• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Köszönöm szépen a kis randit. Veled mindig kellemes a kis eltöltött idő.. Nehezen jött össze a randi de végül sikerül időpontot találnunk. Remélem hogy hamarosan találkozunk. Puszi

  • Egyeztetés:

    Amandával már nem újkeletű az ismeretségünk,először itt az oldalon találkoztam a hirdetésével,majd néhány alkalommal volt szerencsém csodálatos vendégszeretetét élvezni.
    Telefonon könnyen elérhető,üzenetekre aránylag gyorsan válaszol.
    Miután nem várt szabadidőm lett,nem kellett sokat gondolkoznom,hogy kivel is töltsem el kellemesen ezt a kis bónusz időmet.
    Telefonon kerestem meg kedvesemet,és rákérdeztem a táncrendje foglaltságára. Ő kedvesen mondta,hogy bár már szabadságára készül de mivel nyakunkon a húsvét,ideje lenne tojás festési gyakorlatát feleleveníteni. :) Pár perc múlva már küldtem is a vtr-t,megerősítve szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét, majd számoltam a randiig hátralévő perceket.
  • Megközelítés:

    Kedvesünk búvóhelyét az angyalok ihlette városrészben,egy szent uralkodónkról elnevezett utcácska egyik újépítésű házában találjuk.
    Gps a ház elé vezet,parkolás ebben a városrészben fizetős,parkolóhely könnyen található a ház előtt.
    Bkk csodái közül a sárga, és a kék színű csodák repítik a kalandort a kéjobjektum közelébe,mindössze pár perces sétát igényel Amanda megpillantása .
  • Helyszín:

    Mint említettem,Kedvesünk rejtekhelye egy újépítésű társasház x emeletén található , némi csekély lépcsőzést igényel a kalandvágyó látogatótól.
    A lakás szépen berendezett,fiatalos kialakítású kuckó, fürdőszoba tiszta,zuhanyfüggöny, kád alján csúszásgátló,száraz kilépő,bőséges (!) tusfürdő választék, ropogós,jó nedvszívó törölköző, kétféle szájvíz kis pohárkákkal,és a színes fényekkel villózó tusoló fejjel várja a látogatót,egyszóval minden tökéletes a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
    Foglalkoztató szobában hatalmas,kényelmes nem nyikorgó franciaágy,komód,a kellékekkel, szobainas várja a kalandort.
    Röviden az egész lakást elfogadnám sajátomnak,de kizárólag csinos úrnőjével együtt.
  • Lány külseje:

    Amanda egy kellemes kisugárzású, harmincas éveinek legelején járó csodálatos nő,bájos arcát dús,barna hajzuhatag foglalja keretbe.
    Testre simuló fekete nadrágja szépen kirajzolja hívogató formáit,az ember szeme akaratlanul is az elé táruló szépséges alakját habzsolja.
    Halványszürke felsője szépen megmutatja a kellemes formájú ikreit,melyek már hegyesedő bimbókkal vonzották a kíváncsi tekintetet .
  • Action:

    Érkezéskor a szokásos telefonos távvezérlésel jutottam be a kapun. Minimális lépcsőzés után végre megpillanthattam a félig nyitott ajtó mögött mosolygó kedvesemet. Forró csókocskákkal fogadott, bekísért a lakásba,cipő levétele után átadtam a hozott apróságokat,diszkréten elhelyeztem a csekély szálból kötött csokrocskát,mivel szeretem ezt előre rendezni,hogy később ne törjem meg a varázst.
    Amanda kedvesen innivalóval kínált,majd néhány szóval megbeszéltük kivel mi történt,közben felöltöztettem a szobainast. Megkapva törölközőmet gyorsan elrobogtam a vizesblokkba,hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát,majd siettem vissza a játszószobába , hogy kedvesem nehogy elkezdje a szeánszot nélkülem :)
    Épp jókor értem vissza,mert szépséges vendéglátómról közben már lekerült a fogadó szett,csupán egy leheletnyi fekete tanga igyekezett óvni a csodák völgyét,persze csekély sikerrel.

    Gyorsan kedvesem mellé ereszkedtem sz ágyikóra,majd loptam tőle néhány csókot,mivel be volt ígérve.
    Eközben kezeink sem tétlenkedtek,igyekeztünk minél jobban feltérképezni egymást.
    Lassan elhagytam házigazdám csókos ajkait,és elindultam dél felé,ahol további kellemes izgalmak várakoztak rám. Félúton elakadtam a kellemes,formás ikreknél.melyek bimbói már hívogatóan meredeztek. Ennyi szépségnek nem lehet ellenállni,ezért szépen kezelésbe vettem mindkét csodálatos gömbölyűséget,melyre kedvesem heves sóhajokkal reagált,majd finoman jelezte,hogy ne húzzam sokáig az agyát,mert borzalmasan ki fog csinálni :)
    Ezért aztán vonakodva lassan otthagytam a számomra oly kedves cickó-játszóteret , és tovább haladtam eredeti célom felé,sűrű csókokkal kísérve utamat.
    Megérkezve a csodák völgyébe,egy nagyon szép, illatos frissen borotvált kelyhecskével találtam szembe magam,mely az előzmények hatására már nedvesen csillogott. Köszöntésképpen finoman a pillangószárnyacskák közé nyalintottam,majd érezve a kedvező fogadtatást, határozottabb nyelvleckébe kezdtem. Erre kedvesemnek is megjött a hangja,észrevettem hogy miközben érzékenyebb pontjait érintem nyelvemmel,Ő hevesen markolászza cickóit. Kénytelen voltam egyik kezemmel felnyúlni,hogy segítsek neki,közben még aktívabban igyekeztem nyelvem a legérzékenyebb pontján táncoltatni, mikor hirtelen combjait összeszorítva elröppent.
    Pici pihenő után,mikor már nem volt annyira érzékeny, ártatlan arccal megkérdezte , hogy volna-e kedvem matekozni . Persze,hogy volt , így aztán gyors osztás-szorzás után mindkettőnknek a 69 jött ki eredménynek,ezért ilyen irányba pozicionáltuk magunkat.
    Kedvesem először nyugtatóan végigsimított s fickándozó Kispajtin,amitől az persze csak még izgágább lett,majd pajkos ajkai fogságába ejtette bűntársamat,miközben vágytól remegő csuprocskáját igyekezett minél jobban nyelvközeli állapotba irányítani,teljes sikerrel. Vidáman nyalintottam végig a remegő szárnyacskákon,majd mélyebbre hatoló vizsgálódásba kezdtem,miközben éreztem,hogy asszisztensem is elmerül a csodás fogságban.
    Kedvesem a már tőle megszokott kellemes kényeztetésben részesített,foglalkozva közben a csatolt tartománnyal is. Szinte már a fellegekben éreztem magam , mikor szinte egyszerre mondtuk ki a bűvös „ gumit " szócskát.
    Villámgyorsan beöltöztette Kispajtit,majd ,mivel a magyar ugyebár lovas nemzet,szépen nyeregbe ereszkedett. Szenzációs volt érezni nedves,szűk ékszerdobozát, mikor lágyan elkezdte csípőjét mozgatni,majd egyre gyorsabb ügetésbe,végül vágtába fogott. Lelkesen cirógattam szemem előtt táncolva ringó kebleit,közben alulról próbálva az ütem diktálását,de hát ilyen érzéki támadásnak nem lehet sokáig ellenállni , így aztán én is megadtam.magam a sorsomnak rendesen telipumpálva a vv-t.
    Miután lenyugodtam,kedvesem segített a romeltakarításban,majd szorosan hozzámbújt. Picit még levezetésképpen beszélgettünk,majd zuhi,öltözés és búcsú után a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Amanda egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek. Virágcsokor nagysága bővebb infóból ,vagy ez híján telefonon megtudható,mérete a helyszínen sem változik .
    Magam részéről egy extrát vettem igénybe,mely maga Amanda csodálatos személyisége,mellyel újra és újra elvarázsol .
  • Összkép:

    Ismét nagyon kellemesen éreztem magam Amanda társaságában,egyre jobban összecsiszolódunk,lassan már szavak nélkül ismerjük egymás gondolatait,vágyait.
    A vele töltöttt röpke pásztorórák teljesen kiragadnak a hétköznapi zsongásból,olyan, mintha a barátnőmmel múlatnám az időt.
    Lehetőség szerint még sokáig élvezni szeretném kellemes varázsát. Ajánlom Őt mindenkinek,aki barátnős érzésre,és ezzel együtt egy fergeteges szeretkezésre vágyik egy nagyszerű partner társaságában.
    Kedves Amanda!
    Jó szokásodhoz híven ismét teljesen elvarázsoltál, szenzációsan éreztem magam,a „tojásfestés” jól sikerült :)
    Most már vidáman jöhet a húsvéti nyuszi :)
    KÖSZÖNÖK MINDENT !!!
Happy Massage