• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legutóbbi randink után úgy gondoltam, hogy Ramival jó lenne egy szülinapot ünnepelni . Ezt az ötletet már akkor is nagyon pozitívan fogadta, amikor olvasott róla! Próbáltam a jeles esemény hét első napján felhívni de nem sikerült vele beszélnem. Másnap ismét sikertelen volt, de sms-ben arra kértem, hogy csörgessen meg ha tudnánk beszélni. Órán belül megcsörgetett és onnét már minden könnyedén ment.
  • Megközelítés:

    Angyalföld azon része ahol már sokszor jártam, nagyon könnyedén közelíthető meg, tömegközlekedéssel, és autóval is.
  • Helyszín:

    X emeleti lakás. Tökéletes helyszín, nappali, háló mindenhol tisztaság.Fürdőben több tusfürdő,szájvíz műanyag pohárkával odakészítve. Hálóban tükrösszekrény amiben lehet mozizni, talán a fekvő alkalmatosság lehetne picit kényelmesebb
  • Lány külseje:

    Rami készült belőlem, beszimben írtam, hogy megnézném majd őt kiengedett hajjal is, úgy fogadott! Már előzőleg megkérdezte, hogy milyen ruciban látnám szívesen, kifejtettem neki, hogy imádom az icike-picike színes fehérneműket, nem kell mondanom, én láthattam elsőnek a pink színű bugyiban, ilyen színű melltartóban, fekete neccharisnyában magassarkúban. Bombázó, teste tökéletes, egy gramm felesleg nincs rajta! Fekete hosszú haja szép arca gyengém, mint ahogy kézre illő formás kemény melle, és fazonírozott csodaszép puncija is!:) Gyönyörű ez a lány kérem szépen!
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam, minden infót megkapva már rohantam is Rami karjaiba, ajtón belépve egyből forró csókkal fogadott, nagyon örült nekem, ami igazán jól esett! Leesett az állam, gyönyörű kiengedett hajával, nagyon kívánatos volt, kerek kemény popsiját muszáj is volt mindkét kezemmel simogatni, az ölelése közben. Már az első pillanattal kezdve, minden mozdulatával, azon volt, hogy minél jobban felhúzzon, végig buján, kacéran játszott velem, már akkor legszívesebben neki estem volna!:) Cipőt levetve a hálóba invitált, és frissítőt felszolgált nekem. Gyors vetkőzés, zuhany ezerrel siettem Rami közelségébe.

    Visszaadni mindent időrendi sorrendben szerintem lehetetlen, de azért megpróbálkozom vele!Belépve a szobába egyből nekiestünk egymásnak, csókolóztunk, simogattam mindenhol, Rami a falnak dőlve, popsiját kinyomva adta át magát testét felfedező kezeimnek, számnak. Csókját imádom, nagyon kevés lány csókol ilyen jól! Simogatva őt, bugyiján keresztül punciját dörzsöltem óvatosan, s melleit csókolgattam, melltartóját levéve. Ágyra leülve a lábam közé térdelve elkezdett játszani a velem egykorúval, eleinte csak a hegyét kapta be, pár pillanat múlva már a szájában is voltam, és a környékét is hosszasan izgatva végig rám nézett. Fantasztikusan használja a nyelvét, kőkemény voltam, élveztem minden pillanatát! Pár perc múlva lehúztam bugyiját, csak a harisnya és a magassarkú maradt végig rajta fent, s közben is csókolóztunk, simogattam gyönyörű testét, melleinél jó sokat elidőztem. Kértem üljön a számra, had kényeztessem igy punciját, nagy mosolyogva már fel is kínálta lágy ölét. Tudom hogyan szereti az első randin elárulta, ezt követve nagyon gyengéden, finoman nyaltam, s közben kezemmel is simogattam odalent. Azt hiszem ténykedésem kedvére lehetett, mert melleit kezdte szorítani, és hasa is egyre jobban remegett, majd el is évezett a számon, nagyon nagy örömömre. Az ágyon eldőlt ezután, de még egy perc múlva is rángatózott teste, gyönyörű pillanatok voltak számomra!
    Ezt követően én kerültem a szájába, brutál volt ahogy franciázott, haja sokszor a hasamat csiklandozta, s azokat rám bízta foglalkozzak vele, ő végig e-közben a szemembe nézett. Tükörben is nézni akartam popsiját, de nem nagyon láttam. Gyorsan megfordult nekem háttal úgy próbálta beállítani a tükrös ajtókat, hogy tudjak mozizni majd közben, de ahogy be pucsított ezt téve......:) Mögé mentem és már bele is nyalintottam puncijába amit ő csillogó szemmel fogadott! Nagyon megkívánva őt, gumit kértem amit szájjal húzott fel, és már fel is kínálta kutyusban punciját. Uramisten farkam behelyezve, pillanatok alatt hevesebb tempóba kapcsolva szeretgettem őt, amit nagyon élvezett, végig biztatott szavaival, és a tükörben is végig szemeztünk. Derekába kapaszkodva egyre szenvedélyesebben szexeltünk, haját összefogva húztam magamra, Rami egyre jobban begerjedt hangosabb lett, végül el is élvezett, pillanatok múlva én is követtem őt. Hagyott lenyugodni puncijában és csak később váltunk széjjel. Jót dumáltunk, tisztában van az élet nagy dolgaival, nagyon intelligens okos lány.

    Beszélgetés közben is cirógattam melleit, s csókjait követve már a lábai közt voltam. Rami nagyon hajlékony, hatalmas terpeszre tárva szét lábait, punciját felkínálva szabadultam rá mint maci a mézes bödönre! Imádtam kényeztetni, szeretek nyalni, engem ez mindig totál begerjeszt!:) Nyaltam pár percig, de jelezte, neki már nehezen fog menni egy újabb orgazmus, farkincámat kérte ismételten, hát lehet ilyen kérésre nemet mondani?!:) Újra kaptam egy fantasztikus franciát, majd gumit kérve, Ö állva a szoba ajtónál kitolva popsiját a falnak támaszkodva fogadott magába. Első pillanattól kezdve nem finomkodtunk, nagyon szenvedélyesen szexeltünk, szerintem nagyon közel lehetett az újabb öröméhez, de már ekkor nagyon fáradt voltam. Mondom én mindig, öreg vagyok én már az ilyen fiatal lányokhoz!:) Picit lassítottunk, és ezt követően meglovagolt az ágyon rám guggolva, végig a szemembe nézve élvezkedett rajtam, farkam minden centiméterét kihasználva mozgott felettem. Hihetetlenül erotikus volt, és olyan esztétikai látványt nyújtott.....:)
    Kedvenc pózában folytattuk, oldalt ostromoltam punciját hol lassabban, hol gyorsabban, azt hiszem nem vallottam szégyent, bár én ebben nem vagyok igazán jó. De Rami kihozza az emberből a maximumot, legalább is igyekeztem!:) Gumit lehúzva, haját most először lófarokba kötve ismét kaptam egy tökéletes franciát, és kezeivel is dolgozott rajtam, brutál ahogy kényeztetett próbáltam második orgazmusra koncentrálni de ez nekem már sokszor nagyon időigényes. Nem adtuk fel, még szemből sohasem szeretkeztünk ezzel folytattuk tovább. Millió csók, s melleit is simogatva, nyakát csókolva átkarolva, érzéki hangjára el is élveztem. Ezután gumit levéve összebújtunk egymást simogatva levezetésként, imádtam!! Zuhanyt vettem majd érzékeny búcsú, forró csókkal ettől a gyönyörű lánytól!:)
  • Elszámolás:

    A fővárosi átlagnál magasabb, de a kapott élmény sem mindennapi! Minden tekintetben megfelelt számomra, szóba sem került közöttünk ottlétem idején, letettem az asztalra a randink kezdetén.
  • Összkép:

    Már az első randink is olyan volt mint egy álom! Ha lehet mondhatni ez a mostani még azt is túlszárnyalta, talán mert már taliztunk és tudtuk mi jó a másiknak, randinkat végig az erotika, forró szenvedély jellemezte. Mintha barátnőm lett volna végig a randi során totál barátnő feeling érzés! Minden pillanatot, percet nagyon élveztem amit vele tölthettem el. Tökéletes randi volt amit csak itt is megköszönni tudok!:)
    Új kedvencem született személyében, és élre is repült az Istennőim között!
Happy Massage