• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Vadislavom!

    Köszönöm szépen neked ezt a fantasztikusan kurva jó beszit. Mindent tökéletesen megírtál benne amit csak lehetett. Fogalmam sincs arról,hogy emlékeztél ilyen pontosan rá, de nem maradt ki semmi az tuti :)))

    Tudod, hogy a szívem egyik csücske vagy, ezért is megy olyan simán minden az egyeztetésnél. Másrészt pedig, mert imádlak úgy ahogy vagy ;))

    Már annyiszor voltál nálam és élveztük egymás társaságát, hogy nyugodtan mondhatod azt, ez a hely számodra az otthon édes otthon :)))
    És ahogy bemutattad azt, még mindig fülig ér a szám ha eszembe jut :D
    A perverzióddal pedig nincs semmi gond, imádom :))
    De igyekszem, hogy legközelebb a zöld kilépő és zuhanyfüggöny legyen a fürdőben ;))

    Örülök annak, hogy ilyen jól érezted magad velem/nálam/bennem és persze annak is, hogy egy kicsit másabb volt ez a randi. Palacsinta sütés közben te tetted a kétértelmű utalást a nutellára és valamit beszéltünk a mézzel kapcsolatosan. Szerencsére volt itthon :DDD
    Azt nem tudom hogyan jött ki ez a forgatókönyv a fejemből, de a legjobb benne az, hogy csak úgy spontán, nem volt előre megtervezve :)))

    Jelen pillanatban az erkélyen írom ezt a reagot neked és eszembe jutott egy két kósza gondolat, hogy mi lenne ha....
    De ez addig titok marad, amíg újra meglátogatsz :P
    Ha nagyon kíváncsi vagy rá, használd a fantáziad :D
    Nekem megint beindult ahogy visszagondolok az eseményekre ;)

    Szerintem láthattad és érezhetted, hogy én is szuper jól éreztem magam és imádtam a randink minden pillanatát. Még soha senki nem kóstolt Whiskyt a melleimről és a nutella méz kombináció is kimaradt az életemből. Mondjuk egyszer mindent ki kell próbálni, vagy lehet többször? Vagy talán mással? Pl.: tejszínhab, joghurt, esetleg folyékony bocisajt.....
    Tudomásom szerint a bocisajtot imádod a töltötthusimban, lehet rajtam is szeretnéd :)))

    Úgyhogy várlak vissza Drágám (mint mindig) egy felejthetetlen szeretkezésre, van még mit kipróbálnunk!


    MILLIÓSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A TE Arany Kisasszonyod :****


    Wanda Gold ❤❤❤


    Ui.: Forgatókönyvet nem írok, úgyis minden jön magától. Az erkély készenlétben lesz! A vacsi pedig frissen és melegen fog várni :))) IMÁDLAK ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Vtr-en és telefonon történt az egyeztetés. Ahogyan mindig, úgy most is simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és autóval is kiváló. Aki autóval menne, nem kell aggódni megoldható a parkolás a környéken, persze ez napszaktól is függhet.
  • Helyszín:

    Már-már mondhatni otthon édes otthon, legalábbis én nálam, na szóval, új építésű ház egyik milyen meglepő szintén új építésű lakása. Akik esetleg valamivel meg akarnák lepni Arany kisasszonyt és annyira nem ismerik a környéket, nekik írom, dohány bolt kettő is a kuckó közvetlen környékén és bolt is van szintén vagy kettő. A bejutás könnyű a megkapott információk függvényében, a lakásba fel, beérve pedig rendezettség, tisztaság, ízlésesség képe tárul elénk. Bőséges a tusfürdő választék, vendégváró nasik az asztalon és persze üdítőkínálat sem elhanyagolható. Aki itt nem találja meg a számításait, nem beszélve a vendéglátóról, nos, ott komoly bajok vannak. Megkockáztatom, komfort, kényelem s felszereltség szempontjából bőven veri a Wanda-lak a közelben található szállodát. Ami újfent szemet szúrt, sőt kértem mutasson rá, az az intim mosakodó valamint a lila kilépők többek közt. Ismét nagy elégedettséggel töröltem belé (a lilába) a lábam és tapostam is meg, na de ez az én „perverzióm”.
  • Lány külseje:

    Talán már mondanom sem kell neki, meztelenül fogadott, mikor tudom én ezt megszokni? A kérdés tán költői, de a válaszom soha. Csinos arc, szép szemek, terebélyes nagy mellek, kedvességgel, szívélyes fogadtatással párosulva. A nagyobb, ám alkatához tökéletesen illő és passzoló, formás és feszes fenekéről már nem is beszélve. Komoly dilemmát okozna, hogy a mellei közt, vagy a mellein aludnék nagyokat, vagy a fenekét használnám párna gyanánt, mert ilyen párnákkal lenne csak igazán pihentető egy alvás. Cardo matracok, hehe, persze.:D Wanda Gold féle fenék és/vagy csöcsök.:)
  • Action:

    A frissítő elfogyasztása után a fürdést abszolválva… várjunk csak, de hiszen előtte beszélgettünk és a fürdés közben már csókoltuk egymás száját és már ott elindult a felvezetés, bemelegítés. Nem tudom már hogy jött, de kérésemre az intim mosakodóval (igen ez itt a reklám helye) szép lassan, mosdatta meg farkincám, ami/aki nagyon hálás volt mind higiéniai,mind élvezkedés okán. A hálóba egymással csókolózva indultunk, aztán elkerülvén, hogy mindketten táppénzre menjünk egy esetleges baleset végett ő megindult és kézen fogva bevezetett a (mennyek kapuján a szentélybe?) hálóba és míg ő kicsit igazított az ágyon én fenekét csókoltam. Egyetlen egy pici, lehelet finom, avagy habkönnyű harapást kapott az a fenék még a fürdőbe. Muszáj volt.:) Wanda a hátán fekszik én mellette és csókolózunk, mellét tapizom, gyúrom, miképp száját, úgy mellét is csókolom, nyelvem hegyével a bimbóival játszom. Jobb kezemmel alsó madár fogásba kitapintom punciját majd újaim a szájába dugom, amit ő finoman és lelkesen nyalogat, csókolgat. A benyálazott kezemmel újfent a puncijánál matatok, két csók között megismétlem eme folyamatot. Ha pedig már kitapogattam és megtaláltam illik beköszönni oda is. Meg aztán a húsvéti tojásért meg kell dolgozni, ha már egyszer szégyen és gyalázat semmilyen frappáns locsoló vers nem jutott eszembe. A zöld erdőben jártam, berúgtam azt hánytam, szabad-e locsolkodni? Túl elcsépeltnek tűnt. Tehát felvezető nyalakodásba kezdtem és dolgom végeztével megállapodtunk egy gumihúzásban. Felülről hatoltam belé és közepes tempóban mártogattam benne farkam, ki nem hagyva a csókolózást sem. Szerettem volna eleget tenni a férfiúi húsvéti locsolkodásos kötelezettségemnek így dugás abbahagy, gumi leszed, vendéglátóm pedig kérésemre felült az ágyon én pedig verni kezdtem a répát, míg ő nyelve hegyével ingerelte a makkom, néha elnyelte a makkom teljesen, míg én vertem. Kicsit távolinak tűnt a fehér-fröccs így franciázott még kicsit, aztán a fejembe vettem, hogy még szexelni kéne inkább mégis. Újabb gumihúzás és misszibe dugás a korábbinál kicsit intenzívebb tempóban. A lehető legjobb időzítéssel leszedtem a gumit és a pocijára fröcsköltem, pardon, locsolkodtam.:) Talán megdolgoztam a tojásokért.:P

    Szünetben vendéglátóm egy kis meglepetéssel készült, nevezetesen palacsintával. Először a meztelen teste nyújtotta látvány, aztán a frissítő, majd a csoki tojás, aztán a szex és még palacsinta is? Wellness mi?:D Faszom…Pár óra Wanda Gold!! Személy szerint én háziorvosként receptre és najó recept nélkül is felírnám bármelyik férfiembernek. Baracklekvár, eper lekvár, nutella, túró… azt a kú… Már nem emlékszem melyikünk dobta be az ötletet, talán én tehettem volna kétértelmű utalásokat a nutelláról és onnét valahogy kilyukadtunk a mézre? Mindezekre a kisasszony pedig lelkesen bólogatott, sőt a második félidőhöz, mint ötletgazda, forgatókönyvíró is sokat hozzátett. Mondhatni tovább szőtte a tervet, gondolatot. Távol állna tőlem bármi féle reklám, ezért a továbbiakban ntella-ként szereplő élelmiszer és a méz, tehát szintén szerepet kaptak a mi kis második félidőnkbe.

    Mialatt én tettem egy két betűs kitérőt, Arany Wanda már oda is készítette a hálóba a kellékeket. Először a mézre nyúltam rá, és míg ő a hátán feküdt szép lassan, vékony sugárba nyomtam, csepegtettem testére a műanyag tubus (?) tartalmát. Vékony sugárba csordogált a méz a pocijára, melleit és punciját közelítve, tökéletes célzással találtam telibe mind a két mellbimbóját és közvetlen környékét is és a melle közé is jutott, sőt kérésemre kinyújtotta a nyelvét és oda is ment, oda is csurgattam. Mázli, hogy szereti a mézet.:D Egyébként végül is, ez is egyfajta locsolkodás nem? Ezen mutatványban kevésbé jártasaknak ajánlanám, lehetőleg éhesen, éhesebben tegyék ezt a műveletet, mert rohadtul el lehet telítődni. Szóval a locsolás megtörtént, jöhet a lenyalás, lecsókolás. Lentről haladtam feljebb követve a mézzel rajzolt ösvényt partnerem testén, szépen lassan, néha egy-egy mézes pontra vissza-vissza térve. Amit pedig menet közben lenyaltam azt a nyelvemmel adagoltam partnerem szájába szaftos nyelves csók formájában. Mámorító volt őt ilyen formában nyaldosni, közbe persze a pofám ragadt, mint egy méhkaptár. A hülye gyerek (én!) jól kitalálta, a méztől kezdtem már eltelítődni és még hátra volt az ntella, de hát élni tudni kell ki nem szarja le. Ha egy tele flakon (vagy mi?) tejszín fogyott volna, akkor a szapora lett volna kockáztatva, egyszer élünk. Kevésbé volt erotikus végtére is a méznél sűrűbb volt, de a kanál jó barátom volt ez ügyben. Egy közepes méretű kanállal szépen bekentem mindkét mellét, a mellei alatt középen pedig egy szép keresztet formáztam ntellából. Ami pedig a kanálon maradt azt Wanda lelkesen lenyalta, hogy aztán egy újabb szaftos csók formájában továbbadja nekem. Félig-meddig eltelítődve, méztől tocsogó pofával indult nyelvem, szám vándorútra s kezdtem ekképpen tisztogatni vendéglátómat. A koncepció ugyanaz volt, szép lassan nyalni testét, testéről az ntellát, csókolni testéről az ntellát, hogy néha belecsókoljam a szájába. A tisztogatás után persze én következtem és cseréltünk. A kanál segítségével bekente a két bimbóm, én is kaptam egy ntella keresztet a habtestemre, ám esetemben bekente a farkam is. Nem emlékszem kaptam-e mézet deréktól fölfelé, de az megvan, hogy a herém és a botom is mézes lett. A testcsókoknak, nyalakodásoknak, immáron „elszenvedője” lettem. Szépen lassan nyaldosta, csókolta le rólam, csókolta bele a számba, mígnem a farkamhoz ért. Már-már szinte tisztára nyalta, csókolta, szopta a farkam a méz-ntella keverékétől. Ami rajta vagy épp rajtam maradt, azt egymásra hajolva csókolózás közben kentük szét, kentük egymás bőrébe. Sőt, ki ne maradjon…miután az édesre valami hideg és semlegest kívántam kiszaladtam egy kis tejért a konyhába, szerencsémre a dobozba volt két-három korty, igen kedves olvasó jól tippelted, abból a két-három korty tejből egy korty Arany kisasszony mellei közé löttyent és azt onnét fogyasztottam el.:D Na de hol volt még a vége? A hálót elhagyva álló brével, követtem Wandát a konyhánál található étkező asztalhoz. Mintha csak egy vasárnapi ebédhez terítene meg a lehető legtermészetesebb módon pakolászott helyet csinálva. Gyorsan ledumáltuk a forgatókönyvet és némi franciázás és felgumizás után már az asztalon, hátán feküdve, széttett lábakkal, felkínálkozva. Testünkön még az előző percek „malackodásának” nyomai én pedig már lelkesen dugom Gold asszonyságot az étkező asztalon. Minden lökésemre mind vizuálisan, mint hanghatásokat illetőleg érzékelhetőek testünkön az édes élelmiszerek. Valahányszor tövig vagyok a puncijában másodpercre ragadó ágyékom környéke az ö testéhez ragad. Pózcsere és szexpartnerem jobb lába már az étkezőre feltéve, a bal lába a támaszkodó, ügyetlenkedésem után pedig már ismét benne járatom szerszámom. Derekába kapaszkodom, fenekét markolom, testében gyönyörködöm, hangját hallgatom. Ha már „megvacsoráztunk” irány a fürdő. Felgumizott lőccsel követem, követem meztelen testét, néhány cuppantás a gumizott farkamon, és míg én a lehajtott ülőkén ülök a wc-n, ő rám farol és belecsücsül. Szép lassan mozog, élvezem a látványt, nem siet. „Kifürödtük” magunkat, jöjjön hát a második félidőnk záróakkordja a nappali, azon belül is a kanapé. Ragadós, édes élelmiszerektől ragadva, Gold kisasszony feltérdel a kanapéra, pucsít felém, én pedig hátulról helyezem belé nemesebbik felem, egy utolsó nagy roham részemről, még egyszer gyönyörködöm fenekében, ahogy ki s be járok puncijából, élvezettel hallgatom nyögéseit, aztán kitárazok a gumiba. Lerogyok a hátsómra a kanapén és csak nézek ki a fejemből. Hűű bazd meg. Gondolom magamba vagy tán ki is mondtam? Kis pihenő és üdítő elfogyasztása majd visszatérünk mind a ketten a fürdőbe, most már tényleg fürdeni. A találkánk során a mézes-ntellázás közben jutott eszembe, hogy nincs is annál izgatóbb és mennyeibb vagy csak nagyon kevés, amikor egy jó féle alkoholos italt szürcsölhet valaki egy szép meztelen nő testéről. Wanda emlékezett rá ő feldobta a lehetőséget, én pedig elfogadtam továbbgondolva a helyszín megnevezésével, hogy adjunk egy pofont a tisztaságnak. Így a közös tusolást, fürdetést azzal kezdtük, hogy Tennessee-ből származó frissítőt löttyentettem a mellére s onnét nyaltam le. Két nagy mellét összenyomva pedig valóságos tölcsért formázott, ahonnét gond nélkül tudtam kihörpinteni kb 0,1 cl Tennessee frissítőt. Egymás megfürdetése, csevegés, egy ntellás palacsinta elmajszolása, üdítő kortyolása és picsa készen a fáradtságtól hazavánszorgás, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Az eprek száma alapján régebbi pesti átlagnak mondanám, amúgy bővebb infó és/vagy telefon, hogy halld kedves olvasó Wanda erotikus hangját, ahogy édesen elcsacsogja.
  • Összkép:

    Fúú bazd meg… ja, ezt fentebb írtam, de akkor is.:D Volt itt minden, voltunk Nébih alkalmazottak és teszteltünk két fajta élelmiszert (talán kiállták a próbát) és kaptam egy fergeteges tárlatvezetést a lakáson belül, ami a bejárati ajtótól a hálóig tartott, majd a hálóból az étkező részen át a fürdőig, a nappaliban ért véget. Szóval én voltam a leendő vevő, Wanda pedig az ingatlanos. Fúú,ha minden női ingatlanügynök így vezetné körbe a leendő potenciális férfi vevőt, vevőket…azt hiszem, tovább drágulnának az ingatlanok.:D Hogy ajánlom-e e leányzó meglátogatását? Egy már-már örök klasszikussá vált filmből idéznék, amennyiben találkozni szeretnél Wanda Gold művésznővel, „fogd meg a telefont és tárcsázz”!!!:)
Happy Massage