• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Aquilám!

    Először is ne haragudj rám, hogy csak most tudok neked reagálni erre a beszire.
    Másodszor pedig már lassan nem tudom, hogy köszönjem meg neked a sok csodás randit, a figyelmességet, kedvességet, törődést és a szuper besziket amit eddig kaptam tőled :)))

    Nagyon örülök, hogy minden egyes randinkon ugyan olyan fantasztikusan érzed magad velem, mint én veled :))
    Mondjuk ha kölcsönösen odafigyelünk arra, hogy a másik mit szeret és mi esik neki jól, ami nálunk alap dolog, akkor nem csoda, hogy mindig így alakul.
    Mindig és minden értelemben Úriember vagy amit köszönök neked :)))

    Majdnem elfelejtettem megköszönni itt is neked a finom csokit és az ajándékot is, amit olyan nagyon messziről hoztál nekem.
    Akármikor ránézek, mindig te jutsz eszembe róla és az, hogy mikor pihensz akkor is a gondolataidban vagyok :P

    Köszönöm azt is, hogy rendszeresen megtisztelsz engem a látogatásoddal és mindig bearanyozod a napom :))
    Remélem, hogy sok ilyen látogatás lesz még részedről, hiszen szeretnélek még sokszor boldogítani téged!

    Tudod, hogy várlak vissza máskor is Drágám, mikor szükséged van egy Wandás kikapcsolódásra :P


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Istennőd :****


    Wanda Gold ❤


    U.i.: Nem felejtettem el amit megbeszéltünk ;))

    ❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Még a múlt héten hívtam. Kellemesen elbeszélgettünk és közben rögzítettük a talink időpontját is, melyet Vtr-en megerősítettem. Ismer? Előző nap rám írt, hogy vár. Nagyon jól esett.
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas kereszteződés a XIV.-kerületben. Gps ismeri oda vezet. Parkolás a szemközti oldalon sikerült, de a mellékutcákban mindig találok helyet. 1-2 perc séta kell is. Tömegközlekedés kiváló. Villamos, busz, troli, bőséges választék.
  • Helyszín:

    Egy kissé hajlított újszerű sarokház Belépve belül megcsendesedik. Tiszta folyosó, modern lift, melyből kilépve a belső folyosóra a város zaja kizárva. Új modern ajtó, melyen belépve egy jó illatú kellemes lakásban találod magad. Kis előtér és konyhával egybe épített nappali. Kis árnyékolás, mi jót tesz a hangulatnak. Ebből nyílik a tetthely és a fürdő. Szépen rendben tartott tiszta lakás. A fürdőben kád zuhany függönnyel és fölszerelve mindennel.Optimális helyszín.
  • Lány külseje:

    Ahogy közelítettem az ajtóhoz azon gondolkodtam miben vár? Hát kérem, munkaruhában. Mindenhol gömbölyű feszes testét nem fedte semmi. Már simítottam is testét és tenyeremben pihentek csodás mellei. Belefúrtam orrom még kissé nedves friss illatot árasztó hajába. Lábujj hegyen állt és nyakán keresztül már szájánál voltam és elcsattant egy barátnős csók. Tenyerem régi ismerősként markolta feszes fenekét. Sugárzott belőle az öröm, a kívánás és ez akkor a legszebb nővé tette számomra, kit nagyon meg is kívántam rögvest.
  • Action:

    Valahogy megszabadultam a cipőmtől és átadtam a kis semmiségeket és máris a szobában voltunk. Vetkőztem és irány a fürdő. Bekísért, sőt belépett utánam a függöny mögé.Álló csók, a szó szoros értelmében . Először Ő fürdetett engem. Lompinál elidőzött, majd én Wandust. Élvezet súlyos melleit cirógatni habos kézzel a punciról ne is beszéljünk. Nem kapkodtunk. A vizes öblítés után azon kapom magam, hogy lompi szájában és vehemensen szopja. Lábát a kád szélére teszi és máris punciját izgatom. Lehet ezt kényelmesebben is és már törölközünk.Akkurátusan megtörli hátamat és egyben terel befele.
    Közösen terítjük a friss lepedőt és dőlünk csóókolózva mint két krumplis zsák. Csóókja igazi nyelves, barátnős, odaadó fajta. Ha egyszer elkezded vele, nehéz abba hagyni. Mit elkezdett folytatni akarta. Sec pec fordult lompira.Nem sokat nyalogatta és már tövig eltüntette.Lent tartva garatja járt én meg az ágy fölött lebegtem. Seggével araszolni kezdett mígnem elértem. Kicsit kiterpesztve kínálta punciját. Nem voltam rest és lába közé nyúltam. Így már kölcsönös volt a játék. De Wanda sikeresebb volt ezért gyorsan hátára fektettem. Nyak, cicik bőségesen, majd a tárulkozó combok közé buktam. Finom illatos a kelyhe. Nyaltam is változatosan. Ujjazás is volt,de jobban esett nek, ha nyelvemet erőszakoltam hüvelyébe. Ezután nyali, fali és ujjammal csak a bejárat körül köröztem. Fantasztikusan beindultunk. Tekergett vonaglott enyhe sikoly és csend. Fölnézek! Két kézzel szorítja a kispárnát az arcába /ezért a csend/ és remeg vonaglik az egész nő. Torkom kiszáradt és csak bámultam kifele a fejemből. Egy huncut gondolat és újra belenyaltam. A punci levedzett Wandusom mint miskolci kocsonya remegett.Semmit nem szabad túlzásba vinni.
    Ahogy nyugodott, már meg is fenyegetett. Mellemet szívogatta, majd lompit vette birtokba. Mint sajátját nyűtte, szopta vadul. Magától kényszer mély torkozott. A fellegek közt jártam. Simogattam,dicsértem és élveztem a helyzetet. A nyelve serénykedett, ha nem voltam tövig szájában. Élvezettel szopta. Lelkesedése teljesen magával ragadott és önfeledten kényeztettem punciját. Fölhúztuk egymást rendesen. Én a puncit, Ő a farkamat akarta.
    A felismerést tett követte. Védelem és háttal kértem lovagoljon meg. Pillanat és már rajta ül. Csodás segge ütemesen jár leírhatatlan változatos mozgással. Megpaskolom, ütemet vált. A látvány ahogy eltűnök benne megvadít. Csattogva szexszelünk önfeledten. Fölváltva nyögünk a kéjtől. Megállítom és máris hátán. Lábait szét tárja és előttem rózsaszín csodája. Lompi egyből tövig szalad, majd újra és újra. Ha lassítok vagy nem hasítok tövig, kezével húz magába. Nincs mese kívánja, hogy dugjam erőből, rendesen. Lassan, de érzem közeleg a vég. Fokozom a fokozhatatlant és egymást átkarolva ér a közelmúlt egyik legnagyobb élvezése. Csak nyögünk és sóhajtunk.
    Idővel szétválunk. Mosolyog, csóókol és megtakarít akkurátusan,majd becsomagolja lompit. Kínál és kapok egy kévét és megiszom a teámat is. Kell a folyadék pótlás. Mellém fekszik és beszélgetünk. Főleg én. Beszámolok szabadságomról. érdeklődve hallgatta, majd Ő is elmondta a vele történteket. Bő hónap, van mit mondanunk egymásnak.
    Idő eljárt és lassan búcsúzom. Csóókos, barátnős ölelés és el.
  • Elszámolás:

    Kedvesem, míg nála vagyok. Ezt olyan odaadással hálálja meg, hogy az megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Már éheztem rá. Ezért időben bejelentkeztem, hogy az általam kedvelt időpontban találkozzunk. Csodálatos ahogy az első pillanattól kezdve egymásra vagyunk hangolódva. Az üzikkel már előző nap elkezdődik. Barátnőket megszégyenítő odaadása. Röpke óra,de mintha megállna az idő és ott van velem testestől, lelkestől. Magával ránt, mint a hurrikán egy másik világba, kettőnk örömére, hol a kéj az Úr. Arcomon mosollyal, könnyed léptekkel térek vissza a zsibongó városba, mi szebbnek tűnik,mint egy bő órája. Köszönöm Wandusom. Csóókollak
Happy Massage