• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, könnyű volt elérni, először foglalt volt, amikor kicsöngött felvette. Egy meghiúsult randi miatt SOS helyzetben voltam szombat fél 11-kor, viszonylag közeli időpontot tudott adni.
  • Megközelítés:

    Lakótelep a Szt. Imre kórház közelében. Parkolás nagyon nehéz volt, mert a közeli parkban nagyszabású rendezvény volt koncerttel stb; emiatt szabályosan vadászni kellett a parkolóhelyet. Gondolom ez egyedi eset, szerintem általában jól lehet parkolni és ingyenes. BKV: a közeli Tétényi úton sokféle busz jár. GPS odavisz, autóval könnyű megtalálni. Nekem a megbeszélt időpontban kellett várnom pár percet, amiért kedvesen elnézést kért.
  • Helyszín:

    Közepes állapotú panellakás, néhol felújításra szorul. Nemrég költözött, még kialakítás alatt van a berendezés és az egész lakás. Tett helyszíne nekem túl sötét volt a majdnem teljesen leengedett redőny miatt, ezen kérésemre sem lehetett változtatni, mert nem lehet feljebb húzni. Nagy franciaágy kényelmes, nem kifeküdt. Törölköző nagy és nedvszívó, két féle tusfürdőt láttam, van szájvíz és eldobható műanyag pohár.
  • Lány külseje:

    Magas, karcsú, hosszú fekete hajú, szép arcú lány. Szexis fehérneműben fogadott, kedvesen, puszival. Képeknek megfelel.
  • Action:

    Félreértések elkerülése végett, elején rákérdeztem az adatlapon alapban szereplő dolgokra, de minden okés volt. Fürdés után, először kézzel fedeztem fel a testét, simogattam, csókolóztunk, ami nekem nagyon jól esett. Majd lekerült a fehérnemű és bevetettem a nyelvemet. Sokáig nyaltam a punciját, az ujjamat is bevetve, kéjes nyögésekig, lihegésig, sikerült eljuttatnom, de a csúcsra nem. Utána cseréltünk és ő kényeztetett, finom a franciája, néha a kezét is bevetette, de nem volt ellenemre. Mélytorokból kérésre kaptam egy 3 másodperces ízelítőt, beleférek az adatlapon feltüntetett mérethatárba, szerintem mélytorok témakörben ne várjatok túl sokat! Pont amikor mondani akartam, mint egy gondolatolvasó kérdezte, hogy húzzunk-e gumit. Először missziben kezdtük, ami úgy éreztem, nem túl kényelmes neki, örült amikor javasoltam a kutyus pózt. Hátulról mindkettőnknek jobb volt, tudtam markolászni nagyon formás popsiját. Nem így akartam elmenni, kértem franciás befejezést.Vegyvédelmi le, és kaptam a franciát, kis kezezéssel. Kérésére jeleztem utódok jövetelét, akik a szájában landoltak. Ekkor elég gyorsan felpattant, utódokat átadta Szilviának, majd fürdőszobába ki szájöblítésre, így engem saját gondjaimra bízott, amit ügyesen megoldottam.
  • Elszámolás:

    Rózsákat elején kérte, kicsit az átlag felett van. Korrektnek éreztem, mert minden az előzetesnek megfelelő volt. Extrák nem kerültek szóba.
  • Összkép:

    Magas , karcsú, szép arcú, fiatal lány. Hagyta magát irányítani, kedves volt, túl sok szenvedélyességet nem tapasztaltam. Jól éreztem magam, de a nagy szívdobbanás nem volt meg.
Happy Massage