• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Vicces, amikor ilyen kegyetlennek állítotok be.. :D "Nem adta beleegyezését, valószínűleg nem jöttem be neki annyira." Khm, nem, csak nem tudom befolyásolni a tér-idő kontinuumot, és az utánad érkező vendéget kitörölni a nap hátralévő részéből.. :DDD De igaz, sokkal logikusabb így gondolkodni, főleg hogy nem először találkoztunk.. Nnnajjoo..

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült telefonon elérni. Újra próbálkoztam 1 óra múlva, akkor sikerült. Gyorsan kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Béke tér környéke, könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel, autóval, meg minden mással, amivel lehet közlekedni. Parkolni is lehet, ha nem is pont a ház előtt, de itt még meg lehet állni. Motorral nekem parkoló a fél világ.
  • Helyszín:

    Általam jól ismert helyszín. Fürcsi szoba számomra veszélyes terep, ebben a kádban már zakóztam orbitálisat. Most ezt már megoldottam rutinból. Sok-sok folyékony szappan, 4 szájöblítő, egyébként meg rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Hát nem tudom mit lehet/kell még Lizzie külsején fényezni. A nagyon ízléses, művészi képei alapján azért el lehet képzelni nagyjából Lizzie külső adottságait. Bizonyos rajtam részben kívülálló okok miatt (zűrösen indult ez a szerelem:) régen voltam nála, ezért élőben ismét lehengerelt szépségével. Gyönyörű a csaj, de mindene, keze, lába, bőre, arca, karcsú teste, göndör szöszke fürtjei. Mindez egy barátságos, közvetlen, beszélgetős egységcsomagban. Kincs a nő, tényleg meg lehet érte veszni. No, de most előre rohantam.
  • Action:

    Ágyra dőltünk, beszélgettünk, gyönyörű csípőjét illettem arcommal, miközben a kis rakoncátlan cicik elő-előbújtak a csomagolásból. Lizzie egy ideig szemérmesen küzdött velük, aztán ledobott mindent magáról nagyon édesen. Persze az állam diszkréten koccant a padlón, ezért segíteni is elfelejtettem. Majd legközelebb igyekszem ezt pótolni. Hát én végig csókoltam mindent, amihez engedtek hozzáférni. Puszik, csókok, simogatás, egymásra hangolódás. Engedélyt megkaptam, hogy először felül aztán meg lentebb is megcsókolhassam. Bár jelezte, hogy alul nem tud visszacsókolni. Mondtam, mindegy hadd próbáljam meg hát ha…. Ezen jót nevetett, valamilyen sci-fi filmek jutottak eszébe. Szerintem jobb, hogy nem tudom miket néz. Mindezek ellenére együtt működő volt. Miközben intenzíven ügyködtem kereste a kezem, így kettős kézfogásban csináltuk végig ezt a mentet. Ez így nagyon kedves és intim volt nekem. És szerintem végig csináltuk, mert elég rendesen beszorultam csini combjai közé és már-már a levegőm is elfogyott. Valsz. jól esett neki, nekem meg pláne. Utána kellemesen egymásba fonódtunk és ismét dumálgattunk egymás karjaiban de már fogalmam nincs miről, mert a tér és idő ott már elkezdett enyhén görbülni, talán gömbvillámok is cikáztak, már nem tudom felidézni pontosan. Ez az összegabalyodás eltartott egy darabig, aztán egy idő múlva Lizzie felélénkült és aktiválta magát. Nagyon fincsi franciát kaptam, gyengédet, szeretgetőset. Lizzie minden részletre kitért a kezelés során, én igazából le sem merem írni mikre. Kértem, hogy lovacskázzunk kicsit. Közben először ő hajolt le hozzám, aztán én fel hozzá nagyon finom volt, ahogy az ölemben mozgott és hozzám préselődött formás csípője. Öleltem, csókoltam, ahol értem. Átfordítottam misszibe, hogy így is szerethessem. Minden jó volt vele, csak az nem, hogy közben lejárt az egy órám. Még szívesen gyűrtem, öleltem volna, de ez van. Gyors fürcsi, ölelés és tiplizés.
  • Elszámolás:

    Teljesen szokványos csokor méret, amit majdnem elfelejtettem átadni, de még időben a lyukas eszembe jutott. Mentségemre szóljon Lizzie közelében a férfiembernek nehéz nem elhagyni az agyát.
  • Összkép:

    Lizzie már annyi begépelt karaktert pazarolt rám, hogy muszáj volt elmennem és meglátogatnom, mert még azt hiszi komolytalan ember vagyok. Mert egyébként tényleg az vagyok, de ez most mindegy is… Nagyon jól éreztem magam Lizzivel. Én még hosszabbítottam volna egy fél órát, de nem adta beleegyezését. Valsz. én nem jöttem be neki annyira, mint ő nekem, de ez engem pont nem érdekel, amíg találkozhatok vele és ettől még Lizzie egy nagyon szeretnivaló valaki.:) Remélem láthatom még, mert az események viharában a múltkor beígért szkanderozást is elfelejtettem behajtani rajta. Pusszantás neki.
Happy Massage