• NOÉMIII

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • NOÉMIII reagálása

    Szia te drága. :)
    Nagyon szépen köszönöm hogy eljöttél és a beszámolódat is. Másodikra már minden jobb szokott lenni :D lányos zavaromban nem tudok mást csinálni csak fecsegni.. bocsi :D
    Várom a következő talit. Puszi: Nonó

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, mindent megtudtam amit szerettem volna. Igazából a bővebb infó is tartalmaz mindent. Sms megerősítést kért, amit el is küldtem a megbeszélt idő előtt.
  • Megközelítés:

    Autóval szuperkönnyű. Hely van, hétköznap fizetős, Árpád híd közel, emiatt a 3-as metró is.
  • Helyszín:

    Korának megfelelő társasház. Teljesen rendben. A lakás még inkább. Szépen karban tartott, minden tiszta, szerencsére csak hangulatfények vannak a szobában. Ilyen alkalommal nekem ez jobban esik, mint amikor kiég a retinám.
  • Lány külseje:

    A fent lévő fotók kb. semmit sem sejtetnek az alakjából. Nekem ez a zsánerem. Nem túl magas, kis popsi, vártnál nagyobb, formás cickók, nagyon helyes arc, ápolt és szép minden. Néhány tetkó is látható, szintén szeretem. Tudom, hogy egy masszázs oldal, de nagyon bánom, hogy itt megálljt kell parancsolni. Nem érkeztem más célokkal, de amikor megláttam Noémit, főleg ruha nélkül, nehéz másra gondolni a szexen kívül. Azért sikerült persze.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak. Talpak, láb, hát, karok, volt itt minden. Egy órát kértem csak, így nem lehetett mindenre túl sok időt szánni. Ismerkedésnek persze ennyi is elég lehet. Egyik pillanatban még fekete ruha, másikban már semmi nem volt rajta. Fel sem tűnt, hogy levette volna. Ügyes. Amikor a vállaimmal foglalkozott, én a földön hason, ő pedig előttem térdelt széttárt lábakkal. Hát azt nehéz masszázs gondolatokkal bírni. Megkérdezte nem sokkal ezután, hogy szeretnék-e megfordulni?
  • Levezetés:

    Fordultam persze, már mindketten meztelenek voltunk. Szerencsére nincs semmiféle csúszka. Azt hóhányásnak tartom. Néhány puszi, majd kézbe és szájba vett. Nagyon ügyesen franciázik. Egy dolog van, amit néha el kell mondanom, hogy nem szeretem a vákuumot. De olyan lelkesen és nagy vehemenciával csinálta, hogy nem akartam beleszólni. Majd érezte, hogy valami mégsem az igazi, mert nem akart jönni a megfelelő állapot. Kérte, szóljak, ha van vmi amit másként szeretnék. Innentől minden olyan volt, ahogy a legjobb. Kéz, száj, sok száj, majd a végén a kezemben a finom melleit simogatva lett végem a szájában.
    Ezután még vagy 15 percet beszélgettünk, akkor már nem volt masszázs. Zuhany, majd el.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam, a második zuhany után. Egy órás ismerkedős randira kifejezetten baráti.
  • Összkép:

    Persze mondta búcsúzáskor, hogy reméli, hogy találkozunk még. Remélem, hogy nem csak a PR része, mert tényleg fogok még menni, hosszabb időre.
Happy Massage