• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon párszor beszéltünk és egyre jobban érlelődött már bennem, hogy nekem biza meg kell őt ismernem. Mivel korábban (1-2 nappal előre) kell hozzá bejelentkezni (ami nálam nem mindig kivitelezhető), ezért most adódott egy alkalom és próbálkoztam is. Sajnos a számomra alkalmas napon már pont nem volt szabad időpontja, így kezdtem elengedni, de aztán jött egy megérzés....már ha pasiknak van ilyen. Dobtam rá egy sms-t, ha úgy alakulna nála a helyzet, akkor én szívesen beugranék. Konkrétat nem írt vissza, de biztatott, hogy mindenképpen jelez, ha mégis úgy adódik. Hát másnap jelzett is, s konkretizáltunk.
    A szóban forgó nap reggelén még üzent, hogy a megbeszéltre fél órával későbbre tudna csak biztosra fogadni, aminek én annyira nem örültem, de elfogadtam az ajánlatát.
  • Megközelítés:

    Pest északi részét kell megközelíteni, sokféle tömegközlekedésre van lehetőség. A cím elérése nem okozhat gondot, GPS ismeri.
    Parkolás is sima ügy, még a bejárat előtt is megoldható, de a közelben lévő pláza is egy opció lehet.
  • Helyszín:

    Marina part, régi szép emlékeim helyszíne. Mindig megdobban, ha beléphetek arra a területre. Viszont az eltelt 2-3 év óta látványos fejlődésen esett át.
    Egy igazi lakosztályba cseppentem be, valóban exkluzív helyen van Jazmin rendelője. Patyolat tisztaság itt is és ott is.
    Hálóban hatalmas, masszív franciaágy, a szoba szépen és ízlésesen be van rendezve. Szekrényeken telis tele gyertyák.
    Innen nyílik a fürdő, melyben tusoló is és kád is tartozék. Mindenféle felszerelés megtalálható és kiváló minőségekben.
  • Lány külseje:

    Jazmin egy csodaszép Hölgy, mint egy kis földre szállt angyal!
    Megérkezésemkor egy testre simuló, drapp színű egyrészes ruhában fogadott, kiengedett hosszú, sötét hajjal.
    Alakja fantasztikus, rendkívül jó formában van. Arckitakarással hirdet, de az tényleg csak a diszkréció miatt van/lehet. Nem kell tartani, szerintem bájos arca van és róla két mosolygós szempár pillant vissza az emberre.
    Cicik eredetiek a természetes valójukban, mondhatni az egyik kedvenc testrészem rajta, de azért még ott van az az irtó kemény és kerek popsi, ami szintén csak dobogós testrésze.
    Feszes bőre még tovább fokozza az élményt.
    Fürdésem után egy olyan szexis fekete fehérnemű-harisnya kombóban várt, hogy a lélegzetem is szinte elállt. Fantasztikusan jól állt rajta!
    Kis beszélgetésünk során - első benyomásom alapján - szép belső tulajdonságairól is lehullt a lepel.
  • Action:

    Megérkezésem után beinvitált a nappalis részbe, ahol a kanapéra ülve kis csevejbe kezdtünk. Más fajta szeánszra kell nála gondolni, nem az az ugorjunk egyből egymásnak típus. Igényli a verbális ismerkedést is. Ő velem szemben ült, a lábait egymásra helyezve, de azért csak-csak rápillantottam közben azokra a formás lábaira, s még az elején azt hittem, hogy testszínű harisnya van rajt, azonban egy idő után csak megerősödtem abban, hogy a nagy fenét, szép szolis bőre tévesztett meg. Oldás szempontjából mindenképpen hatásos az e fajta eszmecsere. Kissé hosszabbra nyúlt, s talán láthatott rajtam némi "aggodalmat", s meg is jegyezte, nem kell tartanom tőle, a csevej még nem képezi a szeánsz részét. Igazán kedves gesztus volt tőle......csak sokkal inkább én más miatt aggodalmaskodtam.

    A kellő felvezetés után ledobtam ruháim. megmutatta a hálószobát és a fürdőt, s kérdezte, meg vagyok-e elégedve, mire mondtam, egy ilyen gyönyörű Hölgy társaságában még jó, hogy meg.
    Irány a fürdő, ahol alaposan rendbe tettem magam.
    Miután visszaléptem a hálószobába Jazmin egy olyan fekete szexis fehérnemű-harisnya kombóban várt, hogy a lélegzetem is elállt, s hirtelen szóhoz sem tudtam jutni. Nem tudom más járt-e már így, de nekem sem rémlik, hogy történt volna-e már ilyen velem. Na mindegy, valahogy összeszedtem magam, s próbáltam megdicsérni csodaszép vendéglátóm.

    Elhelyezkedtünk a franciaágyon, ő mindenképpen jól mutatott rajta, én meg valahogy. Kissé összeforrtunk, elcsattant köztünk pár nyelves csók. Itt talán nem voltunk igazán egy hullámhosszon, de igyekeztem lekövetni a technikáját. Nem torokra ledugósan, de érzékien csókol. Megkért, hogy először simogassam végig a testét itt és ott, s mintha olvasott volna a gondolataimban, mert bennem is megfordult, hogy az ilyen felvezetést ki nem hagynám. Jazmin élvezettel nyújtózott el az ágyon, s látszott rajta, hogy igényli az e fajta törődést. Minden egyes porcikáját próbáltam kényeztetésbe részesíteni, s jelét is adta, hogy minek örül jobban. Harisnya végig fent maradt, s élvezte azt is, ahogy azon keresztül simogattam formás lábait.

    Aztán ő jött, elkezdte visszaadni azt, amit kapott, de nálam inkább egy zónára esett a kényeztetése. Kedvesen közelítette meg, s elkezdte habzsolni, de nem úgy, mint aki azonnal ki akarna végezni. Szépen, érzéssel játszadozott vele, hol mélyebben eltüntetve, hol csak feljebb, hol végig csókolva csúszkált rajta. Kis pornós rész is belekerült, amikor nyálat csorgatott rá, engem meg a csillagokba emelt ezzel. Aztán hirtelen csak egy kopp, szinte teljesen eltüntetett, lent tartotta magában, s éreztem ahogy a torka rám szorul és körül ölel. Ezt szerencsére többször is élvezhettem, s annyira felizgatott vele, hogy rákérdeztem mehetünk-e így a végéig, de szó akkor épp nem jött ki belőle, viszont egy "ühüm" félét hallottam tőle, így megnyugodtam. Tehát élveztem a ténykedését, s jelét is adtam, hogy hamarosan kitörés fog következni, s nem hajolt el, hanem megvárta míg minden cseppem kilehelem, s csak utána távozott el a fürdőbe.

    Miután visszatért ismét mellém bújt és tovább folytattuk a korábban megkezdett eszmecserénket. Tetszett a stílusa és a beszélőkéje, tényleg értelmes Hölgy. Megkérdezte, hogy megmasszírozhat-e, mert elmondása szerint azt is szeret. Átadtam neki a testem, s kaptam egy profinak tűnő hátmasszázst, ami jól is esett. Azonban csak eljött az a pillanat, amikor ismét kicsit szenvedélyesebb rész felé sodródjunk, s már-már kezdett belém is visszatérni az élet. Ezt észre is vette, s lejjebb húzódott, adott megint egy francia leckét abból a profi tudásából. Aztán megint nekem kellett jönnöm, s ekkor már az én nyelvtudásom is megismerhette. Először fent kezdtem, érdekes fehérneműjéből elővillanó csodálatos melleket kényeztettem. Nem az a meredező bimbóval megáldott, de érezni lehet némi reakciót a kényeztetésüknél. Ezek a cicik bámulatosan formásak és izgatóak, én meg nem győztem betelni velük. Aztán húzódtam lefelé, míg elértem a simára borotvált puncijához. Formás ajkak találhatóak itt is, s elrejtve közöttük a gyönyör testrés(z)ét. Előcsalogattam csiklóját a nyelvemmel, s próbáltam vele játszani, meg természetesen a környékével is. Ő meg közben a mellét simogatta, meg az egyik ujját a szájába dugta, s így fokozhatta magának az élményt. Némi jelét is hallottam néha a ténykedésemnek, de azért messze járhattam az általam szeretettől.......viszont elsőre talán nem volt talán annyira rossz neki, nekem legalább is nem. Miután éreztem, hogy itt így nem érhetek célt, ezért abbahagytam ténykedésem, s jött ő, megint életet lehelt belém, s ügyesen rám helyezett egy védős cuccot, hadrendbe állított és felém kerekedett, majd velem háttal magába engedett. Jó pár mozdulatot tett rajtam, majd hátradőlt és rám feküdt. Igyekeztünk ebben a formában is szeretkezni, de ez a póz az akkori méretemhez képest nem volt épp a legideálisabb, emiatt sajna kicsusszantam belőle. Sebaj gondoltuk, akkor megyünk misszibe, na de itt is volt némi aktivitásbeli problémám, ezért fokozva a hangulatom, összesimultunk, s csók csatába kezdtünk. Jazminnak sikerült tűzbe hoznia, s megkívánva őt újból kellő hadrendbe álltam, s becsusszantam már szemből. Élménnyel teli szeretkezős együttlét következett. Közben csókkal, néha hajba túrva, Jazmin lábait felhúzva juttatott megint csak örömteli hangulatba. Próbáltam húzni amíg csak lehet, csakhogy vele is jót tehessek, de most ez nem igazán akart összejönni. Közben voltak a részéről jelek, hogy halad valamerre, de valószínűleg csak fél útig jutott el.......ennél nem is lehet rosszabb, amikor ott megáll az ember. Én azért nem álltam meg, gondoltam, ha már úgy alakul én biza kiengedem magamból a gőzt, s meg is tettem.
    Lenyugodtam, tisztítókendővel leápolt, majd kiterültem.

    Magamhoz tértem után Jazmin megjegyezte, mennyire irigyli azért a férfiakat, hogy ilyen könnyen csúcsra tudnak jutni. Itt villant be, hogy mégis csak tudok ám én fél munkát is végezni, holott nem éppen ez lenne a mottóm....

    Ismét tus, majd elfogyasztottam jól kiérdemelt gyümölcslevem, s fájó búcsú után tipli.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem a telefonban kapott tájékoztatása szerint, amit egy kis borítékban látható helyre helyeztem el.
    A jó 2 órás kalandért mondhatni azt, hogy az új szerint alakul.
  • Összkép:

    Mindenféle téren különleges élményt igyekszik nyújtani Jazmin, amivel mindenképpen el tudja ragadtatni az embert.
    Az egész együtt töltött idő alatt tényleg úgy éreztem magam, mintha egy rég nem látott barátnőhöz érkeztem meg, aki végig leste minden kívánságom.
    Emlékezetes élményekkel gazdagodtam, s azt hiszem jó darabig még meg fog maradni ez az élmény bennem.
    Ha úgy alakul, akkor miért ne?!:)
Happy Massage