• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Samator!

    Meglepett a beszámolód, nagyon megörültem neki...

  • Egyeztetés:

    Aktívan használja az elérhető jelzést. Egy pillanatban hívtam, első körből nem vette fel, de épphogy elraktam a telefont már vissza is csörgetett. Nagyon kedves a hangja, és türelmesen tájékoztatott a részletekről. Többek között elmondta, hogy masszás rész a lábujjaktól indul, és hogy az erotikusabb részben több minden szimpátiafüggő. Időpontot is sikerült egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    BKV a közelben tesz le, pár perc séta a cím a metrómegállótól. Frekventált környék, parkolni nem lehet egyszerű. A címet könnyű beazonosítani, a szóbeli tájékoztatás és egy ingyenes útvonaltervezővel könnyű odatalálni. A bejutás simán ment. Belefutottam a folyóson beszélgető szomszédokba, az egy kicsit meglepő volt.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű társasházban található a rendelő. A lakás tiszta, nagyon hangulatos. Van külön masszázságy és külön tatami a kényeztetéshez. A tatami körbe van rakta tükrökkel a mozizáshoz. Mindenhol hangulatvilágítás, a háttérben lazító zene. Az öltözéshez kanapé és szobainas áll rendelkezésre. A padlón puha süppedős szőnyeg. A fürdőszoba a lakás egyéb részeihez hasonlóan nagyon tiszta. Tusfürdő választék megfelelő, az általam legjobb bőrápolónak tartott márkák sorakoznak a polcon. Később ki is derült, hogy Iza elég jártas a kozmetikum terén (is). Szájvízből is többféle áll rendelkezésre. Törölköző elég nagy is megfelelő puhaságú.
  • Lány külseje:

    Egy fekete csipkés köntösszerűségben fogadott. A képekhez képest kicsit vékonyabbnak tűnt. Kicsit megszeppentnek tűnt, de ez lehet azért volt, mert ez volt az első találkozónk. Mint később kiderült, egyáltalán nem szende típus. Arcra is kedves, nem csak hang alapján.
  • Erotikus masszázs:

    Itallal, kávéval kínált, majd elmentem zuhanyozni. Mire visszatértem már minden készen állt a kezeléshez. Ágy beigazítva, törölközők a megfelelő helyen, megfelelő módon hajtogatva. A masszázs előtt kért egy bemelegítő ölelést. Nagyon kedves gesztusnak találtam. Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim. A végén meg fel is szisszentem, amikor a lapockámat és a gerincoszlopom környékét nyomkodta végig. A kezelés alatt végig beszélgetünk. Nem volt tolakodó, ha úgy érezte most épp relaxálok, hagyott ebben a fázisban. A mindent elnyelő száraz bőröm miatt szóba került a testápolás, kaptam tőle pár hasznos tanácsot.
  • Levezetés:

    A klasszikus program végén megkért, hogy helyezkedjek el a tatamin. Iza gyorsan megvált a ruháitól. A következő rész megkezdése előtt is volt ölelés. Elterültem és az olajozás után elkezdődött a csúszkamasszázs. Nagyon intenzitással végezte. Szó szerint körbe forgott rajtam, néha az volt az érzésem, hogy a lendülettől tovább csúszik mint kellene és összetöri a berendezést. Először a fejünk egy irányba állt majd egy gyors 90 fokos fordulat után oldalról masszírozott a testével majd egy újabb 90 fokos fordulat után a lábai fejem felé álltak. Közben végig kukucskáltam a tükörből. A hason fekvés után háton fekve is megismételte az masszázst. Annyi volt a különbség, hogy időként a combjaival fogságba ejtette a 3 lábam és így masszírozta. Minden A teljes testes csúszka után rá ült (nem bele!!!) a hímtagomra és azon mozgott előre hátra, közben a környéket masszírozva. Ezt a játékot velem szemben és háttal ülve is csinálta egy darabig mielőtt a célegyenesbe vezetett volna. A célegyenest elején átváltozz egy naturális franciás kényeztetésbe, ami már önmagában sokat gyorsított a végén. Végül kéz kézzel kivégzett. Hagyott pihegni egy kicsit majd mentem tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetve. Nem volt extra semmi, ami a szimpátián múlott. Egy díszes dobozba kérte, hogy helyezzem el az ajándékot minél diszkrétebben.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Nincs sok összehasonlítási alapom, de úgy éreztem kaptam egy rendes, szakszerű masszázs, majd egy igen intenzív erotikus kényeztetést. Ez utóbbinak egy kicsit meglepő volt az intenzitása, de nem volt ezzel semmi baj. Végig az volt az érzésem, hogy Iza minden megtesz, hogy jól érezzem maga. Hangulatos a helyszín is, ebbe jól beleillik a program is. Én 90 percig voltam ott, és a végén teljesen lelazulva, elégetten távoztam.
Happy Massage