• Kira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Természetesen itt találtam rá a hirdetésére. (de azért megnéztem a konkurenciánál is) Kicsit nehezen értem el, de amikor felvette, már hamar megegyeztünk. Még szombat este voltam nála, de csak most tudok írni.
  • Megközelítés:

    Parkolás kisebb halál a környéken. A kis utcákban csak kihalás alapján van szabad parkoló, de nem messze van egy őrzött lehetőség. Én villanyossal mentem, ami kb 10 perces séta a kaputól.
  • Helyszín:

    Régi bérházban fogad, egy egyszerű és szerintem nem hozzá illő lakásban. Mondta, hogy ez csak átmeneti, de most nincs jobb. Valójában nem is a lakással törődtem, hiszen nem a miatt mentem.
  • Lány külseje:

    Mivel arccal hirdet és amatőr képekkel, így nagyjából mindent le lehet venni a képek alapján nem árul zsákbamacskát. Ami a képekről nem jön át, az az egyénisége. A cserfes iskoláslány, aki szeret beszélni és nevetgélni. Néha annyira belelendül a beszédbe, hogy észre sem veszi és hadar, de aranyos.
  • Action:

    Megérkezés után gyors fürdő, majd vissza a szobába ahol már Kira várt úgy ahogy a természet megteremtette. Lágy csókokkal indítottunk, ami abszolút barátnős semmi puszi jelleg hanem az az igazi érzelmes csók. Még most is folytatnám ha lehetne, de mivel egy jó szeretkezés nem csak csókból áll, így Kira egy idő után szép lassan elindult az alsóbb irányba, és egy isteni franciába kezdett. Nem vadul, nem rángat, egyszerűen csak élvezi minden részét. Ízlelgeti, nyelvvel körbejárja, mintha csak csiklandozni akarná a makkot gyors érintésekkel operál, majd mint egy porszívó vákuumként rátapad és lassan felfelé húzza az ajkait. Aztán a jön a zacsi, semmi vadság, de mégis határozottan kezeli. Ezen a ponton két választás lehet, vagy védőfelszerelést kér az ember vagy hagyja a dolgokat menni a maguk útján. Én ezúttal az első variációt választottam és átváltottunk előbb kutyapózba, majd misszionáriusba, aztán végül lovagoltatás közben ért el a vég, telelőve a gumizacskót. A végén hagyott lenyugodni és még egy kis baráti csókolózás következett.
  • Elszámolás:

    Abban maradtunk, hogy a végén adom a csokrot. Én ettől függetlenül az elején az asztalra helyeztem a mostani átlagnak számító csokromat, ami végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Aki a cserfes, beszédes lányokat szereti, bátran menjen. Van benne egy finom vadság, amit megfelelő módon kezelve a lányt, elő lehet hozni belőle.
Happy Massage