• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felszabadult egy ebédidőm, és mivel már régen találkoztunk, felhívtam őt. Felvette, és gyorsan találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Szerencsém volt, meg hétfő is szerintem. Egy óra múlva már ott voltam. Mivel már ismerjük egymást, így csak az időpontot kellett egyeztetni, így nem beszéltünk hosszasan a telefonba.
  • Megközelítés:

    Már egy ideje Angyalföldön rendel. Cím egyértelmű. Villamos van, metró (ha épp nem pótló) 5 percre. Parkolás fizetős, és a ház előtt gyakorlatilag lehetetlen. Át kell menni a keresztút túloldalára parkolni, ott mindig van hely, de így visszafelé ki kell várni a gyalogos zöldet.
    Kapucsengő számot telefonon kaptam, és már lifteztem is fel.
  • Helyszín:

    A megfelelő ajtó mögött egy megfelelő lakás található. Előszoba, balra a tetthely, jobbra a fürdőszoba. A fürdőben kád, zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájvíz. A baszobában franciaágy nagy egybematraccal,szépen be lehet játszani. Szemben vele tükrök. Lakik ott egy szép nagy (mázlista) cica is.
  • Lány külseje:

    Alice "új" hirdetése kicsit kevés (1) képet tartalmaz, de nekem már volt szerencsém hozzá, így nem okoz meglepetést. Alice egy gyönyörű fiatal lány, most vállig érő haja, gyönyörű szeme, csinos arca van. Nagyon egyben van ,teste is kitűnő, és mióta nem voltam nála, nagyobbak lettek a mellei is :D.
  • Action:

    Mivel már ismerjük egymást, így nem volt meglepetés, mindenki tudta mire számítson. Én fürdés után farokfelvágva siettem a szobába, ahol Alice már ruha nélkül várt. Nem volt nehéz dolga, mert mikor megjöttem akkor is csak egy miniruha volt rajta, így nem kellett sokat szenvedni a vetkőzéssel. Szeretem őt kényeztetni, mert nagyon csinos, baromi jó teste van, és képes magát elengedni, és élvezni a történteket. Kézzel/szájjal fedeztem fel újra a testét, nehezen tudtam betelni vele. Időnként kísérletett tett a farkam bekapására, de ezeket először sikerrel hárítottam, mert még nyalakodni akartam. Később ez az elhatározásom füstbe ment, mert Alice nagyon jól használja a száját, és én nagyon szeretek benne lenni. Igazából ő egy jó értelmben vett gátlástalan partner. Mindenre figyel, és szívesen adja át magát, nem siet, váltogatja aritmust, a mélységet, a szívóerőt, nem sajnálja a nyálat... Ezzel elég sokáig elvoltunk, majd egy kis kényszeres elemekkel fűszerezett gyorsítás végén bele is élveztem a szájába. Kicsit kimerített a dolog, rég élveztem ekkorát. Utána kicsit beszélgettünk, majd fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt rendeztem, a polcra téve. Új hely, de érték arányban számomra verhetetlen.
  • Összkép:

    Nagyon szeretek hozzá járni, tőle nem lehet elégedetlenül távozni. Nem véletlenül járok vissza hozzá.
    Sajnos ebből az írásból nem jön le milyen jól éreztem magam, de most ennyit sikerült összehozni.
Happy Massage