• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Fallosz , köszi a beszámolót és nagyon várom a következő hancúr élményt :)
    Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    A hét elején már érdeklődtem nála mikor van szabad időpontja, aznapra már nem volt, maradt a csütörtök vagy péntek. Pénteken reggel érdeklődtem SMS-ben, hogy milyen a napi beosztása és délután 3 órában egyeztünk meg. Aztán dél körül kaptam az SMS-t, hogy, ha akarok mehetek már 2-re is, de mivel még dolgom volt a randi előtt, így fél 3-ban egyeztünk ki. :D
  • Megközelítés:

    GPS mindenhova egyszerűen odatalál, bár itt kell egy kis pontosítás, mert a lakás ugyan abban az épületben található ahol a cím, de egy másik utcai bejárattal könnyebben megközelíthető. Szóval én autóval mentem, parkoló van dögivel, bár fizetős, de egyszerű parkolni az egyik mellék utcában. BKV-val már egy kicsit nehezebb, mert a fő útvonalaktól bentebb helyezkedik el a helyszín, de kis gyaloglással így is megtalálható.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb x. emeletén található a kuckó, mely egy amerikai konyhás nappaliból és egy hálóból áll, melyből a fürdőszoba is nyílik. A lakás csitti fitti, mint Zaya maga. :D Rend, tisztaság mindenhol. A hálóban egy nagy ágy és egy szék található, melyre a ruhákat lehet elhelyezni. Kádas fürdőben pedig többféle tusfürdő, fogkefe, fogkrém, szájvíz, kikészített törülköző, szóval minden ami ilyenkor kellhet.
  • Lány külseje:

    Megérkezvén a tett helyszínére Zaya egy cicitartóban és egy harisnyakötős bugyi szettben fogadott magassarkúban. Sportos, vékony testalkat, tetkókkal megspékelve, formás, feszes, harapni való popsi, gyönyörű szemek, szép száj. Szőke haját egy kis kontyba fogta össze, ami nagyon jól állt neki. Egyetlen eltérés található a képekhez képest, mégpedig az egy számmal nagyobb cicik. Eddig se voltak rosszak a cicik, de, mint már Zaya említette kommentben, a cicik nagyobbak lettek! Nekem nagyon az ideálom a csaj, szeretem a vékony szőke, szép cicis csajokat.
  • Action:

    Szóval ajtónyitás után puszival és öleléssel fogadott, már nem először jártam nála. Mivel már régen jártam nála, kicsit beszélgettünk, megkínált egy pohár vízzel, majd beinvitált a szobába. Előkészített nekem egy törülközőt,, levettem a ruháimat és elindultam tusolni, közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon jól el lehet vele dumálni. Teljesen olyan érzésem volt, mintha egy haver csajhoz ugrottam volna fel egy kis hancurra.
    Tusolás és szájvíz után irány a szoba, ahol az ágyon várt egy vicces pózban, amin jót röhögtünk mind a ketten. Én az ágy mellé álltam, minden szempontból, feltérdelt az ágyra, levette a melltartót, én körbe nyálaztam azokat a gyönyörű ciciket, majd ő is kezelésbe vette ágaskodó szerszámom. Uraim, a hölgy nagyon lágyan és érzékien tud furulyázni. Egészen mélyre is beveszi, az orra a hasamat érte, közben kéjesen nyögdécsel is hozzá. Régen jártam nála, ezért megkérdezte, hogy ez mindig ilyen nagy volt, mert azért megviselte a mélyre bevétel. :D
    Majd lekerült a bugyi is és én fordítottam át, hogy megkóstoljam csodás kis kelyhét. Felemelte lábát, hogy jobban behatolhassak nyelvemmel, nyalogattam a csiklót, be be kandikáltam a nyelvemmel mélyebbre is. Majd felkúsztam a mellekhez, hogy azok is kapjanak egy pár csókot, loptam Zayától is egyet, majd vissza a kis puncihoz és még nyalakodtam egy kicsit.
    Éreztem, hogy most már belé szeretném helyezni bizalmamat, így gumit kértem, amit szájjal helyezett fel rám, lágyan, ahogy eddig is. Majd visszafektettem a hátára és missziben hatoltam belé. Emberek! Azt hittem, hogy ez a sportos, feszes külső egy szűk puncit feltételez, de annyira fimon és puha volt a behatolás, és utána következő ki be mozgás, hogy harmadik mennyországban éreztem magamat. Öreges papás mamásban kezdtük, majd feltérdeltem és a látványt magamba égetve dugattyúztam a lábait széttárva. Pár perc leforgása alatt végem is lett ebben a pózban. Hagyott lenyugodni.
    Gumi le, tisztálkodás és felajánlott egy jó hát maszírozást, amit nem utasíthattam vissza. Maszírozás közben kielemeztünk pár mostanában kijött filmet, kiveséztük, hogy milyen emberek is élnek ezen a bolygón. :D
    Majd ismét harcba állva rácuppant szerszámomra, én is magam fölé ültettem és miközben ő rajtam dolgozott a már említett technikával, én is belenyaltam ismét abba a finom punciba. Pár percig élveztük egymás ténykedését, majd gumit kértem, amit ismét szájjal húzott fel, majd belém ült. Pár lökés után már fel is guggolt és így élvezhettem teste gyönyörét. Beleégett a retinámba ez a tökéletes látvány. Majd kértem, hogy hátulról közelítethessem meg. Innen is könnyedén be tudtam hatolni és lehetett tolni annak az édes puncinak. Felraktam mellé az egyik lában, így a falon található díszelemekben tükröződve láttam, ahogy abban a gyönyörű punciban ki be járok, sőt az egész testét láthattam oldalról is! Valahogy fétisem ez a tükörben nézelődés, persze nem magamat nézem, hanem a hölgyeket, ahogy a kéjesen nyögve szeretik amit csinálunk. Éreztem, hogy jön a vég ezért kivettem és ismét hátára fordítva, missziben folytattuk. Egy kis pajzánkodás így is és kivéve szerszámom megkérdezte, hogy ráverem-e a cicijére. Hát lehet nemet mondani? Gumi le és heves farokverés a cicikre. Másodikra már csak fáradt gőz távozott belőlem, de azért megtettem amit lehetett. :D
    Tisztálkodás, beszélgetés, fürdés, és még egy naaaaagy beszélgetés. Kértem még egy pohár vizet, megkínált édességgel, közben magára vett egy kezeslábast, amiben nekem ugyanolyan szexi volt, mintha nem vett volna fel semmit. Mondtam is neki, hogy annyira bejönnek az ilyen csajok, akiknek minden jól áll. :D Szóval még beszélgettünk egy sort, nem az a kilökdösős fajta, nem nézte az órát, már én kezdtem kellemetlenül érezni magam. Ajtóban még pár puszi, ölelés, még egyszer rám markolt, mert tetszett neki a méret :P, és el.
  • Elszámolás:

    Egy percig nem esett szó róla, a végén én kérdeztem, hogy hova tegyem. Minden virágszálat megér a hölgy. A pesti átlag felett egy kicsivel, de ez a barátnős feelingért szinte semmi.
  • Összkép:

    Zayától nem lehet rossz érzéssel távozni. Végig rád figyel, kezdeményez. Nagyon jó beszélgető partner, én tisztára úgy éreztem magam nála, ahogy az action részben is megírtam, hogy olyan, mintha egy haver csajhoz ugranál fel egy hancurra. Zaya egy belevaló csaj, akihez szívesen jár az ember. Biztos, hogy még meg fogom látogatni.
Happy Massage