• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága budioka!

    Köszönöm neked a csodás randit és ezt a beszit is, amiben megörökítetted :)))

    Nagyon meglepődtem mikor láttam, hogy írtál rólam, hiszen inkognitóban voltál nálam és még a randi végén se leplezted le magad :)))
    Ha nem írod meg, akkor lehet sose tudom meg, hogy jártál nálam :D

    Tudod, én minden egyes randiból igyekszek a legtöbbet kihozni. Ha valakit ismerek, akkor könnyebb dolgom van, hiszen tudom, hogy mit és hogyan szeret :))
    Mi még nem ismertük egymást, de szerintem nagyon jó kis randit hoztunk össze így is. Mind a ketten fantasztikusan éreztük magunkat egymás társaságában :)))

    Remélem ennek még lesz folytatása és legközelebb mégjobban fog sikerülni, már ismerősként ;)

    Várlak vissza máskor is Drágám egy felejthetetlen szexcsatára!


    ADDIG IS CSÓKOLLAK :****


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Kicsengetés után felvette és a pontos részletek egyeztetése után a megbeszélt időpontban mentem hozzá.
  • Megközelítés:

    A megadott paraméterek segítségével könnyen odataláltam. Nagyon forgalmas helyen van az új építésű lakóház. Villamos busz van a közelben. Gk val is egyszerű a parkolás egy környező kis utcában.
  • Helyszín:

    Szépen berendezett, tiszta lakásban található Wanda. Mindenhol tisztaság, rend , fegyelem. A fürdőben minden megtalálható ami kell a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képen látható nem gida típusú leány Wanda Gold. Aki szeret az ilyen típust csak az keresse, én imádom. Feszes popó, termetes ikrek, bájos arc, ez Wanda Gold.
  • Action:

    Az ismerkedés és zuhanyzás után egyből hozzákezdtem tüsténkedni. Csók, simi és már haladtam is délre kicsit nyalakodni. Szívesen vette ezt az akciómat. Majd magához ragadta a kezdeményezést és alapos, mélytorkos NF-el vett le a lábamról. Álltam mint a cövek, ezért kértem a pajzsom és uzsgyi a nuniba, bezavartam a félszeget rendesen. Fickándoztam benne mint ponty a kádban. Lovacskával kezdtük a menetet. Szépen, ütemesen ülte meg a nyerget, én pedig a cicikkel játszadoztam közben. Váltottam kutyusra. Rendesen megdöngöltem, mert ezt kívánta tőlem Wanda, legalább is a hangeffektusok alapján erre következtettem.
    Pozi váltás misszibe. Becsűrtem így is a mócsingot ahogy kell. Alapos döfködés után beledurrantam a gumiba. Szép, egészséges orgazmusra sikeredett.
    Megtisztogattuk a cuccost és dumáltunk egy jókorát.

    Ezután éreztem magamban az erő visszatértét. Egészséges, arcpirítóan jó NF, kicsi 69 és ismét készen állt a velemegykorú az akcióra. Amint lehetett már túrtam is be a kis kényest a barlangba körülnézni. Misszi és kicsit oldalról kezeltem Wandát, majd szája és keze hozta el nekem a gyönyört. A fehérből més maradt bőven az előző menetről.

    Zuhi után kielégülve, üresen hagytam el a terepet.
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlagnak megfelelő virág mennyiséget tettem a szekrényre. Mindent megkaptam amit az adatlapján megtalálható és mindezt nagyon komoly technikai tudással adta át nekem.
  • Összkép:

    Egy nagyon jól sikerült hancurkodás egy nem filigrán ( képein sem titkolja), de nagyon kedves és odaadó leányzóval. Jól sikerült kis testi sértés volt Wanda Golddal!:-)
Happy Massage