• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbi olyan, mint egy ritka énekesmadár, ha leszáll a Vérmezőre, rögtön rá kell startolni. Az Újév óta én is el voltam foglalva, ő meg a másik karrierjét építi már, úgyhogy kész csoda volt , ha összejött 1 randi, mert mindíg nagy a nyüzsi Barbi szoknyája körül.
  • Megközelítés:

    Egyszer léghajóval fogok Barbi kedvéért érkezni , mert már kitaláltam, hol lehet leszállni a Vérmezőn. De még szóba jöhet vonat, Metró, villamos , taxi , roller stb. A környéken jó kis cukik vannak , a süti mindíg bejön Barbinál, ha csokis, vagy gesztenyés.
  • Helyszín:

    Régi kopott ház, régi a lift, de vannak előnyei is. Évek óta járok, de még élő emberrel nem találkoztam, a lift környékén sem. A lakásban is nagy a diszkréció , két nagy szoba van és egy egész pici végszükség esetére. Én az egyik nagyszobát szeretem, ahol az egyik fal csupa tükör , és a fürdő is innen nyílik, így könnyű közben is tisztálkodni, két menet között. Szájvíz , törülköző stb. szintén meg van oldva.
  • Lány külseje:

    Először is nagyon bájos, üdítő jelenség. Az ajtóban csak az arcát nyomja csókra, és elolvadok szende mosolyától. Szexi kétrészes fekete fehérneműben fogad, egy kis napozó köpenyképen, ami átlátszó és légies. A képein minden látható az arcán kívül, amely szív alakú, édes, csókos szája van, szép világoskék szemei, okos, csúfondáros tekintete, amivel rögtön leellenőrzi, meg van-e mindenem, ami az övé mostantól fogva másfél óráig. Barbi cickói csodálatosak, szeretem finoman tekergetni a gombokat, ő is szereti. Egyébként nem túl nagyok, igazi, tenyérbe illő gömbölyű almák, ha azt mondaná , igaziak, simán bevenném, főleg tapizás, nyalizás után. Popsiját is imádom, elfér a két tenyeremben, imádom markolni, harapdálni egyaránt. Köldöke is gyönyörű, csókolni való, lágy ívelése költőket is megihletne.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén örül, mikor az ajtóban nyakamba ugrik, frissen mosott, illatos haja beborítja az arcomat. Ledobálom cuccaimat ,miközben Barbi megindítja a vizet, mert trükkös, és időrabló beállítani és bekészíti a magammal hozott OLD SPICE készletemet. Utána galoppozik 2 pohárért és 2 tányérért, mert együtt köszöntjük a délelőttöt tortával és 1-1 pohár Rozéval , közben hallgatom Barbi beszámolóját a magánéletéről. Aztán hasamra parancsol a tatamira és a bokámtól elkezd masszírozni, miközben locsolja rám az olajat. Most valami kókuszos olajjal kísérletezett, ami elég gáz volt, mert utána egész nap , mint egy kókuszdió, úgy illatoztam. A vádlimat megkínozta rendesen, a combomat hasonlóan, a fenekem esett a legjobban, kértem az ánuszom masszírozását is, de azt szigorúan későbbre halasztotta. Aztán ráült a popsimra és izegve-mozogva , időnként egész testével hozzámsímulva folytatta dögönyözésemet. Vihogva kérdezte, bírsz-e még feküdni ?! Mire én, már 10 perce kilyukasztottam a tatamit , nem vetted észre? Mire megcsókolt és legurult rólam nevetve. Kinyújtóztattam mindhárom lábamat , már ez is jólesett.
  • Levezetés:

    Oldalról odabújt hozzám, jó darabig csak csókolóztunk, közben a popsijánál fogva húztam magamhoz, ő megtalálta közben Mirrmurrkát, aki már állt magában régóta. Rátértem mellei kényeztetésére, egyiket a számmal , másikat a kezemmel erősen markoltam, a gombokat tekergettem, amitől nagyon beindult. Vigyorogva lemászott rólam. Azt akarod? -kérdeztem. Igen, ráülök a szádra ! Beigazítottam, hogy azért levegőt is kapjak, két kezemmel a popsiját markoltam, és így irányítottam a nyelves játékot. Barbi először a cickóit gyúrta két kézzel, majd a klitoriszánál kezdett besegíteni . Ezt már többször eljátszottuk, a lényeg, hogy a szívástól , nyelveléstől a húsos nyelvemmel egyre be tudok nyomulni Barbi belsejébe. Ettől aztán beindult a gépezet, és Barbi egyik kézfejét a szájába tömte, hogy ne sikítson az orbitális élvezés közben, amitől extázisban egész testét dobálta.
    Utána laza csókolózás jött, és a következő Barbi trükk. Egy málnaízű piros óvszert -amit én hozok- rám helyez kéjes mosollyal a szájával, és elkezdett szájjal kényeztetni. Utána marokra fogja szorosan Mirrmurrkát, és csapkodja vele a Vénusz dombját. Térdelő helyzetben egymással szemben vagyunk kiegyenesedve, én a popsijánál fogva húzom magamra, mintha..... Aztán megint a melleit kényeztetem, szívom-harapdálom a bimbókat, a végén egyik ujjamat a puncikájába , a másikkal az ánuszát ingerlem. És láss csodát ,
    Barbi megmerevedett, szorította a kezemet a pucijába, csókolta a nyakamat és .... meg volt a második öröme is !
    Utána pihentünk egy percet, majd , most már tényleg te jössz , szavakkal rám telepedett, úgy hogy a puncijával pont a két tojásomat feszítette, és jó magasról nevetve csorgatta Mirrmurrkára az olajat sűrű sugárban. Kezével kimenekítette a tojásaimat , közben jól beolajozta őket, a makkomat csavargatta, szépen lassan, türelmesen. Benyúlt az ánuszomhoz, ellenőrizte, hogy ott is tocsog-e az olaj. Két kezével ellenkező irányba tekerte botomat, előre hajolt a szájába vette , én közben két kezemmel elkaptam a melleit. Rövid
    csókolózás után folytatta a Lingam bemutatót. Már felkészültem a coitusra, bemerevítettem a két lábam a combjain kersztül, de visszaengedett. Aztán gyorsított , egyik ujját benyomta az ánuszomba, hogy ellazuljak, és kisvártatva a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni , én fel se néztem, csak a feje tetejét símogattam. Aztán felegyenesedett, papírral letörölt, a kezét is és a fürdőbe indult. Mikor vissztért, még a Nirvánában voltam, hozzám bújt és megköszöntük egymásnak , ami ismét összejött.
  • Elszámolás:

    Amit Barbitől kapok, az liliomokkal nem kifejezhető . Tőle alapban csupa extrát kapok , mindíg maximumot nyújt.
  • Összkép:

    Barbi számomra 1 igazi csoda . Egy fiatal lány nyitottsága és őszintesége keveredik benne egy érett nő született adottságaival, akinek természetes adottsága, hogy adjon és közben elvegye azt , amit az Élet felkínál neki. Nekem mindig az Erotika Napja és Ünnepe,
    ha találkozhatok vele !
Happy Massage