• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A múlt héten telefonon kerestem Cintiát mikor láttam hogy elérhető, mivel én csak aznap este értem rá ezért nem tudtunk időpontot egyeztetni. Azonban Cintia nagyon is próbált rugalmas lenni, ezért meg is mondtam hogy a következő héten mindenképp keresem majd. Már a hét elején kerestem is és szombatra egyeztetünk időpontot. Cintia annyit kért hogy pénteken erősítsem meg, ezt meg is tettem de csak este mert húzós napom volt. Azonban Cintia ekkor már rég nem volt elérhető az oldalon. Másnap is bénáztam így egy fél órával elcsúszott a találkozónk azonban Cintia nagyon kedves volt, mindezt egyáltalán nem vette zokon. Helyesebben még csak fel se vetődött, a találkozónkra semmilyen kihatással nem volt, mintha nem is történt volna semmi.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam szerintem könnyen megközelíthető és nehéz eltéveszteni. Én tényleg könnyen odataláltam, igazság szerint a cím ismerős volt. Mit ismerős? Nemrég voltam ott egy barátnőjénél ezért csak arra nem emlékeztem hogy a szemben levő két ajtó közül melyik fog kinyílni.
  • Helyszín:

    Egy nemrég épült társasházban egy több szobás lakás (?), nehéz a számtan... Olvasni tudok de nekem úgy rémlik hogy négy ajtó nyílik a nappaliból ( ebből az egyik a fürdő). Lényegtelen! Nagyon jó az összbenyomás. Szépen be van rendezve a nappali. A szoba ahol ismét voltam igaz kicsi de kellően felszerelt. Kényelmes ágy mellette tükör, van hova pakolni, szexi rajzok/ képek felhelyezve. A fürdő elég nagy, patyolat tiszta. Minden van, még dezodor és fogkefe is. A lányok ügyelnek mindenre.
  • Lány külseje:

    Cintia külsejéről mind a képei mind a beszámolói sokat elárulnak.Így biztosan tudtam hogy egy nagyon csinos nővel fogok találkozni és ez bizony így is lett. Nekem az első benyomásom az volt hogy egy pici mosolygós, aranyos tünemény. Mit ragozzam a mások által már sokszor elmegmondottakat? Inkább csak megerősítem! Valóban egy csinos , formás nőről van szó...
  • Action:

    Amint beléptem Cintia kedvesen mosolygott, egy gyors üdvözlés után a pár perce telefonban elmondottakhoz mintegy folytatólagosan tett hozzá. Közhely de tényleg olyan volt mintha nem először találkoztunk volna. A cipő levételét követően bementünk a szobába. Helyesebben én mentem ő meg előttem nesztelenül libbent. A szobában az ajtó becsukása után még kedvesebben üdvözölt mint azelőtt, felém fordul és finoman megcsókolt. Párszor... Némi technikai szünet után (zuhany) nagy örömömre innen folyattuk majd kérésemre az ágyon helyezkedtünk el. Nagyon jó volt Cintiát csókolni, el-elkalandozni a mellekhez majd vissza,közben végigsimítani a testét.

    Egy idő után elindultam délre amit kedvesen fogadott. Élvezet volt kényeztetni, közben a combját és a hasát simogattam. Később az ujjammal a punci környékét izgattam ami külön élvezett volt. Cintia nyögdécselt, az egyik kezét a hasán levő kezemen nyugtatta a másikkal a fejemet fogta. Mondanám hogy a hajamba túrt de ehhez valamivel több haj kellene, szóval majdnem :) Visszatérve csókolóztunk kicsit majd Cintia lassan végigcsókolta a testemet. Megérkezve céljához oldalt helyezkedve előbb a környékkel foglalkozott majd finoman a szájába vett. Lassan és lágyan alig-alig elnyelve ténykedett kezével épp hogy csak tartva szerszámomat majd lassan mélyebben elnyelve fokozta kicsit a tempót. Én közben ujjbegyemmel a nedves kis punciját kényeztettem ami nagyon izgató volt ezért kértem a védőfelszerelést.

    Felhelyezést követően lovaglóba kezdtünk. Izgató volt nézni ahogy Cintia befogadott utána hozzám hajolt, megcsókolt majd szorosan hozzám bújt. Nagyon kis szűk puncija van. Egyenletes ütemben mozogtunk együtt, néha csókolózva néha egymás nyakába lihegve hosszasan ténykedtünk. Én leginkább a formás fenekét fogdostam két kézzel, nehéz is lett volna elengedni... Közben néha oldalra néztem a tükörbe ami eszméletlen jó látványt biztosított.

    Kértem hogy forduljunk misszionáriusba. Cintia kicsit felemelkedett, én gondolkodás nélkül átöleltem és átfordítottam. Talán kis lendülettel érkezett az ágyra amin csak nevetett. Ismét behatolva most én bújtam hozzá. Csókoltam a száját és egy kicsit a melleit is, majd a nyakát és a fülcimpáját. Vagyis mindenhol ahol csak értem, de ha nem ezzel voltam elfoglalva akkor a tükörbe leskelődtem. Cintia is ölelt és húzott magába, nyögdécselt és simogatott. Egy idő múlva felemelkedtem, Cintia felhúzta a lábait én meg fokoztam kicsit a tempót. Kérésemre összezárta a lábait, így lehettem a még szűkebbnek érzett barlangjában. Váltakozó ütemben mozogtunk együtt amit végig nagyon élveztem.

    Azonban sejtettem hogy az időnk a végéhez közeledik habár Cintia semmilyen módon nem jelezte. Azonban én még ki szeretem volna próbálni a fekvő kutyust is ezért pózcserét javasoltam. Ez nagyon jó ötletnek bizonyult, azokat a formás gerezdeket amelyeket addigra már elég sokat fogdostam bizony látnom kellet így is. A látvány és a szűk punci nemsokára meg is tette hatását. Cintia kedvesen hagyott lenyugodni, miután lassan kihátráltam még megpusziltam a fenekét amin csak nevetett. Viccből odavettetem hogy jöhet e a második menet amin még jobban nevetett.

    A zuhanyzás némi logisztikát igényelt, de a várakozás percei kellemes beszélgetéssel teltek. Majd zuhany, öltözés (közben persze némi csevej) és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Minden a telefonban megbeszéltek szerint történt, az elején a kis asztalra tettem és végig ott maradt. Szerintem a pesti átlag.
  • Összkép:

    Cintia egy valóban közvetlen, kedves és figyelmes lány, akivel nagyon jól éreztem magam az együtt töltött idő alatt. Persze ez nem véletlen mert Cintiának megvan minden adottsága és meg is tett mindent hogy ez így legyen. Örülök neki hogy adott lehetőséget a találkozásra és külön köszönöm hogy nem vette zokon az egyeztetésnél történő bénázásomat.
Happy Massage