• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Réka csábító fotóin fellelkesülve ragadtam telefont és hívtam a számát.  
    Rövid és lényegretörő beszélgetésünk során kedves és készséges volt. Megerősítette az adatlapján megadott vállalásait és hamarosan tudott is fogadni így egy óra múlva nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A XIV. kerületben a Füredi úton található tízemeletes háztömbök egyikében rendel Réka. GPS a perezést nem vette(csak a házszámot) de szerencsére azt sem telt sok időbe megtalálni.  
    A helyszínre érkezve hívtam a beléptetési instrukciókért de nem volt elérhető ami kissé kezdett aggasztani de jó egy perc múlva megcsengetett és miután visszahívtam megkaptam a csengő számát. Parkolni este a ház előtt nem tudtam így egy kicsit odébb találtam helyet autómnak. 
  • Helyszín:

    A lakás a sokadik emeleten található és lift repített a magasba. 
    A helyszín randi céljára jól megfelel. Egy tágas nappali és egy kisebb fürdőszoba kabinnal alkotja az általam látott egységeket. Tusfürdők és szájvíz rendelkezésre álltak kisméretű törölközővel együtt. Ruháimat egy székre helyeztem egy éjjeliszekrény mellé -míg ajándékomat a szekrényre ami a fürdés alatt kivándorolt a szobából. A fürdőt és a szobát láttam a lakásból és nem tudom hogy más is hirdet e ezen a helyszínen mindenesetre mások hangját nem hallottam.
  • Lány külseje:

    Réka a fotóin látható kitűnő alakjához képest nem kicsit pocisabbá vált és a popsija sem ennyire formás mint a képein (szerintem kamuképpel hirdet mert aki a fotóin látható az egy nagyon jó alakú lány Rékához képest ).
    Arcát nem mondanám szépnek de nem is csúnya amolyan "átlagos".
    A csípőin kétoldalt kis úszógumik nőttek . A fotóiról szőke hajat sejtettem ami a valóságban mozdonyszőke (a hajszín nálam nem bír nagy jelentőséggel). Cickók enyhén gravitálnak és nem igazán formásak.  
    Sötét színű egyberészes tütüben nyitott ajtót és a látottak nem igazán indítottak be mert a fotókhoz mért eltérések nyilvánvalóak voltak. Ekkor még nem írtam le magamban mert kedves bánásmóddal és ügyes technikával sokat lehet billenteni azon a bizonyos mérlegen a másik irányba.  
  • Action:

    Réka fürdés után az ágyon vetkőzött meztelenre és még alapülésben velem szemben helyezkedve egy csókot próbáltam adni neki amit részéről szájrapuszi követett amolyan védekező reakcióként. 
    Mint a reklámban: "Apaaaaaa! Kezdőőőőődiiiik! " Mármint az én átverésem/megpróbáltatásaim....
    Ezt nem is erőltettem tovább. Réka a hátára- Berti a hasára!  Mármint a saját hasára.  
    Borostás punciját kezdtem nyelvvel felderíteni nem túl sok sikerrel mert a combjait felemelve azokat összezárva elég érdekes pozitúrát vett fel a nyaláshoz mégpedig úgy, hogy még csak véletlenül se tudjam rendesen nyalni. Nem szóltam hanem még mindig próbáltam alkalmazkodni a különleges pózhoz/helyzethez-kis sikerrel. Ezután a nyelvmunkámat hamarosan vihogás követte amely a "csiklandósságából " fuckadt.  
    Egy félszeg beszólással hamar indítványozta hogy akár fordulhatnánk is, és a tapasztaltak tükrében nem is erőltettem a további orális kínlódást. Jöhet ő, és bizonyíthat,bár sok jóra már nem számítottam!  
    A hátamra vágódtam és vártam a "csodát-a mennyei kényeztetést-a frenetikus franciát". 
    A technikáját nem nehéz a fizika nyelvén sem leírni mert az egy egyenes vonalú, alternáló mozgás volt, fel és le ami nagyjából a makk felső 1 cm-étől az aljáig terjedt egy bő kb. 4 cm-es úton, szárazon előadva ( még jó hogy nem fogazott!) metronomot is megszégyenítő monotonitással! 
    A fehér plafont néztem és azon gondolkoztam, hogy mikor fogom megunni a "produkciót". Sokáig nem halogattam és felpattantam, majd öltözni kezdtem. 
    "Hová mégy ? Mi a gond?" -kérdezte Réka. 
    "Ennyi nekem elég volt! Se csók, se nyalás, se rendes francia" -válaszoltam csendesen és higgadtan. 
    "Volt csók is! " -magasztalta fel az 1 (azaz egy!) szájrapuszit.    
    Felöltözés után indítványoztam az előre odaadott, egy órára számított csokrom aktualizálását és abba vonakodás nélkül belement, így az ott töltött 14 perc (fürdéssel együtt) számomra nagyon nem érte meg és a fiaskó-listámat gyarapította minek során egy szép nagy szál sárga rózsa maradt Réka vázájában. 
    Udvariasan vettünk búcsút egymástól egyetlen rossz szó nélkül de érthető okokból egyikünk sem ugrott a másik nyakába. 
  • Elszámolás:

    Az egy óráért ajándékozott csokor kicsivel az új bp.-i átlag alatti és azt még a fürdés előtt helyeztem az éjjeliszekrényre ami eközben kikerült a szobából. Távozásom előtt a (fürdéssel együtt) eltöltött 14 percem honorálásaként egy sárga rózsát az asztalán hagytam gyakorlatilag a semmiért így ez a randi abszolút nem érte meg kategóriássá avanzsálódott. 
  • Problémák:

    Elmentett kedvenceim egyike sem volt már elérhető a késő délutáni-esti órákban ezért próbálkoztam Rékánál nulla információ birtokában. A fotókhoz képesti eltérés már megadta az alaphangulatot (ettől még lehetett volna kitűnő a randi jó hozzá(m)állással) ami minden újabb mozzanat során egyre mélyült és jobbnak találtam távozni idejekorán. Technikailag is roppant képzetlen így ezt sem tudom dicsérni vele kapcsolatban. Nem éreztem egyértelműen "lehúzósnak" de egyáltalán nem neki való amit csinál. Afféle "langyos vízben kavargatás" az egész produkció "ha bejön akkor megúsztam" alapon. Nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni e kurta 14 perces ismeretség alapján ezért mélyebben nem is elemezgetném találgatások alapján az egész sztorit viszont senkinek nem ajánlom aki tartalmas és jó szexet keres. A barátnő-feelingről pedig végképp ne is beszéljünk vele kapcsolatban! 
Happy Massage