• Alexa

  • Beküldte:
  • Alexa reagálása

    Nagyon köszönöm a beszámolódat,nagyon tetszett amit írtál.(a kávéscsokit még aznap befaltam)puszi

  • Egyeztetés:

    Régebben már próbálkoztam telefonon, de csak most sikerült (4 csöngés után) beszélnünk. Másnap reggeli időpontban meg is tudtunk egyezni, nagy örömömre. A részleteket elmondta, majd még pár nekem nagyon fontos kérdésre is készségesen, kedvesen válaszolt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, az odatalálás nem okozott gondot, parkolás a házhoz közeli út szélén könnyen megoldható, de mint általában fizetős. A tömegközlekedésből buszmegállót láttam a közelben, villamos, troli nincs.
  • Helyszín:

    Régebben épült társasház amit az előtte zajló nagy forgalom már megviselt. Bejutva a lépcsőházba láthatóan ráférne némi tatarozás.Az emeletre feljutva nyílt az ajtó és egy tágas háromszobás lakás fogadott, ahol a randi ideje alatt csak mi voltunk, semmi zavaró körülmény. A fürdő átlagos kinézetű, tusfürdőkkel, szájvízzel, illatos törölközővel jól felszerelt volt. A tetthely világos kellemes benyomást keltő, nagy francia ággyal a közepén, kanapéval a ruháknak, éjjeli szekrénnyel a virágszálaknak és az egyéb kellékeknek.
  • Lány külseje:

    Csodás fényképeinek megfelelő, szép arcú, csillogó tekintetű hölgy nyitott ajtót, egy apró virágmintás, világos színű, melleinek formáját jól kiemelő rövid ruhában (mint később kiderült bugyi nélkül). Vékony, sportos alkatú, formás, ruganyos lábú, kézre álló fenékkel és csodás, jól markolászható, mesterien formált mellekkel megáldott, szimpatikus, mosolygós nő várt a nyíló ajtó mögött.
  • Action:

    Az ajtón belépve puszival fogadott, majd cipő le és beinvitált a szobába, ahol majd a tettek mezejére fogunk lépni. Ismerkedésünket meglepi virággal és édességekkel igyekeztem fesztelenebbé tenni, amiért örömében csókokkal halmozott el. Nagyon kedvesen segédkezett öltözködni, ingem gombjait kigombolgatni, derékszíjamat kicsatolni, nadrágom cipzárját lehúzni, ami kellemes bizsergő érzéssel töltött el és nagyon biztató jelnek tekintettem az egymásra hangolódás irányában. Levetkőzvén kaptam illatos törölközőt és elkalauzolt a fürdőbe, ahol megfürödvén illatosan kaptam karjaimba. Csókjai isteniek, mélyek és kábítók voltak, ami után elindult lefelé bimbóimon elidőzve, korbácsolva vágyamat nyalogatós, szívogatós, érzékien harapdálós csókjaival. Közben kiszabadítottam csodás melleit fogságukból, lelkesen simogattam, gyömöszköltem. Az ágyra heveredvén csókolózással, simogatással, markolgatásokkal (kinek mi jutott :) folytattuk, majd nyakán, mellén elidőzve, nyalakodva, csókolgatva haladtam kelyhe irányába amit körbe harapdálva, nyalva élesztgettem érzékeit. Ténykedésem lelkesen fogadta, fejemet magába húzva jelezte tetszését, én pedig lelkesen és hosszasan ténykedtem, kitárt lábai között, ujjaimat is bevetve, fáradhatatlanul igyekeztem többször is kedvére tenni. Amikor combjai és az élvezetek kapuja bezárult, pihegett keveset vállamon, közben simogatással élesztgette vágyamat, majd oldalt fordulva, felkínálva punciját a simogatásra, ráborult a családi ékszerre és érzéki, nyálas szánkázásba kezdett rajta. Lelkesen szopta, markolta a golyókat, így nem csoda hogy hamar kértem a védőfelszerelést, amit nagy szakértelemmel szájjal rakott fel és már ült is bele tövig csusszanva a kemény szerszámba. Ráguggolva szánkázott le- föl, majd tövig beleülve csodás csípőmozgással, szorosan tolta előre hátra punciját a farkamon, én pedig alulról segítettem a tökéletes mozgást. Közben számba adta cicijeit, amiket szoptam, nyaltam és a farkamat szorongató punci rohamainak csúcspontján megtöltöttem a gumit böcsülettel. Lenyugvás után elégedetten és ölelkezve beszélgettünk, majd fürdés, jókívánságok, csókok, búcsú tapogatás emlékeztetőül és balra el.
  • Elszámolás:

    Érkezésem és ajándékaim átadása után elhelyeztem egy alkalmas helyen, mivel nem szeretem a hangulat varázsát a végén megtörni a prózai dolgokkal.
  • Összkép:

    A tájékoztatójában írta hogy szeret kényeztetni és szereti ha kényeztetik. Nos a kölcsönös kényeztetés extázisában eltöltött óra miatt elmondhatom hogy nagyon is szereti mindkettőt és csodás, odaadó, kezdeményező és tökéletes szeretővel találkoztam, akivel nem lehet betelni. Éppen ezért már tervezgetem a következő találkánkat :)
Happy Massage