• Samantha

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, egy vidéki városban "turnézott". Meglepő is volt, hogy könnyen bejutottam hozzá.
  • Megközelítés:

    Vidéki városban, a helyi sétálóutcától nem messzire. Parkolóhelyet én találtam, de nagy szokott lenni a zsúfoltság.
  • Helyszín:

    Egy vidéki városban turnézott, gondolom a lakás nem saját, állandó helye volt. A cím egyértelmű volt, a lakás belülről a célnak megfelelt. Félhomály uralkodott a lakásba, így nem tudtam tüzetesebben körül nézni.
  • Lány külseje:

    Amikor a helyszínre érkeztem, akkor láttam, hogy volt már egy hívásom tőle. Visszahívtam és fél órával eltolta a randit. Nem jelentett különösebb problémát, de már ekkor le kellett volna mondanom. A fél óra eltelt az épület előtt felhívtam, kérdezte, hogy már annyi az idő. Mondtam neki, hogy 1-2 perc és annyi lesz. Itt kezdődött az érdekesség: A telefonba azt mondta, hogy majd az első emeletre kell felmennem a bal oldalon lévő lakásba. A beengedés viszont úgy zajlik, hogy mindjárt megy le valaki és kapjam el a lépcsőházajtót és így majd "beengedem" magam. Még a telefonban rákérdeztem, hogy jól értettem-e. Helyeselt. Persze távolabb és takarásba álltam a lépcsőházajtótól. Nem volt szándékomban egy viszonylag forgalmas helyen az előző vendéggel találkozni. Kijött az előző vendég, persze az ajtót nem tudtam megfogni. Ezt jeleztem neki telefonon és beengedett, az első emeleten, a bal oldali ajtó nyílt, ahol már a tükörben láttam. Kicsit husi lány volt, de jól állt neki, barátságos hangneme és stílusa volt.
  • Action:

    A bejutás után megmutatta a fürdőt, ami a célnak megfelelt. Ő a kezdéskor, amíg ott voltam nem fürdött. Jelzem kb. 2 perce még másik vendég volt nála. Miután visszajöttem a fürdésből, leterített az ágyra egy plédet/takarót, hogy helyezzem kényelembe magam. Hátamon helyezkedtem el, kérdezte, hogy a francia natúr vagy gumis legyen-e. Natúrt választottam. Azt kell mondjam, hogy nagyon hatásosan indult, de inkább csak a hegyét kapta be és látszott rajta, hogy össze-össze rezzen. Inkább a nyálasra kenegette és nem szopogatta, hanem csak verte. Gondoltam egyet és feltérdeltem, hogy akkor majd én irányítom. Jelzem az adatlapján volt natúr francia végig szájba lehetőség, gondoltam élek is vele. Éltem is vele, azt a nézést, amit kaptam ezért, nem kívánom senkinek. Kaptam törlőt, elszaladt a fürdőbe rendbe hozni magát, én is elmentem. Jeleztem neki, hogy nem feltétlenül menne nekem egy második menet. Az eddigi dolgok elvették a kedvem. Az, hogy közöltem, hogy nem maradok felpaprikázta és mondta, hogy de többször rákérdezett biztos egy órára maradok, meg hogy akkor jött volna a helyemre más. Na itt már összeállt a dolog, hogy a mai napon már jóval több férfi járt nála. Maradtam egy masszázsra, amit kifejezetten jól csinált, közben csöndbe volt. Majd a végén megdicsértem, hogy milyen ügyes a masszázsban. Mondta is, hogy tanulta. Mesélésbe kezdett, illetve én is kérdeztem. Mondta, hogy pár napot van most itt vidéken, de igyekszik a lehető legtöbb pénzt most összekeresni. Azon a napon sajnos csak délelőtt 10-re jött az első ügyfél, bezzeg tegnap már korán reggel ott volt valaki. A mai napot pedig úgy tervezi, hogy az egész éjjelt végig dolgozza. Magamban meg is jegyeztem, hogy akkor ezért nem kapta be igazán a farkam, ezért rezzent össze, amikor éppen a szájában volt és ezért inkább csak verte, mint szopta volna. Ez lehangoló volt és ennek fényében nem is ajánlom senkinek.
  • Elszámolás:

    A találkozó kezdetén kérte, hogy rakjam a szekrényre és a végéig ott is maradt. Számomra az élmény pocsék volt, hervasztó. Az ár persze maradt ugyanaz.
  • Problémák:

    Kellemetlen eset volt, mert a diszkréció nulla volt, higiénia is kérdéses, mert két perce még másik vendég volt nála. Futószalagszerű munka, rossz francia. Kicsit talán lehetne lassítani és nem egy nap és éjszaka alatt megkeresni a több napi keresetet. Csupán a masszázsát értékelném jóra, mert ahhoz ért.
Happy Massage