• Kitti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb 1 hete-10 napja akadt meg a szemem az Újdonságoknál egy gyönyörű popsin és azonnal kattintottam. Így fedeztem fel Kittit. Nagyon szimpatikus bemutatkozásából kiemelném, hogy imádja az erotikát és nem csak adni, de kapni is szeret. Hát ezzel én sem vagyok másképp. Elálmodoztam arról, mit is adhat és én mit tudnék adni egy ilyen csodás popsi és gyönyörű cicik tulajdonosának. Váltottunk néhány üzenetet, majd hétfőn telefonáltam. Sajnos pihenő napja volt, barátnő javasolta, hívjam másnap. Így is volt. Kedves hangján elmondta a rituálét, ami semmiben nem változott a hirdetéshez képest, de élőszóban és az Ő hangján egészen elhomályosította az agyamat. Nagyon örültem, hogy sikerült megfelelő időpontra egyeztetni a randinkat. Először egy órát kértem, de később este rájöttem, hogy egy ilyen tündérrel a másfél óra is hamar elrepül, ezért küldtem üzit, hogy inkább maradnék másfél órára, ha belefér. Reggelre megjött az egyetértő pozitív válasz üzenet.
  • Megközelítés:

    Erről nem sokat lehet fecsegni, mindenki ismeri a M partot, ma már fizetős a parkolás, de barátságos díjtétellel. Pont a kapu előtt várt rám egy üres hely, igaz este biztosan komplikáltabb.
  • Helyszín:

    Újszerű, emeleti kis lakás, talán 3 szobával, nem nagy de mindenben kielégítő tiszta fürdő, szűken de ketten is elfértünk a tusoló fülkében. Sok tusfürdő, szájvíz, dezodor áll rendelkezésre. A szoba tartalmaz egy masszázspadot, fotelt, tatamit, asztalkát tükör a tatami mellett és a pad mellett is (igaz e pad most érintetlen maradt). A helyszín kifogástalan.
  • Lány külseje:

    Na ez nem könnyű kérdés, nem is tudok objektív lenni. Kitti egy tünemény. Kis köntösben és fekete alsóneműben fogadott. A köntösből kitűntek az egyelőre kalodába zárt fantasztikus természetes keblei és az a kemény kerek popsi...., keskeny derék, pici poci, engem ezek a nőies "kellékek" megbabonáznak, észbontó látvány. Nem kicsit, hanem nagyon szép az arca, gyönyörű és értelmet sugárzó a tekintete, hangja édesen lágy, szája csókolni való. Bőre bársonyos, most jut csak eszembe, valamilyen pici tetkója van az alkarján, de erről nem is kérdeztem. Majd legközelebb. Közepesen hosszú illatos, selymes a haja és mosolygott rám. Elbűvölt.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába kísért és egyeztettük a programot. Miután első, ismerkedős randink volt, a rövidebb masszázs, és a hosszabb erotikus játék mellett döntöttem, hogy jobban össze tudjunk hangolódni. Kaptam egy vadi új törülközőt és elmentem megszabadulni az út porától. Visszatérve már köntös nélkül, alsó felső textilben fogadott, de megígérte, hogy ez csupán átmeneti állapot. Megpuszilgattam a szépséges ikreket, végig simítottam feszes popsiját és kisbáró rögtön kezdett kummogni. Hasra küldött a tatamira, mellém térdelt és lábtól kezdte a masszírozást,, Tényleg kezdő a technikája, de nekem nem volt semmilyen kifogásom. Finoman érzékkel haladt a vádlim, majd a combom felé. Fenekemen és a derekamon is dolgozott, majd következett a hátam. Ezt jobbról is balról is megtette, közben beszélgettünk. Mivel foglalkozott korábban, milyen tapasztalataim voltak más lányoknál, stb. Aztán fordultam, és elölről is simogatást kaptak a lábaim, combom és mikor közelített növekvő kisbáróhoz javasoltam a tejesen fölösleges textilek levételét. Izgalmamban nem tudtam kibontani a cicifix számtalan kapcsát, muszáj volt -némi kacagás mellett- saját kezűleg megszabadulnia tőle. Előbukkantak azok a csodás, teljes tenyeret betöltő keményen álló keblek amiket alaposan beolajoztam, mielőtt ráfordultak volna a kényeztetésre éhes farkamra. A cicimasszázs szédületes volt. Jobb cickóval, majd a ballal, végül közöttük lubickolt a velem egykorú. Kitti csak mosolygott. Nagyon vágytam már az ajkai közé.
  • Levezetés:

    Mint említettem alig vártam, hogy ajkai között legyek, de ez nem rögtön következett be. Ráhajolt, én azt hittem, hogy MOST, de Kitti először körbejárta nyelvével a célszerszámot. Őrjítő lassúsággal, szemkontaktust tartva, elkezdte a tövénél, majd az egyik oldalon eljutott a makkig, majd a másik oldalon ismét lecsúsztatta nyelvecskéjét a bázishoz. Ezt kétszer-háromszor megismételte, elfogyott a levegőm, majd végre megkegyelmezett és rázárta ajkait. Forróságot éreztem ahogy beszívta kisbárót miközben a tövét ujjaival szorította. Eszméletlen finom érzés volt. Éreztem, hogy nem sokáig fogom ezt bírni és javasoltam, hogy távolítsuk el a bugyit, hogy én is hozzáférhessek kincséhez. Addig is összeszedem magam egy kissé. Nem volt ellenvetése, óriási mosoly mellett kibújt az utolsó textilből és kéjesen hanyatt feküdt, felkínálva a szép ápolt puncikáját. Elhasaltam a lábai közt, felhúztam a combjait a vállamra és kiszolgáltam magam. Először körbejártam nyelvemmel combjai végét, majd megkerestem a finom húsos nagyajkakat, megszívogattam kicsit és intenzíven nyelveltem feltáruló klitoriszát. Finom nedveket sikerült előcsalogatnom, miközben ismét nagyon szorongott kisbáró a hason fekvéstől . Váltottunk 69-be és folytattuk az élvezkedést, de már kölcsönösen szabadon kínálva egymásnak a lehetőségeket. Ő tövig vette kisbárót forró szálába, míg én belerészegedtem a nedves illatos punciba. Gyúrtam a kőkemény popsit. Hamarosan elért a várva várt vég, és visszafogott vonyítások kíséretében hatalmasat élveztem. Még hagyott a szájában lenyugodni és utána szilviába helyezte a kicsinyeimet. "Hogy érzed magad ?" kérdezte széles mosollyal és én alig tudtam megszólalni.
    A másfél órából maradt még pár perc, egy lazító simizést kaptam, majd együtt mentünk tusolni.
  • Elszámolás:

    Utólag, annyi amennyi telefonon elhangzott. Semmi extra, all-inclusive (már ami ezen az oldalon belefér), minden virágszál aranyat ér.
  • Összkép:

    Csoda ez a lány, szép, mosolygós, pozitív kisugárzású, nem mondom, hogy tessék vigyázni rá, mert tud Ő magára vigyázni. Olyan szolgáltatást kapsz amilyet megérdemelsz. Nagyon kellemes partner, a szó minden értelmében, tényleg szeret és nagyon tud adni és kapni is. Még sokszor szeretnék visszajárni hozzá.
Happy Massage