• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Úgy érzem, hogy az, hogy feljebb emelsz mindennemű szexuális ördögistennőtől, sokkal többet ér, mint a legpornósabb, legerotikusabb költemény, amit valaha írtak ezen az oldalon.. És ezt köszönöm! :)

    A Lizzie ízű rágó pedig felér a spanyol viasszal szerintem! :DD

    Remélem, hogy még sokáig inkább az édes álmaid közé fogok tartozni.. :*

  • Egyeztetés:

    Múltkori érzelmi rákattanás enyhült annyira, hogy meg merjem újra látogatni .
    Vagyis hát annyira nem, de ráfogtam, hogy így van:)
    Csendes napsütéses péntek volt, az ünnep előtti péntek. Mintha valaki nekem mondta volna: Amit tenni akarsz tedd meg hamar.
    Mint mikor forgószél támaszt hirtelen porördögöt a csendes napsütésben , úgy ragadott el a vágy, hogy érezni akarom Lizzie közelségét .
    Szabad időpont iránt érdeklődve dobtam egy SMS-t, és az oldalon egy üzenetet. SMS-ben jött az igenlő válasz, a lovak közé csaptam, átvágtattam a városon, és egy óra múlva a helyszínen voltam.
  • Megközelítés:

    XIII. ker. Könnyen megközelíthető része. A térképen jelölt hely jó iránymutató. Mivel többször voltam Lizzienél, nem kellett a cím iránt érdeklődni, de első alkalommal pontos és korrekt tájékoztatást kaptam.
    Szabad parkolóhely mindíg szokott akadni itt-ott.
    Szóval a megközelíthetőség -már amennyire a fővárosi közlekedésről ezt el lehet mondani, könnyű.
  • Helyszín:

    Változatlanul kifogástalan , igényes, tiszta, jól felszerelt a lakás. Fürdőben minden szükséges kellék megtalálható. Szoba is rendben van. Világos, hangulatos, kényelmes franciaággyal .
    Diszkrét hely, nem kupi.
  • Lány külseje:

    Az igényesen elkészített fotókon is látszik, hogy Lizzie átlag feletti lány. Annak ellenére, hogy nem tipikus manöken alkat, én minden egyes alkalommal rácsodálkozok aranyszemű szőke babám egyedi szépségére. A szája , mosolya olyan, hogy felkapott sztárolt profi modellek labdába sem rúghatnának mellette.
    Most egy új , gyönyörű kék szexi ruhában fogadott.
    Feltűzött hajjal, üdén mosolygósan.
  • Action:

    Legutóbbi találkozásunkkor jól elbeszélgettük, ölelkeztük az időt, a végén alig maradtak percek akcióra.
    Megbeszéltük, hogy legközelebb, azaz most , nem dumálunk annyit, hanem a dolgok közepébe csapunk:)
    Mikor az ajtó becsukódott a hátam mögött, azzal a való világ kívül maradt, és beléptem Lizzie álomvilágába. Hirtelen felgerjedt a rajongásom, ahogyan mélyen egymás szemébe néztünk. Már az előszobában forró öleléssek kezdődtek, majd a szobában folytatódtak, elnyújtott üdvözlés képen.
    Gyorsan ledobáltam a rongyot, megkaptam a jó kis puha törölközőmet, és igyekeztem letudni a fürdőszobai kört.
    Nagy örömömre szolgált, hogy mikor vissza mentem a szobába, most Lizziet is ott találtam, nem kellett rá a szokásos örökkévalóságnak tűnő fél percet sem várni . :)
    Mosolyogva emlékeztetük egymást, hogy nem dumálunk. Lizzie kibújt a szép új kék ruhából, amit én egy hanyag mozdulattal a kisszekrényre ejtettem, majd ledöntöttük egymást a francia ágyra.
    Mohó csókolózásba a kezdtünk. Nagyon szeretek vele csókolózni. Figyel minden rezdülésemre, viszonoz minden mozdulatot. Behunyt szemmel, vagy egymás szemébe nézve, igazi érzéki összeolvadás. Nem mellesleg szájhigiéniája kifogástalan, a dohányzás mentesség megkérdőjelezhetetlen. Gyönyörű fehér fogsora, eleven piros ajkai, bájos mosolya habzsolnivaló élvezet.
    Egy két perc után Lizzie kezdeményezően hanyadt döntött engem és a hasamat végig csókolva lekúszott az ágyékomig. Tüzes tekintettel szemembe nézve kezdte a szájával kényeztetni a farkamat. Selymesen lágyan, érzékien csinálta. Egy párnát tettem a fejem alá, hogy jobban láthassam az izgató műsort.
    Minden jó volt, de valahogy mégsem. Jött egy érzés, hogy valahogy olyan közönséges ez az egész. Behunytam a szemem, próbáltam átadni magam az élvezetnek, de olyan személytelennek éreztem a szituációt, hogy még le is lankadtam. Behunyt szemmel elmém a három héttel ezelőtt vele töltött nap, -életem egyik legszebb napja emlékképeit vetítette a sötétbe.
    Kinyitottam a szemem, és a két együtt szárnyaló lélek közönséges hússá változott.
    Nem, nem, ez így nem jó. Kivontam magam Lizzie szája alól, és magam mellé fektettem, hozzá símulva átöleltem, magamhoz húztam. Igen, ez így jó volt. Jó lett volna így megállítani az időt. Az örökkévalóságig csak közelről a szemébe nézni, belebújni a hajának illatába, apró csókollak elhalmozni, halkan becézgetni, nem csinálni semmit csak gyönyörködni benne.
    Persze az időt megállítani, alig kisebb álom, mint hogy Lizziet az örökkévalóságig a karjaimban tarthatom. Az óra pergett kegyetlenül, és szerettem volna minden percét kiélvezni. Ezt így hozzá bújva éreztem legjobbnak. Tudom nehezen érthető , pornóregény írást várók részéről, de mégis tékozlás lett volna szimplán szexuális vágyam tárgyává tenni őt, és az én kívánságomra egyszerűen így töltöttünk minden hátra lévő percet.
    Egy kis perverziót azért mégis kigondoltam, egy kis csalást, hogy hogyan tudna mégis még tovább velem lenni, egy kicsit magammal vinni.
    Tudni kell, hogy Lizzie szokott rágózni. Ezt volt már aki szóvá tette, de ez nem a vendéggel szembeni tiszteletlenség a részéről, hanem praktikus , racionális oka van, és észrevétlenül el is szokta dugni a szája hátsó zugában. Én sem vettem volna észre, de tudtam, hogy ott van a szájában.
    Szóval az utolsó percekben megkértem Lizziet,.hogy csókolja át az én számba azt a rágót.
    Szabott időnk letelt, mennem kellett.
    Búcsúzóul az előszobában kaptam három kis csoki tojást. Mondanom sem kell, legény koromban nem tartottam még ekkora becsben csokitojást , talán csak egyszer egy szál vörös rózsa volt az ami ezt felülmúlta.
    Utolsó puszi, utolsó ölelés, utolsó érintés, és ismét átléptem a küszöböt az ellenkező irányban.
    Az álom véget ért, kissé szédelegve ébredeztem és léptem vissza a való világba.
    A porördög megsemmisült.
    A táncoló , pörgő , magasra szálló forgatag összerogyott mint egy hanyagul leejtett szexi ruhadarab. Nem maradt más belőle csak néhány száraz fűszál és aláhulló marék homok.
    Gyerünk haza...!
    Mi ez a számban?
    -Egy rágó :)
    A mentol íze már régen elmúlt, de volt már nektek Lizzie ízű rágótok? Porrá rágtam órákig, a Lizzie íze végig kitartott :)
  • Elszámolás:

    A végén tettem egy nagybajuszú bácsi képmását a kisszekrényre.
    Extrák nincsenek, ami az adatlapon van, az alap ajándékért elérhető. Ami nincs, az pedig nincs.
    Ez így teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Továbbra is elfogult vagyok, mert nem tudok Lizziere úgy gondolni, mint egy szolgáltatóra a sok közül.
    Tudom, hogy ez szánalmas, és gáz, és nem erről szól, és szolgáltatóba nem szerelmesedünk bele és blabla. Eszetlenség, de jó ebbe egy kicsit beleszédülni.
    Aggodalomra nincs ok, a mértéket tartom, hogy el ne essek , és a legfontosabb, semmi olyat soha nem tennék ami Lizzie akarata, kívánsága ellenére lenne.
Happy Massage