• Elza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két napja próbáltam elérni, de nem sikerült. Végül hétfőn délelőtt sikerrel jártam. Felvette és búgó hangján elmondott mindent, amit tudni akartam. Hamarosan már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Egyszerű volt, már csak azért is, mert egy régi barátom azon a környéken lakott, így szinte heti rendszerességgel mentem el Elza háza előtt. Tömegközlekedés van a közelben.
  • Helyszín:

    Kellemes lakás a célnak megfelelően berendezve. Tiszta, rendezett a fürdő is. De azok a mellek!!!
  • Lány külseje:

    Apám! Azok a mellek! Már ezért is érdemes volt reggel felkelnem! Nagyon ott vannak a szeren. Valójában azok is fogtak meg. Mit nekem a lány arca, ha ekkora mellei vannak! Ne ijedjen meg senki, nem csúnya lány Elza, csak azt akartam mondani, nem is nagyon néztem a melleknél feljebb.
  • Action:

    A fürdőből kilépve egyből a lecsóba csaptam. Megkértem, feküdjön az ágyra, én pedig nekiestem. Csókolózással, simogatással indult, majd elértem a melleket nyelvemmel és sikerült izgalmi állapotba hozni,
    a mellbimbók hamarosan mereven álltak. Még jó darabiig elidőztem a melleinél, aztán lecsúsztam széttárt combjai közé, ahol először a nagy ajkakat nyalogattam, majd egyre beljebb hatoltam a nyelvemmel. Nem kellet szóban sem segítenie, mert megtaláltam a pontot, ahol nagy sóhajjal jelezte felém, hogy jó helyen járok. Hamarosan meg is szerezte a vezetést. Kis szünetet hagytam neki, majd kértem, hogy kicsit fuvolázzon a varázshangszeremen, amit örömmel meg is tett. Hamarosan olyan kemény lettem, hogy magam is rácsodálkoztam. Aztán szétnyálaztam a mellek közti rész és (nem találok jobb szót) mellbe kúrtam vendéglátómat, de rendesen. A végén olyan spriccet engedtem, hogy szegénynek az arcára is jutott bőven a nedűből. Szétkente magán az anyagot rendesen. Bár szerettem volna rendesen is megreszelni, de éreztem, hogy ez most nem fog menni. Kicsit még beszélgettünk, üdítőztünk, majd érzékeny búcsút vettem tőlük és Elzától. :)
  • Elszámolás:

    Mikor megláttam a melleit, megszűnt körülöttem a világ. Aztán magamhoz tértem és gyorsan átadtam az ajándékomat, nehogy elfelejtsem, mikor az alsó régiómba árad az összes piros vérem. Számomra teljesen elfogadható volt, szerintem én jobban jártam. :)
  • Összkép:

    Vissza kell mennem! Legalább még egyszer. De inkább többször! Ezeket a melleket látnom kell még! A mell funoknak ajánlom és kötelező elmenni. De nem sokszor, hogy engem tudjon fogadni!
Happy Massage