony benne van pakliban. De bárhol. Én még a 8 (ki+be) alkalommal egyszer sem, de ami késik nem múlik. Lehetne valami fórum itt, hogy az egyes MT-ak hogyan futottak össze apósukkal, sógorukkal, főnökükkel, orvosukkal, stb.

    Kapukód nincs, Kiki telefonálás után nyitja a kaput. Elsőn a lakás, mire felérsz nyitja az ajtót. Tágas előszoba (hall-nak is mondhatnánk). Cipő le. Innen 2 szoba nyílik, én mindig az elsőben voltam. Tágas, tatamival felszerelt. Türcsiszárító. Olajok, patyolat tisztaság, hangulat, tiszta türcsi, lepedő...

    Fürdő: tágas, meleg, modern, jól záródó zuhanykabin, könnyen beállítható vízhőmérséklet.
  • Lány külseje:

    Itt kell jeleznem, hogy elfogult vagyok. Nekem nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon bejön. Most látom az adatlapon, hogy például a zenei preferenciánk is hasonló (szokatlan párosítás). Karcsú, ugyanakkor nem túl vékony, fantasztikus alakú lányról vam szó. Képek sehol nincsenek a valóságtól. A szeánsz (sajnos az együttlét kifejezés nem írja le a programot :-( ) során egy pár papucs egy nyaklánc és egy nyuszifejdísz ékesítette, ez utóbbi szezonálisnak tűnik.

    Mosolygós arc, szép szemek, szerintem bárki hazavinné. Én biztos.
  • Erotikus masszázs:

    (Azt tudni kell, hogy Kiki csak a mazohistáknak való, hiszen hozzá sem lehet érni.)

    Most először 2 órára mentem, előre kérdeztem, hogy el tudja-e addig húzni.

    Megkérdezte az erősséget és asszerint járt el. Vállamat megkínozta, rá is fért, most is érzem, hogy jó esett.Combomnak, hátamnak is nagyon jól esett. Upgrade-elték az olajválasztékot is, kellemes volt nagyon. A fenekemre is sor került, itt már nehezebben tudtam vízszintesben maradni, pedig hol volt még a többi. Közben beszélgettünk, de csak annyit, amennyi jól esett, nem erőltetett semmit egy cseppet sem. A tükörből ámultan egy tökéletes testen, ahogy tesz-vesz rajta. Végül elindultak a célzott kalandozások, amit egyre kevésbé lehetett bírni hason. Végül megfordulhattam...
  • Levezetés:

    ...ami azért is szuper volt, mert folyamatosan bámulhattam KIKIt. A végén meg is kérdeztem, hogy nem zavarja, de azt mondta, hogy nem. Meg hát más opció sajnos nincs, pedig az ember elég jól el tudja képzelni, hogy mit tenne, ha tehetne.

    Megintcsak nem tudom leírni, hogy mi történt, de az erre a részre szánt idő azzal telt, hogy KIKI fenntartotta a feszültségnek azt az állapotát, amiben elképesztően jó lebegni, ha kicsit túlfutna az ember, akkor lehűti (erről lásd bővebben negatív visszacsatolás és dinamikus egyensúly). Töléletesen kontrollálja az állapotot, amihez az kell, hogy pontosan érzékelje, hogy hol tartasz, tudja, hogy milyen mozdulattal mit ér el. Mosolyog. Az is különleges, ha csak hanyattfekszik az ember és tűr és az is, ha felkönyököl és néz (bámul). KIKI uralja a helyzetet tökéletesen, az történik, amit (na jó, amikor) ő akar.

    Egy idő után már meg sem próbál az ember ellenálni, megtörténik, aminek meg kell és persze nem mindennapi módon. Hiányérzetről szó sincs, csak azon gondolkodom, hogy mikor jövök megint. Ránéz az ember és azt gondolja, hogy "aki igazán szép, az reggel is szép".

    Letakarít, vízzel, csokival kínál, beszélhetünk pár szót. Irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    A végén történt az elszámolás. Lett volna nála visszajáró, nem akarja eljátszani, hogy nincs. Korrekt. 2 óra ára összehangban a másféllel (4/3-ánál kevesebb).
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, fogok még menni, szuper jó volt.

    Kiki nagyon igényes, nagyon szép, precíz, pontos, gondos, kedves és okos. Minden apróság rendben van, mindenre figyel.

    (Kiki, ezúton is köszönöm a lehetőséget!)
Happy Massage