• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jobban szeretem azokat a helyeket, amikről már tudom hogy szalonok és régebbóta működnek. Itt a tájékoztatás is profibb - ha véletlenül a kiszemelt masszőz nem elérhető, mert dolgozik vagy szabadnapos, akkor is részletes és hiteles tájékoztatást kaphat az ember fia.
    Jelen esetben nem volt szükségem rá, mert mikor ebédiőben Nória csörögtem ő vette fel a telefont.
    Könnyen meg tudtunk beszélni estére egy időpontot. (Én mindig azt mondom, ha tudja valaki, akkor foglalja le előre az időpontját, persze meg kell erősíteni, mert ahogy a masszőz lányok mondják sokszor kitolásból foglalnak náluk időpontot. Erről most nem akarok minősítést írni, hisz nem ezért ragadtam billentyűzetet.)
    Szóval a lefoglalt időpontomat kb. két órával előtte megerősítettem Nórinak.
  • Megközelítés:

    A helyszín is mindig fontos, legyen az ember kritikus a hellyel. Nos ennél a szalonnál minden rendben van. Buda frekventált helyén, gyönyörű kilátással a leghíresebb pesti épületünkre 8gondolom mindenki tudja melyikre), így ahogy nekem is volt miben gyönyörködnöm, mert korábban érkeztem.
    A szokásomhoz méltón BKV járatot használva, nem is értem miért kell a belvárosban autózni és parkolót keresgetni.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régebbi építésű, de ódon ház. Itt nincs is más.
    A szalon belülről a szokásos módon teljesen rendben van a célnak pontosan és teljesen jól felszerelve. A fürdő tiszta volt és a türülköző sem óvodás méretű volt - ja és vasalva volt (szerintem), ami nálam plusz pont.
    A hely átment a fürdőszoba tesztemen - a túsfürdő kupakja be lett csukva ill. visszakerült a helyére.
    A szoba teljesen rendben, a tatami tiszta és friss lepedő rajta.
    Szóval profi minden.
  • Lány külseje:

    Nóri külseje a képeknek megfelelő. Általában a 25 év alatti korosztályt szoktam látogatóba venni, de most Nórinál áttörtem a határom. Ennek a képekről áradó jó értelemben vett egyszerűsége volt az oka. Látszott rajta, hogy nem műanyag, és ez megfogott. Aztán mikor élőben is láttam, nem változott meg a véleményem, és nem bántam meg, hogy a 25 feletti körből választottam magamnak masszőzt.
    Az arca is teljesen rendben van, a bőre hibátlan és nem szúrós sehol.
    Bár az oldalon nincs igazolva a kora, én most igazolom, nem több annál, mint amit feltüntetett - sőt, ha kettő három évvel alacsonyabbat adott volna meg, azt is elhittem volna.
  • Erotikus masszázs:

    Bár masszázs terén nekem mindig fontos, hogy az szakszerűnek tűnjön (ne adja még az is legyen), most valahogy nem érdekelt. Mivel fáradt voltam, és úgy éreztem a kódok kihúztak belőlem minden energiát, így csak arra vágytam, hogy kényeztetve legyek.
    Ezt nem professzinális, de jól betanult masszírozással megkaptam. Hogy milyen lehet Nórival beszélgetni, nem tudom, mert én mint a kisóvodás az ebéd után lehevertem a tatamira, és csak élveztem a kényeztetést, néha még be s aludtam. Nóri! Nem a Te hibád, és nem azért mert nem élveztem. Nóri látta rajtam, hogy nem vagyok beszélgetős kedvemben, így hagyott relaxálni.
    A lábamnál kezdte, nem kihagyva egyiket sem, és utána haladt felfele. A fenék résznél néha egy-egy apró mozdulattal felébresztett álmomból mikor megérintette a zacsimat.
    A hátam is szépen kényeztette, a karok csak rövid időre kerültek fókuszba. De ez most nem zavart annyira.
    Amit kaptam, azt nagyon köszönöm!
  • Levezetés:

    A levezetésről csak rövidebben tudok nyilatkozni - lásd a fentebb olvasható okokat. Egyirányú volt a forgalom, én álltam Nóri kivégzőosztaga előtt és vártam kéjes végem. Most nem akartam harcolni - így csak amikor hozzámért a teste éreztem, hogy nem szúr.
    A levezetést most kézzel kértem - a csuda tudja miért, ha fáradt vagyok, akkor csak így sikerül.
    Nóri gyengéd volt és türelmes, mert elcsigázott elmém és fáradt testem csak nehezen akart megszabadulni fehér terhétől, de Nóri nem engedett és megcsinálta.
    Köszönöm, Drága hölgy.
  • Elszámolás:

    Az elszámolással nem volt semmi gond. Én voltam az aki előre oda akarta adni az ajándéknak szánt lapokat, ami a szokásos átlagnak megfelelő.
  • Összkép:

    Az összképről annyit, hogy egy pillanatig sem bántam meg, hogy eltértem a a megszokottól. Nóriban amennyit ilyen enerváltan megismertem az csak pozitív és másoknak is ajánlani tudom.
    Kedves és megértő volt, nem próbált erőszakkal szóra bírni.
    Egy olyan masszőz, akinél ki tudod pihenni magad.
Happy Massage